Én is azt választottam volna a helyedben :)
Üdv köztünk :)
Szerintem nagyon meg fogod szeretni az apriliát, ha eddig még nem szeretted :D Általában aki megszerzi az első apriliáját, az márkán belül marad :)
barmikor beuthet a "csoda". nekem is az vitte el a motort akire az elejen azt mondtam anno hogy ez ugy se viszi el.... akire meg azt mondtam hogy na ezt erdekli es elviszi, az meg csak unalmaban kocsikazott le 400 km-t hogy meglesse...
van aki direkt ilyenkor keres motort mert vmivel olcsobbak mint nyaron.
Hello!
Hát hogy nem müanyag tankos az tutti :D
Meg az is h jó nagy tank van rajta... :D
sztem ez akkor a lemez (fém) tankos 1 tanksapkás nem 2.
És akkor ha kiveszem a jeladót és gondolom megmozgatom és ha nem mér akkor esetleg javítani valahogy?
Vagy honnan fogom tudni,hogy a jeladó rossz-e vagy a műszerfal?
üdv
az erdekes akkor. mert forditott telo a 123as blokkosokon volt. 127es blokkal lemeztank es normal telo jart. :)
de barmelyik is ugyanugy kiveheto a komplett jelado a tankbol.
na igy mar remlik vmi. (nem emlexunk sajnos mindenre ami x oldallal visszabb tortent). ha az nem oldotta meg akkor ha megnezed ott elkulonul egy kerek fem vmi amin a saruk vannak. korben van rajta vagy 8-10 csavar... azokat ha kitekered ki lehet venni kompletten a szenzort. elotte ertelemszeruen tankot leengedni. akkor meg tudod nezni a szenzor hogy rendbe van e. melyik fajta tuareged van? lemez vagy muanyagtankos?
Hello!
Egy tuareg wind 125-ösöm van.
A multkor levettem az ülést de csak a 2 saru-t láttam mivel régebben írtátok hogy lehet amiatt nem mér az óra.
Megcsiszoltam de semmi változás.
További teendők?
üdv
barmelyik jo valasztas, felszereltsegre ugyanaz kb. blokk is egyremegy. alkatresz van ha kell barmelyikhez...a fo kulonbseg a design a 2 kozott... nincs akkora suly es egyeb kulonbseg hogy jo blokkal barmi kulonbseget eszrevennel a menetteljesitmenyen a 2 kozott. neked kell donteni.
en a rallyt vinnem mert az idomosabb gepeket szeretem. de ez csak az en velemenyem. a te penzed a te dontesed
Hát az üres űrlapod alapján nem tom mien tuareged van rally vagy wind, nekem 350-es windem bár a windek szinte ugyanazok ilyen téren, elvileg ülés lekapod és ott a tankalján látni is a vezetékeket, a csavarokat kitekered és kihúzod kompletten az egészet, vagy nem
Nekem Rx-em volt és Ec versenyen is mentem és kibírta csak a kormány nem :D De én a Tuareget választanám bár nekem a Dakar mindenem ezért is .De szerintem ugyanaz mindkettő motorikusan de erre lehet mondanak több infót a többike
Üdv.!
Ezeket a tipusokat nem teljesen ismerem, mert nekem Tuareg Windem van és nem Rally-m. Szerintem mind a 2 alkalmas lehet ilyen jellegű túrázásokra, mivel mégis csak turaenduro (a rally pedig még inkább enduro mint tura) A lényeges különbség a méretben és a súlyban van.. Az Rx sokkal magasabb, így ha alacsonyabb ember vagy, akkor nem célszerű ezt választani. Viszont sokkal könnyebb, mint a Rally ami viszont megmutatkozik az erejében. (kisebb idomok . . . .. .)
Ez a választás csak rajtad áll.. Szerintem mind a 2 tökéletes.
A motorikus állapotáról nem tudok nyilatkozni :D Mind a 2 úgy néz ki mintha patent lenne... De aki el akarja adni a motorját az úgy is állítja be.. :D
Hali!
Néztem ki 2 motort, véleményt szeretnék kérni.
Vegyesen aszfalton + könnyebb terepen szeretnék túrázgatni vele. A keményebb csapatásokat már kerülöm a térdem miatt. Kérdés hogy erre melyik lenne jobb? Vagy annyi különbség nincs a kettő között, hogy on számítana?
Szevasztok Motorostársak! Ha valakit érdekel RV3 és RV4 blokkalkatrész az dobjon egy mailt a honda4022@gmail.com-ra! Mindkét blokk tuareg 50-esből való. Üdv
a Givi az kiraly, aztat szeretjuk abba mar lehet pakolni akkor ha turazol vmerre.
akkor megvannak a tervek neked is telire. lesz ido ra mondjuk boven a telen. bar remeljuk hamar jo ido lesz. akkor te meg rosszabb helyzetben vagy mint en, nekem leg van konzolom de sehogyse jovok ra hogy megy fel, neked meg fullra sajatot kell krealni. tavaszig csak megleszunk vele. bizok benne en is hogy sikerul vegre osszehozni majd vmit. mostanaban eleg nagy a csend, de hatha a hideg osszehozza a csapatot.....
Ehhez csatlakoznék...
Elsőnek nekem Aprilia sr 50-em volt
utána sr 150
most pedig tuareg :)
Grat előre is a rally jó választás volt.
üdv..