Givi dobozok mind3 a két oldalsó 21liter a hátsó meg nem tom a krossz bukóm pont belefér. Csak az oldal dobozoknak kell az oldal konzolját itthon kifejleszteni mert még külföldi oldalakon sem láttam soha oldalkonzol Tuaregen olyanon mint az enyém, de ha elkészül egyedüli lesz meg a plexit akarom nagyobbítani lehet a fényezését feljavítom lecserélem a matricákat újakra kézvédőket cserélem markolatokat és egyéb apróságokat. Aztán tavasszal valamit összekell már hozni most télen remélhetőleg életre kel a fórum is már.
az a lenyeg hogy semmi nagyobb gond, index potolhato es spiral is akad ha kell. ennel ne legyen nagyobb gondja sose.
rendben van a Pega nekem is szerencsere, nem volt semmi gond vele eddig, rem igy is marad. van par aprosag amit en is meg akarok csinalni a teli pihenon (kapcsolo forog a kormanyon, azt kell cserelni..., szivatobowden, elso fekbetet, olaj, szurok...) de semmi komoly... gumikat nemreg csereltem ahogy lattad, hatul uj betetek koptatjak a tarcsat. a regi annyira kopott volt hogy kinnt ragadt a dugattyu aztan eleg szar volt hatso fekkel hazajonni 30 km-t.
nekem is van hozza oldalra donoztarto konzol, de meg nem jottem ra hogy kene feltenni. hatul meg van platni es egy 45l-s koffer. oldalra meg jon a nyeregtaska majd amint fel tom tenni a tartot.
milyen dobozokat vettel?
MÉg szép hogy bírja magát bár a jobb hátsó indexem tőből lefordult úgyhogy az utsó hónapokat kötözökkel vészelte át de jön a tél és az új év. A kilóméter spirált miután kicseréltem jó lett utánna fordulatszám spirálom szakadt félbe de minden fasza rajta . A héten megvettem hozzá a 3 darabos doboz szettet úgyhogy jó lesz az új év
És neked hogy muzsikál a Pegazus?
a gyari leirasban benne van hogy hany wattos a generator. 180w remlik de ez korant se biztos. van meg volt mar annyi motorom hogy nem vagyok biztos benne hirtelen. de neten leszeded a leirast es ott van, utana konnyebb szamolgatni vele mar... mit akarsz rakotni amugy?
ahogy mondod. inkabb ne kelljen hozza semmi majd. de ha megis akkor van hozza barmikor...
a szabadonfutora figyelj hogy jo legyen vagy ha nem akkor az 25e arra szamolj. bontottan 20ba megy egy jo.... ha inditasnal csattog es atugrik akkor az szabadonfutos...rafogjak sokszor a gyenge aksira stb stb.....
remjuk elviszik a tuareget es te is nagyobbra ulhetsz.
Hát lehet, hogy van hozzá alkatrész, de én úgy vagyok vele, hogy:
Először is motort kellene venni :)
Másodszor: Ne kelljen alkatrész ha már megvettem :D
Harmadszor: Ha valami alkatrész kell akkor úgy is neked szolnék először ;)
nem lenne rossz az se
de jok ott a simak is, tapasztalatbol mondom vegulis a cubeban is ugyanaz a blokk van, max a fiatalabbakban injektorosan...aztan hogy ez elony vagy epp hatrany ezt mindenki maga donti el a legujabbakban van mar yamaha blokk elvileg....
alkatresz van hozza ha odaig jutsz majd hogy kell vmi. korrekt aron vannak cuccok ahogy nezegettem, na meg ugye nekem is van meg szinte egy komplett motor szetontva epp minap szedtem szet a henger es a hengerfejet. (egy csavar nehezen akart kijonni, de csak megadta magat es kijott szepen)
remelem hamarosan te leszel a 2. buszke pegatulajdonos koztunk
Hmm hát a 2011-es Trialra gondoltam.. szerinted? :D:D:D:D
Ááh.. :D A legolcsóbb Pegaso ami fentvan neten. Nem érdekel, hogy milyen.. De mivel a sima a legolcsóbb ezért olyan lesz.. :D
A legjobb lenne, ha találnék egy esztétikai hibás Pegasot olcsobban. Mivel én nagyon olcsón fel tudnám újítani.
remeljuk hogy meglatja benne vki a fantaziat es inkabb megcsinaljak mint elbontjak. neked meg ugye a penz az penz.
nezegetted mar a pegakat?
melyik fajtat akarsz majd venni? (sima, cube, ie, strada :P ...)
Szerintem is nagyon jó áron adom (mármint másoknak megéri). De mivel nekem "csak" ennyi kellene az uj motorhoz, nekem is megéri :D
tényleg egyébként kb 170-180-ba van egy jó motorja..
Amúgy meg bontásra is elvinnék mivel papíros motor.. Ha pl valaki le szeretné rendszámoztatni a motorját, ez a legolcsóbb megoldás.
Viszont az árból nem engedek senkinek.
Én is nagyon remélem.. ennél többet már nem tudok tenni az ügy érdekében :( :)
ez nem penz erte meg ha nem is hibatlan. rakolti a 30at a blokkra es kesz a jo vas. 180ba megall es papiros muszakis gep ugye.... teljesen jo ar sztem.
mondjuk bontasra nem hiszem hogy viszik mert arra sok az ara...az max 100ig eri meg....
de aki papiros gepet akar annak jo lesz
rem sikerul eladni es tudsz venni te is egy jo vasat amit szeretnel. tudom milyen erzes
Hello!
Sikerült leengedni a vizet és feltölteni teljesen.
Hát ebbe csak sima víz volt de azis vagy 3 deci vagy még annyi se :D
nemtudom,.hogy nem forr-t fel soha nem volt 70 fok felett a víz.
De mostmár legalább rendbe van 50-50%-ba raktam bele a fagyállót és a vizet
üdv
Péter
a blokkon a vizpumpanal alul van egy 10es feju csavar, azt ha kitekered kifolyik a viz. :) csak felontes elott tekerd vissza. 50-50 deszti viz es fagyallo keverek.
rendben van a Pega nekem is szerencsere, nem volt semmi gond vele eddig, rem igy is marad. van par aprosag amit en is meg akarok csinalni a teli pihenon (kapcsolo forog a kormanyon, azt kell cserelni..., szivatobowden, elso fekbetet, olaj, szurok...) de semmi komoly... gumikat nemreg csereltem ahogy lattad, hatul uj betetek koptatjak a tarcsat. a regi annyira kopott volt hogy kinnt ragadt a dugattyu aztan eleg szar volt hatso fekkel hazajonni 30 km-t.
nekem is van hozza oldalra donoztarto konzol, de meg nem jottem ra hogy kene feltenni. hatul meg van platni es egy 45l-s koffer. oldalra meg jon a nyeregtaska majd amint fel tom tenni a tartot.
milyen dobozokat vettel?
És neked hogy muzsikál a Pegazus?
regen hallottam feloled. birja magat a gepezet?
Lenne egy kérdésem ismét... :D
Hogy tudom kivenni a jeladót a tankból?
És honnan tudom meg,hogy jó-e a jeladó vagy sem?
üdv
28as dellorto
cdi
trafó
fesszabi
mindennel együtt csak berakod és húzod a gázt, 60ezer ft
a szabadonfutora figyelj hogy jo legyen vagy ha nem akkor az 25e arra szamolj. bontottan 20ba megy egy jo.... ha inditasnal csattog es atugrik akkor az szabadonfutos...rafogjak sokszor a gyenge aksira stb stb.....
remjuk elviszik a tuareget es te is nagyobbra ulhetsz.
Először is motort kellene venni :)
Másodszor: Ne kelljen alkatrész ha már megvettem :D
Harmadszor: Ha valami alkatrész kell akkor úgy is neked szolnék először ;)
de jok ott a simak is, tapasztalatbol mondom vegulis a cubeban is ugyanaz a blokk van, max a fiatalabbakban injektorosan...aztan hogy ez elony vagy epp hatrany ezt mindenki maga donti el a legujabbakban van mar yamaha blokk elvileg....
alkatresz van hozza ha odaig jutsz majd hogy kell vmi. korrekt aron vannak cuccok ahogy nezegettem, na meg ugye nekem is van meg szinte egy komplett motor szetontva epp minap szedtem szet a henger es a hengerfejet. (egy csavar nehezen akart kijonni, de csak megadta magat es kijott szepen)
remelem hamarosan te leszel a 2. buszke pegatulajdonos koztunk
a tuareg generátora mekkora többlet teljesítményt visel el?
Ááh.. :D A legolcsóbb Pegaso ami fentvan neten. Nem érdekel, hogy milyen.. De mivel a sima a legolcsóbb ezért olyan lesz.. :D
A legjobb lenne, ha találnék egy esztétikai hibás Pegasot olcsobban. Mivel én nagyon olcsón fel tudnám újítani.
nezegetted mar a pegakat?
melyik fajtat akarsz majd venni? (sima, cube, ie, strada :P ...)
tényleg egyébként kb 170-180-ba van egy jó motorja..
Amúgy meg bontásra is elvinnék mivel papíros motor.. Ha pl valaki le szeretné rendszámoztatni a motorját, ez a legolcsóbb megoldás.
Viszont az árból nem engedek senkinek.
Én is nagyon remélem.. ennél többet már nem tudok tenni az ügy érdekében :( :)
mondjuk bontasra nem hiszem hogy viszik mert arra sok az ara...az max 100ig eri meg....
de aki papiros gepet akar annak jo lesz
rem sikerul eladni es tudsz venni te is egy jo vasat amit szeretnel. tudom milyen erzes
Még azt szerettem volna kérdezni,hogy nincs-e közöttetek véletlenül B.A.Z megyei motoros ? :D
üdv
Sikerült leengedni a vizet és feltölteni teljesen.
Hát ebbe csak sima víz volt de azis vagy 3 deci vagy még annyi se :D
nemtudom,.hogy nem forr-t fel soha nem volt 70 fok felett a víz.
De mostmár legalább rendbe van 50-50%-ba raktam bele a fagyállót és a vizet
üdv
Péter
http://www.hasznaltmotor.hu/hasznaltmotor/hasznaltmotorok
/199288/APRILIA_TUAREG_WIND_125.html
Aki akarja vigye.. Természetesen hibáról e-mailben vagy msnen majd értesülni fog a vevő. De ha ennyiért el tudom adni, akkor már tudok venni Pegasot.
a blokkon a vizpumpanal alul van egy 10es feju csavar, azt ha kitekered kifolyik a viz. :) csak felontes elott tekerd vissza. 50-50 deszti viz es fagyallo keverek.