Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello Balint!
Mennyiér adnál el "ha van" egy KM spirál és egy Fordulatszám spirál-t?
üdv
Péter
remélem nem fogo igyjárni am rendeltünk hozzá vaterárol 3 ezerért szal megnyugodtam:$:DDD
Hát figyelj.. :D Ha téged nem zavar, hogy csak így indul, akkor jó az úgy is.. Max majd ha egyszer nem akar majd elindulni akkor így jártál :D
Sziasztok ! Tuareg Wind 125 Rotax 123 friss bontásából alkatrészek eladók ! Még minden van! A blokk is szét lett szedve, egyben nem eladó. Ugyanitt Pegaso alkatrészek is, több darab 123-as henger, van felújított új dugattyúval is. Érdeklődni: mopedes@citromail.hu-n lehet.
helo!
valakinek rotax 127 lendkereke elado?
reméljük meglesz ammugy inditja csak sokadikra :DDDD az jo ötlet hogy amig gyüjtök pénzt ugyanigy megyek velle max elkoptatom a többit is?:DDD
na ugye. semmi se lehetetlen. ha veszel hajtokart arrol van papir. akar a berakarol is lehet majd. es azzal mar lehet bizonyitani. na meg ott lesz a regi is. ebbol mar elhiszi aki akarja. aki meg nem az meg se erdemli a motorod. :)
de ezt nem én határozom meg, lehet, hogy valaki olcsón eladja neked a használt alkatrészét.. van itt a fórumon pár ember aki bont ilyen blokkokat. Legyen szerencséd :D
ha szerencséd van és találsz csak fogaskereket, akkor 10 körül, ha nem, akkor 20 körül lendkerékkel együtt
me mé mennyibe kerül?:SSS
Hát ha ez a baja, akkor nem lesz olcsó mulatság, de legyünk optimisták.. Legalább tudod, hogy mi a baj :D
szerintem nekem is ezlesz a baj pörgeti de nem kapja el
nem hiszem, hogy nagy baja lehet... Megnyomod az önindítót és elpörög a bendix? Nekem ezt akkor csinálta, amikor 10 fog hiányzott a fogaskerékről :D xd Sikerült elnyalni szépen
szedd le a jobb oldali deknit (az simán lejön.. csak 3-4 csavar fogja) és nézd meg, hogy mit csinál
hát ugyvan hogy nyomogatom az öninditot és nem kapja el azt a valamit a fogaskereket és nemindul 3 4 szer kel megnyomni hogy elkapja sztem elkopot de nem tom lyenkor mit kel csinálni és drága ?:SSS
ezt nem teljesen értem.. Pontosan mi is a baj? a bendix nem ugrik be a lendkerék fogaskerekeihez minden "indításnál" vagy mi? :D
lenne ey kérdésem elvielg beszarodot a mocimon a bendix valami csavar agy mi és sokszor kel megnyomni az öninditot hogy elkapja és beinduljon ez sokba kerül megcsinálni vagy mit csináljak hog yjolegyen?:Ss
Mondasz valamit.. :D Kösz! Bár pózolni nem fogok miközbe be lesz téve, mivel nem leszek ott :D De a számlát akkor elkérem :D:D
hat az tuti hogy kell bele ahhoz hogy hasznald vagy elad normal aron. de lesz szamlad rola hogy vetted es csinalsz kepeket hogy beletetted es ennyi. azzal mar lehet bizonyitani. aki akarja elhiszi aki meg az sehogy se hinne el. sztem ennyi. :)
Igen.. Csak az a legnagyobb gáz, hogy ugye mindenképp el szeretném adni. De a kutya se fogja nekem elhinni, hogy zsír új hajtókar van benne :D.. Jó egyértelmű.. ezt most be kell nyelnem, hogy legyen motorom.
hat igen. "csak". bar ezzel elmenne utana garantaltan egy jopar szezont ha vigyazol ra. csakhat azert eleg jo ara van.
Én nem értem, hogy mi itt a gond. Úgy tudom, hogy csak egy sima csavar fogja fel azt a féket. Keresel bele egy oda illő csavart és kész. Vagy elmész egy barkácsboltba vagy bárhova ahol adnak és kész :D
De ha tévedtem, akkor bocs :D
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni ?
Van egy Aprilia Tuareg Rally 123-as motorom. Az első féknyeregről - ami brembo típusú - hiányzik az alsó felfogató csavar amin úszik a féknyereg. Ennek a méretét nem tudom.
Ha valakinek van ilyen csavarja vagy esetleg csak a méretét tudja, legyen szíves küldje el nekem.
Mellékelek egy képet is.
Előre is köszönöm !
Egyébként rosszul írtam, mert "csak" hajtókar kell főtengely helyett...
http://motoroswebaruhaz.hu/spd...

Van ára.. :/
na ez viszont igaz az teny. hogy igy hiaba van ott a gep ha nem tudod hasznalni se vagy eladni se. eladasi ara igy nagyon keves ugye..foleg amilyen arak vannak mostanaban... ahhoz hogy megcsinald meg kolteni kell ra nem keveset ugye. jo kis dilemma.. en megcsinalnam az tuti ha tehetnem. de sztem te is ezt fogod. :)