aztan meg szegyeld ossze magad hogy ott ulsz a vason es egy kepet se vagy kepes feltolteni rola.....
a lenyeg hogy megvan akkor, csak legyen mibol tankolni is az a fontosabb mostmar
nekem a szivatotomitogyurut kene meglesni de nekem se volt meg kedvem lerobbantani a karbikat hozza....el van az rejtve rendesen
nekem szerencsere itt csucsul mar az uj gyertya, olaj, olajszuro, legszuro a polcon a szobaban es varja a tavaszt hogy felkeruljon a mocira.
Na kimentem még 1 próbára... A gyertyapipa jobban szórta a szikrát mint a gyertya... Most nagyon szépen megy :) Csak leesett a hó -_-' :D:D Mivel hogy eddig csak 125ös gépeket vezettem, nem pont a csúszós uton kellene ráülnöm a 650-es paripára :D úgyhogy most kivárok... Addig javítgatom az esztétikai hibákat..
(Úgy érzem, soha nem fogok elindulni... :D:D)
Óóhh! Azzal nincs gond... Itthon van a Paripa :) Csak nagyon nem akarja, hogy menjek vele... Szépen pöccre indul.. nagyon szép alapjárattal.. De ahogy ráhúzok egy kis gázt, elkezd ledadogni a motor és durrog a kipuff... (y) Gyertyacsere pipa, légszűrő nemsokára lesz új...
Holnap reggel lesz karbitisztítás.. Nagyon remélem, hogy az a baja.. (de olyan lehetetlen helyen vannak bent a karbik, hogy le kell bontani a fél motort, hogy egyáltalán hozzáférj...)
Ott a gyereknél nagyon szépen ment.. semmi baja nemvolt.. hazahozom és tessék... Ilyen az én szerencsém :D
Neem, nem péntek 13 miatt, mert már tegnap elhoztuk :D
Miért nem itt kéne? Semmi rossz nincs benne! Nem kényszeritek senkit semmire, ez csak egy esély a nyerésre! Gondolom ha esetleg te nyernél még egy köszönömöt se kapnék tőled hogy felhivtam a figyelmed erre a linkre! Ezen a fórumon van pár ember akinek nem Tuaregje van, nekik miért nem szólsz hogy nem itt kéne?
jaja, tudom milyen
de en jobban szeretek aszfalton rohangalni, turazni. de egyre inkabb ellehetetlenitik a dolgot.nagy nehezen megvettem a Pegat nyaron, de sokra megyek majd vele ha azutan hogy kicsengetem az adokat utana nem marad mibol tankolni na de ez mar mas teszta...inkabb ne is meruljunk bele... Magyarorszag en igy szeretlek
en maradok az utakon amig tudok. bar nem valami jok az elojelek a 425 ft-os benzinarakkal januarban.... hol van meg aprilis?
a vegen en is odajutok hogy papir nelkul csapatom a mezon majd ami a csovon kifer
a lenyeg hogy megvan akkor, csak legyen mibol tankolni is az a fontosabb mostmar
nekem a szivatotomitogyurut kene meglesni de nekem se volt meg kedvem lerobbantani a karbikat hozza....el van az rejtve rendesen
nekem szerencsere itt csucsul mar az uj gyertya, olaj, olajszuro, legszuro a polcon a szobaban es varja a tavaszt hogy felkeruljon a mocira.