Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kerestem hozzá service manual-t, de a föld alól sem tudtam keríteni. Ha esetleg van ötlet, honnan tudnék letölteni azt megköszönném
Szia!
Gilera RC 125 Rally 1989
Hajtómű olajat cserélnék benne. ÉN a 10W-40 Transoil -ra gondoltam, de nem értek a 2T-hez. Akkor ezek szerint kb 1L megy bele.
eloszor is mit takar pontosan az a 125 2T oreg enduro?
rotax 123as blokkba 10w40es motorolaj a legkezenfekvobb megoldas.kozel 1 liter megy bele. ha nagyon ugyelni akarsz hogy megfelelo legyen akkor nezd az olaj leirasaban hogy nedves kuplungra tesztelveve van e.... egyebkent gyari leirasban szerepel minden.
Sziasztok!
Ti milyen olajat használtok a blokkba? Kéne 1-2 tipp, most vettem egy 125 2T öreg endúrót és a blokkba lecserélném az olajat. Érdekelne, hogy ti milyet használtok és milyet NE használjak.
Köszi előre is
helo!
rotax 127-hez gyujtas tekercs, magnes, trago van valakinek elado?
tuareg 125 - 1987hez
na akkor a hengeren levo csonk kellene jobban vagy egy rezo?
csonkom is van elvileg meg elfekvoben, de rezom is van jo allapotu (csak egy gramm festek nincs rajta, le lett egetve regen festesre varva de utana nem jutott el a festesig hogy nincs tuareg mar) a csonkot meg meglesem delelott ha megyek ki a muhelybe es csinalok vmi kepet. :)
tudom milyen praktikus egy rossz huto. :) vateromnak is az van a muhelyben 'szerszamoskocsinak'
akkor jo ha semmi komoly gondja nincs csak egy kis festes. az tuti hogy sokat dob majd rajta megjelenesben. kerunk majd kepeket ha elkeszult.
Így van a tököm leszakadt mire kicibáltam a tengelyt belőle persze utánna befele jobban ment mikor megmozgattam de majd bezsírozva patentül összeugrik majd
Köszi a hűtőajtó polc faterom leleményessége de viszont jól szolgál akármennyire tré A Hátsó villa össz vissz csak kicsit kopott itt-ott felhólyagosodott a festék vagy már kezdett lepattogzani alatta rozsdásodni ezért kap egy festést meg matricát, sokat dob majd a motoron megjelenésben.
Attila, tegnapi átnézéskor láttam a kipuf megint kifúj a hengernél....
Eddig bírta a teflon szalag ott, máshelyen azért bevált.
Egy jobb állapotú kis csonk kellene a henger és a rezó közé, mert olyan szar helyen van bekopva a kúpja....
Nincs neked "raktáron" valami ilyesmid vagy egy rossz, horpadt, rohadt rezód?
Ezt nagyon utálom csinálni....
Mondjuk a rugót összetudtam volna valamivel huzatni, akkor....

Ennél is közös tengelyen van a blokk a villával? (gondolom)
azt hiszem ez az: http://cma-motor.ysolutions.hu...
De felhívod őket és éjváratra pontsan meg fogják neked mondani, hogy melyik kell neked és küldik is ;)
9-es hőértékű volt benne.. Mentem vele, fel akartam pörgetni, de ledadogott, azt hittem, hogy csak a gyertyapipa mozgósodott ki, odanéztem, és láttam, hogy a gyertya mellett folyik ki az olaj.. Kiszedtem a gyertyát (meg volt lazulva), és láttam, hogy hiányzik a pólusból kb. 1 mm-nyi rész .. Most NGK BR10EG-t raktam bele, és felpörög normálisan vele, semmilyen fémes hangja nincs a motornak, normálisan jár.
nekem BR10EG volt benne azzal priman ment. :D mondjuk sima B10EG-vel nem teszteltem. :) jol menjen az a lenyeg.
tetszik az a hutoajto polc a hatterben. :D:D
en is allok neki majd lassan a szervizelesnek. mi a gond a lengovillaval?
Sziasztok!
Ismét a segítségeteket szeretném kérni abban,hogy milyen fordulatszámmérő spirál kéne a mocimhoz?( 125-ös wind)
Ha valaki tudna linkelni 1-et ami 100%-ra jó hozzá azt megköszönném!
Elég nagy a választék és az az igazság,hogy fogalmam sincs melyik kéne rá
üdv
Péter
A téli projekt elkezdődött, elsőnek egy laza hátsó lengő villa felújítással.
Nekem a gyári előírt NGK B10EG tökéletesen bevált. Próbálkoztam én is belerakni másmilyen gyertyákat is, de nekem ez volt a legjobb.
hat igen azert az se mind1 hogy hogy volt terhelve. en nem nagyon forgattam ki azzal hosszabb tavon. a lenyeg hogy maradjunk a gyari eloirasnal ha lehet es akkor elvileg nem lehet gond.
pont gondolkozok amugy en is hogy erne e vmit ha cserelnem a sima gyertyat iridiumos elektrodasra. a tuaregben bevallt az iridiumos gyertya.
A magas fordulat 5.-ben (nekem 6 sebes) pedig már elég szép kis hőt termelhetett a blokkban :D
Nekem 9-es ngk csöppent el.. Nekem is kb 1 évet kibírt vele.. Én is ezzel vettem.. Nem is lett volna gond, csak ha abban a helyzetben nem pörgetem 9000-re a motort, akkor lehet h nem beszélgetnénk itt..
erre en is.
en is jartam majd fel evet 8as hoerteku ngkval holott gyarilag 10es az eloirt... azzal vettem a motort es fel ev mulva neztem hogy hoppa az kisebb...de semmi gond nem volt vele..de azert csereltem gyari eloirtra.
elég sok megválaszolatlan kérdésem van.. kiváncsi vagyok, hogy ez hogy is történhetett :D
ezt furcsaltam en is hogy elcseppent de semmi baja....ha elcsoppen a gyertya az viszi a dugot altalaban.....
nem szabad elszolni az tuti. de igy legyen. szoritok igazabol csak a kasztni mas a 2n ugye. blokk ugyanaz.... nekem meg jobban is tetszik a 'regi' idomzata. es arban is baratibb azert. lattam fennt par jonak tunot jo arban.