Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello!
És esetleg valakinek olyan alkatrész van-e amibe a km-spirált kell belefogatni az első keréknél.?
Heló!
Rotax 127 blokkhoz érdekelne főtengelyé ha van akkor egy 160-as henger.
Emailba írjatok:farkasgyorgy4@freemail.hu
az optimális keverési arány 1:50 tehát 50 liter benzinhez öntessz 1 liter olajat. ha bejáratós mehet kicsit sűrűbbre.
Én repsol moto scooter 2t-t használok bevált technika már beleöntöttem vagy 10 dobozzal tuti. ha jól van állítva a keverésed olyan 1000km-re elég 1 liter. mifelénk olyan 2500 körül mozog az ára.
Én ezt az oldalt tudom ajánlani: Én minden spirálomat itt vettem eddig. De mivel fordulatszámmérőt még nem is cseréltem, (vagy már nem emlékszem.. :D) ezért nem tudom, hogy pontosan melyik is stimmelne a te motorodra. De fel lehet hívni őket és megmondják, hogy melyik kell neked:
http://www.cma-motor.hu/fo-Ter...
nem ismerem a keverék neveket, de 5 literhez 1 deci :D az gondolom 50-es nem? :D
és mgé azt szeretném kérdezni,hogy mennyibe kerülne egy fordulatszámmérő spirál?
és hogy nektek esetleg van-e felesleges-eladó?
Az se semmi:D
Hát inkább énis veszek bele repsol-t az a biztos ha neked bevállt.
és te is 40-es keverékkel használod?
A nagyteljesítményű motorkerékpárokat kifejezetten hátrányosan érinti a módosítás, ugyanis egy ezres, hároméves, 160 lóerős motor 24.000 forintos illetéke majd 150.000 forintra emelkedik.
Olvastátok? :
http://www.sportmotor.hu/motor...
Jövőre nem kell új motort venni :D
Nem tudom, hogy az Arol az milyen, de ha full szintetikus, akkor szerintem jó.. :D Egyébként a repsolnak is 2000-2300 literje ami elég sokáig elég szerintem... Én úgy vagyok vele, hogy ennyit megérdemel :)
Amúgy meg szinte mindenki mást rak bele. Van aki stihl olajat használ. Én a Repsol-ra esküszöm. :D
Hello!
Hát ez nem valami olcsó mulatság :)
de akkor mondjuk az Arol 2t-be is van szintetikus azt nem tudom,hogy félszintetikus vagy fullszintetikus de tudom,hogy van.
Hogyha fullszintetikus az is jó bele?
vagy inkább maradjon a repsol?
nem szeretném ha baja lenne :D
Üdv köztünk! :) Én Repsol 2t Full sintetic-et rakok bele. (a lényeg az, hogy full szintetikus legyen. A többi már csak ízlés kérdése :D)
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni abba,hogy nem rég vettem egy Aprilia Tuareg Wind 125-ös vasat és szeretném megtudni, hogy milyen olajjal érdemes keverni a benzint? ti mivel használjátok?
Üdv
Péter
Szevasztok!

Tuareg Rally-ra lenne Gianelli rezóm eladó! Akit érdekel írjon.

http://www.kepesmotor.hu/kipuf...
Hát ez pont a vizpumpánál kapott egy pofont....
Próbáld meg fémragasztóval bekenni.
sziasztok...nagyonolcsón akcióban kiárulom a rotax blokkalkatrészeimet---30 605 6883 gabor8181@freemail.hu
hívj bátran megeygezünk-- sok sok alkatrész...de idomok nincsenek főleg motor alkatrész és váz kiegészíttők--kérésre bárkinek bármiról tökéletesen éles minőségi 12 megapixeles képet küldök...!
ott sérüve van a blokfelek! ha kel nekem vanak olcson blokfeleim!
Sziasztok.
A képen látható lyuk után érdeklődnék, hogy mi is az :) 3 napja melóból jövet nézem folyik a víz és azon a lyukon bugyogott ki. Azóta egy csepp se jön ki. És a tartályból meg a hűtőből se hiányzik víz. Egyáltalán minek van az ott, szabályos kör alakja van. Bár a képen nehezen kivehető. Rotax 123 ról van szó
az elso 2 keres megoldhato meg. egyben is van es mukodokepes is jelenleg. szepen indul bar alapjarat nem igazan van. de szivatoval szepen jar. ki kene pucolni a karbit sztem kezdetnek. :) nemigazan volt hasznalva mostansag elvileg...de kitudja mi igaz abbol amit mondott az elado ugye... blokk pofog, nem fustol eddig.fekek jok, kerekek jok, telok jok, elektronika jo csak az index nem.
a gumik mennek majd a sajatomra elm.
a tobbi keres nehezebben kivitelezheto, ezen rendszam soha nem lesz mar, max ha leveszem a masikrol es rateszem egy korre. postazas nem kivitelezheto, de mas futarszolgalattal elore utalas utan mehet

velemeny rola amugy a kepek alapjan? bar nem tul sok latszik, csak hirtelen kepek, ma delutan jott a gep.lenne mit csinalni rajta amugy boven...de ez megcsinalva sose lesz mar ennel jobbra

te vasaddal mi a helyzet?
Nekem egyben kellene, működö képes állapotban rendszámozva és póstázva.. xd megoldható? :D:D:D
Aprilia Pegaso 650 1995-os evjaratu Rotax 655-s blokkos motorkerekpar bontott alkatreszei eladok. barmilyen alkatresz kell irj batran, kuldok kepet rola kulon, postazas megoldhato. erd: attila.hunter@gmail.com vagy 0670/5655856 (inkabb email ha lehetseges)
pont ugyan ilyen. felul van rajta a szivatokar... teljesen ugyan ez. az osszes aprilia endurot ezzel szereltek sokaig. dobj egy levelet es megbeszeljuk a reszleteket ha kel akkor. attila.hunter@gmail.com
és köszi szépen
pont az kéne, de milyen van neked, nekem ilyen kéne...csak ezt már "foltoztam" :D