akarcsak magamat hallanam a bontos szoveggel.... de bizok benne hogy sikerul eladnod araban es tovabb rohatja a kilometereket a gepezet...es nem eltunik a bontott cuccok kozott a vateran
es nem mellesleg szert teszel egy jo pegasora es lehet pegasos talit is szervezni
vegre hallani feloled is valamit. :) en probalkozok irogatni de suket fulekre talalok mostanaban nagyon.... mindenkinek megvan a maga kis dolga gondolom....na majd ha bekoszont a ho...talan tobb ido lesz forumozni...
kezdjunk el szervezni egy "Tuareges" talit lassan sztem. most ha mar elkezdjuk idoben talan osszejonne vegre jovore
Ha már itt tartunk, az enyém is eladó.. Főtengely hibásan... Ár megegyezés szerint :D Ha addig nem viszi el senki, amíg nincs meg a Pegasom, akkor szétbontom teljesen...
Megnyitott a BA-SZOM BONTÓ!
-----Kedvező és alacsony árakon és folyamatosan bővülő kínálatból!
-----APRILIA : AF1, SPORT PRO, SINTESI, TUAREG, FUTURA, EUROPA
-----ROTAX 122-123 Alkatrészek
- Komplett Blokkok és elemei
- Idomok
- Elektromos alkatrészek
- Kerekek, kipufogók
- Komplett gyújtások
- Vázak,segédvázak és sok egyéb alkatrészek...
------Postai úton vagy akár személyes átvétel is ( Hatvan, Gödöllő)
------Mobil: 30/423-06-74 , vagy 30/256-23-33
na igy mar kezdem erteni lassan a dolgot. de azt nem gyujtasdoboznak hivjak hanem feszultsegszabalyzonak. roviden feszszab. az tolti az aksit ugyebar. mivel az nincs bekotve neked igy nincs is toltes. elso tippre a hallottakbol azt mondanam hogy besult a feszszab. 5e-ert kapni bontottan.
hát a motor most megy,csak addig amíg az aksi le nem merül.tehát nem tölti így az aksit a motor...ezért vettem ki a gyújtásdobozt.mert zárlat keletkezik
hogy erted azt hogy most aksirol megy? mert amugy nem kell bele aksi? ez alapjan amit most irtal hogy tolti is az aksit...a feszszabra tudok gondolni mint "gyujtasdoboz". az ules alatti tenyernyi meretu alu hutobordas alkatreszre gondolsz "gyujtasdoboz" alatt?
sziasztok! engem az érdekelne,hogy mi lehet zárlatos a motoromban.ha a gyújtásdoboz benne van,(most nincs benne,és aksiról megy)és használat közben elég a doboz....mondták hogy vagy a gyújtótekercsel lehe baj,de nemtudom mihez kezdjek.
es nem mellesleg szert teszel egy jo pegasora es lehet pegasos talit is szervezni