Szerintem is valami versenykar lehet Hát lehet a biciklimen jobb a fékkar mint ezen az a kuplungkar :D De talán nemsokára lesz időm kicserélni...
Amúgy jo hangot ad neki az a dob
Igazából én még ugy vettem hogy rajta volt a hátsó lámpa meg hátsó lábtarto emg ilyen aproságok. Aztán azokat leszedtem rola, mert így szerintem jobban néz ki. De mindenkinek más az igénye
Amúgy 120-ért vettem.
le van crossositva azt latom a kep alapjan, de ha a blokk jo meg a felfuffesztes akkor nagyon gond nem lesz vele.
akkor elszorakozol majd vele ha az elso kanyar lesz. :)
de nem kell megijedni, nem egy tul nagy kaliberu munka.
szabad kerdezni mennyibe vetted amugy? (lehet mondtad mar de nem emlexem az tuti :)
hát valami olyasmi.. De már megvettem a fékkart illetve a kuplungkart, meg a bowdent, csak le kellene cserélnem. Csak hát nem 5perces melo, meg igazábol ez az első hogy ilyet cserélek.
Tuareggel már sok mindent megjártam az miatt is, hogy nem a megfelelő alkatrész került bele. Most úgy szeretnék elindulni az új motorommal, hogy tudom, hogy minden rendben van és megkapott mindent amire szüksége lehet :)
Az lehet, hogy alig maradnak Tuaregesek, de szerintem nem az a lényeg, hogy most Tuareg, vagy Pegaso... Itt szerintem az összeszokott társaság számít :) (vannak akik már több éve aktívak itt :) )
Amúgy jo hangot ad neki az a dob
Amúgy 120-ért vettem.
akkor elszorakozol majd vele ha az elso kanyar lesz. :)
de nem kell megijedni, nem egy tul nagy kaliberu munka.
szabad kerdezni mennyibe vetted amugy? (lehet mondtad mar de nem emlexem az tuti :)
Ziliz után, azt hittem leakasztod az órát....
szep emlekeket ideztel fel bennem ezzel a vidivel.
neha hianyolom a 2T feelinget az eletembol