Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello!
Kössz a tanácsot.
Úgy fogom csinálni ahogy írtad :)
üdv
Nehogy tömény fagyállót tegyél bele!
Megeszi még az alumíniumot is. Rózsaszínű glikolt vegyél, mert az az alu "barát" (mivel alu az egész blokk, hűtő) + desztilált víz. Aztán keverd be felesbe vagy ami a fagyállóra van írva arány szerint.
Hello!
És,hogyha csak fagyállót tenék bele? nem lenne jobb?
Jah és bármien fagyálló jó bele?
üdv
leeresztő csavar? lehúzod a csövet alul a hengerről és tessék :D
Egyébként igen 50-50be kell keverni.. Most nem emlékszem, hogy mekkora, de szerintem 1 liternél nem megy bele több
Üdv emberek!
Azt szeretném kérdezni,hogy a víztartálynak hol a leeresztő csavarja meg,hogy mennyi fagyállót kell beletölteni? hány literes a tartálya?
gondolom 50-50%-ba fagyálló és desztvíz...
üdv
Péter
de jöhet af1,rs 50ccm-es blokk iss! az kompletten kéne akkor! dugó,henger,hengerfej nem lényeg!
Üdv srácok. Érdekelne Aprila Tuareg Wild 50ccm-es blokk kompletten,vagy akár csak a blokk öntvény maga a ház! Fontos lenne! Ja eg egy komplett 4 sebességes váltó is!Várom válaszotokat!üdv.
sziasztok
Tudom egy kicsit ankara amit kérdezni fogok de hátha. Szóval mókolt már fel valaki a vasára ilyen plexit? Fillérekért jutottam, hozzá ezért gondoltam feltolom de menet közben rájöttem, hogy nem is olyan egyszerű. Azon filóztam levágom akkorára ami a gyári plexi és becsavarozom a helyére. Na de a plexit mivel vágja az ember?
Eladó egy rotax127 blokk darabokban új csapágyakkal új szimeringekkel,felújított olajszivattyúval és vízpumpával,festett és polírozott oldaldeklivel.
Igényesen elő van készítve az összerakásra.
Akit érdekel írjon emailban, msnen vagy hívjon telefonon.
Az árat megbeszéljük.
Érd:Msn/Email:farkasgyorgy4@freemail.hu
Tel:06302265

szia!engem tuareg berúgókar érdekelne. köszi
erdekes az teny hogy ugyanaz a fek kb jah. de nincs gond vele mert jol fog es idoben megall ha kell. nem panaszkodom a fekekre. hatul most tettem bele uj beteteket. az elsok meg meg vigan jok ahogy neztem, a tarcsak se vallasak.

epp az elobb szedtem szet a bontani valo blokkot.szelepek jol zarnak, hengerszett jo, assowerke dugo stb stb....
de volt egy csavar ami szivatott mert szetnyalodott az imbusz feje....de nagy kuzdelem aran kijott.
Nagyon jól néz ki rajta :)
Amúgy durva, hogy ugyan az a tárcsa van ezen is mint a 125-ön... Azért valamivel komolyabbat is rakhattak volna rá...
jaja, hat ezert csereltem le en is csak igazabol hogy hosszabb tavra is tudjak menni. a Tuareggel is mentem ugye 500 km-t turaba de azert erezhetoen keves volt az ero benne hosszu tavon. varosban es kisebb tavra tokeletes, de nagyobb tavra nem az igazi... a pegaso pont forditva kb.
sajnaltam en is a Tuareget, de tudtam hogy jon egy jobb motor majd a helyere.
legjobb lenne mind2 ugy ahogy mondtad is, de meg 1et is eleg fennttartani es tankolni (nekem legalabbis)....
a gumik most Dunlop-ok. gyari adat szerint 80% aszfalt es 20% terep-re valok.. eleg jonak tunik a minta..majd latom mit bir. az elodje a metzeler endurance az mar csuszott vizes uton eleg rendesen azert lett cserelve.
a felnik mar igy voltak a mocin mikor vettem.porfestve vannak elvileg. birjak a gyurodest. es sztem is kegyetlen jol mutat a fekete kasztnival.
neztem sima alu felnivel amit bontottam de sokkal szarabbul nezett ki ugy...
Evvel már azért le lehet húzni jópár ezer/tízezer Km-t.
Ha nekem is bejönne egy ilyen üzlet, akkor nem sokat gondolkodnék rajta, bár sajnálnám eladni a "kis" Tuareget... Inkább megtartanám mind2-őt.

Jók lehetnek ezek a gumik... ilyen mintát Metzelerbe vagy milyenbe is láttam.
Felni kurvajól néz ki, ilyen is volt vagy te fújtad le?
elegedett vagyok a Pegaval nagyon, bar azert neha hianyzik a 2T varazsa amikor nyit a power 7000nel....

nem gondolkozok masikon. ez a jelenlegi favorit. tokeletesen elegedett vagyok vele eddig, rem igy is marad. most kapott a heten uj gumikat is, keszulunk a jovoevi szezonra mar lassacskan...
de nem merek semmit se mondani hogy meddig marad. a Tuaregre is azt mondtam anno hogy marad par evig, aztan egy ev se volt a vegen. bar sokminden osszejott akkor szerencsere hogy megtudtam venni a Pegasot. de ennel nagyobbra mar nem vagyok se meretben, se eroben... csinositgatom ezt is ahogy tudom aztan majd lesz vhogy
Én is pont ugyan ezt szerettem volna írni, de megelőztél :D
"bar a Pega marad egy darabig ugy nez ki egyenlore"

Már gondolkozol egy következő motoron? Ezt se "járattad" még be.
Hátsó lánckerék eladó, nagyon kevesett futott kb 500km-er lehet benne. ára:2500FT
Hátsó komplett hibátlan, tökéletes hátsó kerék.
Komplett Arrow rendszer jó állapotban
érd.:patvaros87@gmail.com
jaja

visszater meg az elet a topicba majd lassacskan ahogy nyulnak az estek....

ami kesik nem mulik, meglesz az a tali es gurulnuk egy kozoset. kitudja meg milyen motorral, addig barmi tortenhet, de vmilyen vas ugy is lesz a haznal
bar a Pega marad egy darabig ugy nez ki egyenlore
Hello. Igen érdekel,de jelenleg nincs rá kreditem.ha lesz és meglesz még akkor ok.Majd jelentkezem.üDV Norbert
Erőt, egészséget!

Hát unalmas téli napokon majd csak megered az emberek nyelve.

Jah, tényleg jövőre összekellene már hozni egy talit, mert már 3. éve nem sikerül sajna.... és jó is lenne az, hogy Tuareg Pegaso.
jaja. azzal mar azert batrabban vag neki az ember az utnak. eljon az az ido majd meglasd, csak akarni kell es akkor nincs lehetetlen.
a lenyeg hogy olyan gep legyen alattad amit szeretsz, tisztelsz, megbecsulsz es boldogan motorozol vele.

talan tavasszal nagyobb kereslet lesz a gepre, most telen inkabb a cserebere a tema....
en is pont minap gondolkoztam hogy mi tehet az "en" Tuaregemmel.
A találkozóra én úgy gondoltam, hogy Aprilia (Tuareg és Pegaso) találkozó lenne :D úgy talán többen el tudnánk jönni :D Ráadásul az uj pegasoval majd én is nagyobb távra is el merek menni ami annyit jelent, hogy nem feltétlenül fváron kellene tartani, hanem mondjuk 100-150km-es körzetben pl. (attól függ mennyire ismerem ki addigra a pegasot)
Ja, és kösz :)
Én is nagyon remélem egyébként, hogy azért egy gondos tulajdonoshoz kerül.. Nagyon sajnálnám szétbontani.. :(