Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van egy kiegyenlítő tartály a bal oldalon. Ha azon a jelzésen min és max között van a szint akkor elvileg jó. Szerintem. :D Ezt nem szoktam nézni, mert én félévente cseréltem benne a vizet. Mivel igen, én szoktam bele fagyállót rakni. Igaz, nem teljesen fagyállót, hanem bekeverem a hűtővízzel. Eddig nem volt vele baja :D
Hello!
Ismét pár kérdéssel fordulok hozzátok
Honnan tudom meg azt,hogy elegendő víz van a tartályba?valami szintjelző esetleg?
És fagyállót esetleg kell tenni bele?
Üdv
Péter
Kérdezd meg őt hátha van neki: http://www.kepesmotor.hu/april...
Tuareg 350 cdi-t keresek. Ha lenne vkinek kérem jelezze.
na folytatodott a bontas ma is. ismerkedek a 4t blokkal. az letezik hogy olajfurdos a gyujtas is? kovezzetek meg ha hulyeseget kerdezek nem vagyok otthon meg igazan a 4t-ben, most ismerkedem vele es eleg furcsa elsore hogy a gyujtasnal is olaj volt.
ami ertheto is lenne mert az kenne a szabadonfutot es az inditofogaskerekeket... de a gyujtasalaplap is kapja igy elm... amire azt mondanam hogy nem kene..de gyarinak tunik igy.
hatha vki tud nekem vmi okosat mondani erre.
Szia!

Igen van Tuareg Wind 50-eshez. Most van 2 ilyen gépem alkatrészbe, az egyik 3 a másik 4 sebis. Van rengeteg cucc, igazából idomok nincsenek, többi alkatrészem van. Van 1-2 idom is, de nem sok. Sárvédők, tank, hűtővédő, blokk védő, meg a jobb ülés alatti. Na mind1, van rengeteg alkatrészem, írd mi kell és írom az árat! Légyszi emailben beszéljünk. A karért 3eFt-ot szeretnék, de ha több mindent veszel, akkor a postával tudsz spórolni.

Email: honda4022@gmail.com
Tel: 0630-7255588

Üdv;.Zoli
Kösz!
Akit érdekel Gianelli rezó írjon!

http://www.kepesmotor.hu/kipuf...
jaja. jobb is nem agyalni ezen mi lesz itt kesobb. :D eljunk a manak. :D

gondolkoztam en is a fogon, de nem akarom gallyravagni veletlen se ugye...
elvileg ugy lesz hogy vater hoz majd legszurofogot, nem tudom milyen de azt mondja az jo lesz elm. ha nem akkor szerzek vkit akinek van legkulcsa masnem es azzal. csak ugye jo lenne haladni vele hogy tudjam tovabb bontani majd ha kell.
jaja, ez a donor gep. mar szetjon teljesen lassan. csak elakadtam a lendkerek csavarnal jelenleg. jo lenne egy legkulcs ilyenkor. :D de megoldjuk majd vhogy ezt is. a sajatomat is le kell bontani majd egy darabig, de arrol csak az idomok es a tank jon le majd hogy hozzaferjek amihez kell. de azt majd csak kesobb meg.
szivesen. van neki amugy tuti mert beszeltem vele delutan. :D
jól szétkaptad a donor gépet :D legalábbis remélem, hogy ez a donor :D
Köszönet és hála! :D
Elég baj ez, hogy nincs beleszólásunk.... demokrácija mi?
Bár a lehetőség adott volt, csak nem arra szavazott a többség amire kellett volna....
Hadjuk a politikát inkább, mert a hajam ki em....

Bőr szűrőfogó esetleg, (de valami nem gagyi amivel nem lehet megszorítani...)
Barbár módszer; rongyot rá és 2-3 colos csőfogó, de erősen nem ajánlott módszer....
a szivembol szoltal baratom de sajnos nem mi dontjuk el ezeket a dolgokat. csak eleg gaz hogy szopunk egesz evben es hajtunk 1000rel...es majdhogynem 1000 km-t se tudtunk motorozni egy szezonban... nem is agyalok a jovoevi szezonon meg...megcsinalom telen a gepet aztan majd lesz vhogy
mot epp azzal kuzdok hogy kene levenni a lendkereket. lehuzot mar legyartattam, de a csavart ki kene szedni belole vhogy. jo kis 12es imbuszcsavar. amivel nem is lenne gond, csak a lendkerekre sehogy se tudok rafogni. vmi otlet?
berugokarral keresd az aprilia rx 50 topicban bzoli94-et. neki sokmindene van 50es tuareghez. de ha gondolod megadom az emailcimet is. de ki van irva az adatlapjan is, a telszama is. rendes tag.
Csáó!

Most olvasom,h vannak cuccaid... XD Berugókar esetleg? Köszi!
Szevasztok!

Meg tudja valaki mondani pontosan, hogy az 50es Wind-et milyen Marzocchival szerelték? Illetve van-e valakinek fölös berugókarja szintén ehhez a motorhoz? Köszönöm előre is!
Én semmivel sem látok jobb életet jövőre.... sajnos "ezek"-se tudják mit kéne csinálni mint az előzőek az elmúlt 21 évben.

Hát persze többet motoroztam volna, ha az a ha ne lenne ott.... A tavalyi év az fasza volt, sokat mentem akkor. Jó lenne mégegy olyan idény mint akkor... meg olcsó benzin és semmiféle baleseti adó meg útszéli kurva adó, meg ÁRfa CÁRfa NYÁRfa BÉTA CÉTA kutyafasza. KALAST nekik mind! ! !
hat ez ugye jo is meg rossz is hogy keves benzin fogyott. a penztarcanak igen jo hir manapsag ha nem kell hetente tankolni. de ha jol tippelek azert surubben kimentel volna vele. na de majd jovore.egyszer veget er majd a tel es remjuk a benzinarak emelese is...
ismeros a 2t imadat ilyen teren. en is fureszeltem meg kaszaltam 2 heten at... de elfogyott vegre. :) mostmar aprankent lehet szerelgetni a vasat ahogy van ido, meg beszerezni a cserelni hivatott dolgokat tavaszra.
kivancsi leszek a jovoevi szezonra nagyon...kevesebb fizetes, dragabb benzin, magasabb biztositas, tobb ado...stb..stb... en mar csak nevetni tudok lassan.(de az is 2 ft 20 fller)
Vannak munkáitok... olvasom(tam) ám a fórumot folyamatosan, de csak annyi időm volt mindig, válaszolni már nem.
Szerencsére "csak" 2 csapágy, de azért szenzon elején kijárt a rúd... (na azért nem a hajtórúd, de majdnem...:-)
Összeségében idén nem igen kopott a gumiból semmi, meg benzin se sok folyt át a csapon.... de legalább a többi része nem kopott.... öröm az ürömben vagy hogy is van ez.

Sok a meló, suliból megjövök aztán go be a traktorba késő estig.... aztán mostanra elcsillapodott egy kicsit. De ezután meg jön a "fázás" szó szerint is meg a kitermelés is. Továbbra is 2T forevö csak erre Stihl van írva nem Aprilia.
Jó munkát kívánok mindenkinek, csak le ne sérüljetek mint én.... üzemi baleset ért az autóbusz javítóműhelybe, szkanderozás közben.... nem komoly csak még érzem az ellenfél erejét... ő is az enyémet....
Hello! km spirál: http://www.cma-motor.hu/BOWDEN...
Én innen rendeltem a spirálomat és tökéletes
Fordulatszámmérő spirál is van az oldalon, de azt nem tudom pontosan, hogy melyik való a motorra.. Ha felhívod őket, akkor biztosan megmondják
na vegre rolad is van nemi hir.
ez leg jo hir ha motoroztal egy jot meg a hideg elott.
egy kis general mindig kell. de leg a telen kell es lehet is csinalni. egesz olcson meguszod ha csak annyit kell javitani es cserelni.
en is csinalgatom a gepet. gumicsere, olaj es szurok csereje, kapcsolo, ules, bowden... akad mit csinalni meg a telen rajta. :D de soka van meg tavasz sajna. de eljon az is. meg az 500as benzinar is

esetleg pegaso alkatreszek?
Ha érdekel nekem van, keress meg emailon:
patvaros87@gmail.com
Üdv
Üdv Tuaregesek és Pegaso-sok ! :)))

Nem sok dolog változott az elmúlt hónapban csak az üzemanyag ára.... Gatulálok

A hideg beállta előtt tudtam menni egy jó karikát, gyenge 100 km.
Régen mentem már vele, de egy hanggal több lett a megszokottaktól...
Nem hagyott nyugodni, hazaértem megrángattam minden felfüggesztési alkatrészt és meglett a bűnős; két elsőkerékcsapágy megnövekedett ilesztési hézaga adta a hangot....

Szezonvégére azért befigyel két csapágy csere, nehogy már unatkozzak...