Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És az enyém a 3000.-dik hozzászólás
De ugye még fogod?
megijedtél? miért ismerjük egymást?
már nem...
Vagy már nem árulod?
Már megijedtem...
Imi, eladtad a Tuareget?
Szerintem is valami versenykar lehet Hát lehet a biciklimen jobb a fékkar mint ezen az a kuplungkar :D De talán nemsokára lesz időm kicserélni...
Amúgy jo hangot ad neki az a dob
hát az a kuplungkar télleg bicajosnak tűnik bár az én RM-en is hasonló volt akkor lehet ez is verseny kuplungkar
Lájkolom azt a dobot csak a KTM feliratra ragassz egy Aprilia matricát
okééé..kössze megpróbáljuk..
Igazából én még ugy vettem hogy rajta volt a hátsó lámpa meg hátsó lábtarto emg ilyen aproságok. Aztán azokat leszedtem rola, mert így szerintem jobban néz ki. De mindenkinek más az igénye
Amúgy 120-ért vettem.
le van crossositva azt latom a kep alapjan, de ha a blokk jo meg a felfuffesztes akkor nagyon gond nem lesz vele.

akkor elszorakozol majd vele ha az elso kanyar lesz. :)
de nem kell megijedni, nem egy tul nagy kaliberu munka.
szabad kerdezni mennyibe vetted amugy? (lehet mondtad mar de nem emlexem az tuti :)
hát valami olyasmi.. De már megvettem a fékkart illetve a kuplungkart, meg a bowdent, csak le kellene cserélnem. Csak hát nem 5perces melo, meg igazábol ez az első hogy ilyet cserélek.
megelt mar par gazdat a gep ha jol tippelek. jol latom hogy a kuplungkonozol vmi bicajos behuzo?
Gyárök, mit kevered itt a púdert télvíz idején.
Ziliz után, azt hittem leakasztod az órát....
Az én tuaregem ilyen:(igaz kicsit elöbbre ígértem a képet)
emlekezetem szerint ngk dr8ea
Tuareggel már sok mindent megjártam az miatt is, hogy nem a megfelelő alkatrész került bele. Most úgy szeretnék elindulni az új motorommal, hogy tudom, hogy minden rendben van és megkapott mindent amire szüksége lehet :)
Amugy valaki meg tudja mondani, hogy az új Pegasoba milyen gyertya való? :) ('98-as Cube)
Itt móron ugyan ezt a gyertyát kb fél éve 2500-ért vesztegették...
Most nézem, hogy nagyvason egy ngkb10eg majdnem 2000 ft jól felment az ára vagy eddig is ilyen aranyáron mérték?
de ismeros hangok es erzes....
szep emlekeket ideztel fel bennem ezzel a vidivel.
neha hianyolom a 2T feelinget az eletembol
Az lehet, hogy alig maradnak Tuaregesek, de szerintem nem az a lényeg, hogy most Tuareg, vagy Pegaso... Itt szerintem az összeszokott társaság számít :) (vannak akik már több éve aktívak itt :) )