125ccm Aprilia Tuareg wind alkatrészei egyben eladóak. hibátlan kormány, központi,műszerfal,féknyereg....stb Nekem most sürgősen helyre van szükségem ezért igy egyben eladó 10000Ft-ért
Köszönöm a válasz! széthúztam a blokkot úgyhogy a szimeringcsere a minimum a csapágyakat még nem nagyon nézegettem de legalább két főtengelycsapágyat szerintem érdemes venni.
Ezt találtam itt a fórumon, ahol a főtengely szimering egyezik az enyémmel.. Lehet, hogy pont ezek kellenek neked is.. de keresek tovább: kékfeketedt
[66] 2007. február 20. 18:31
sziasztok voltam egy szerelő srácnál akinél tesom aprilia etx e van:S hát öninditot megcsinálja majd ez jo hir a rossza az hogy vállas a henger löttyen a fötengely de az vagy 50 000 lenne annyit meg nem költünk rá szoval marad ez:S de a csapágyakat kell cserélni mert a főtengelycsapágyhoz olajbevezető eldugult igy szétkopott a csapágy ha tud valaki egy csapágyas netoldalt vagy hol lehet kapni vagy esetleg kecskeméten jo lenne vagy van neki egy új otthon szivesen átveszem
2db 62x30x16
1db 6203c3
meg 3 db szimering
25x38x7
25x40x7
28x38x7
az a lenyeg akkor ha megy a gep. en se tul sokat jarok vele sajna mostansag. benzin miatt is es ido hianyaban is. ma is egesz nap vakoltam. :)
jaa, hideginditas nyugosebb szivato nelkul sokszor. hiaba huzom ra a kart neha nem szivat, sztem nem jol van elvezetve a bowden elso korre, ezt akarom meglesni, meg akkor a szivatoreszt is hogy az okes e. de a szezon veget mar kibirom igy, addig nem akarom szetbombazni. oktober 6ig jo idot mond. telen a hidegben, hoban lesz ido butykolni a "garazsban".
Hát nem tudom mi lehet vele, de egy ideje hirdetik már azt a motort...
Hehe téged szivat nem a motort ez jó.
Remélem kitör már valami országos sztrájk az üzemanyag ár miatt....
Megy a gépezet, bár hosszú távra nem mentem mostanába. Fater tekert bele jó pár km-t mostanába, ma is elvitte egy körre egy jó 100-asra. :D
Tegnap buritottam bele egy liter olajat, pislákolt már a lámpa. Kicsit összeszedem magam, aztán tavasszal újrahuzatom az ülést, meg kellene rá új lánc. Amúgy nincs semmi gondja.
Van itthon két komplett első lámpám, kisé eltér az üveg rajtuk mint ami benne van (ez is tuaregből való csak más évjárat) sötétben próbáltam őket, mintha jobban világítanak mint az eredetiek. Jobb a fényelosztásuk nincs aza bizonyos vak folt középen.
hat ha ennyi ido alatt ennyi embernel jart akkor en inkabb masra tippelek minthogy patent allapot... lehet volt vagy van ott vmi nagyobb gubanc a kasztni alatt... azert a papiros gepet nem dobaljak annyira mivel nem olcso az atiras...
en is lassan allok neki egy kis szervizelesnek. rakoncatlankodik a szivatom. engem szivat csak nem a motort.
hat a benzin az szopas jaja....de lesz ez meg igy se... motorozzunk amig tudunk!
Ez a gép fél év alatt cserélt pár gazdát. :D
Először egy borsodi csávó hirdette lejárt műszakival, fékhibával. Aztán egy pesti hirdette már műszakisan és most kaposvári a tulaj.
Ettől persze lehet penge a gép, mert látszik szépen rendbe vágták azóta.
Elkeserítő ez a benzinár..... a qurva annyát már ennek a sok buzinak!
ez volt a tippem nekem is hogy mar 600asban gondolkodunk inkabb csak. :) fogyasztasban es fenntartasban minimalis kulonbseg. nyomatek es ero meg csak tobb. :D hat elegge halot a piac ahogy nezem. :S
megmaradt alkatrészek eladóak!
valakit valamjek érdkel eseteg?
vanak még ezen kivül is cucok!
1 tökéletes müszerfal 5e
3 db kuplung tökéletes komplet! 20b
hátcso lámpa 2e
villa a 2 vilaszár és a 2 befogoval együtt 10e
2 db hátcsotelo tökéletes rs 16e
oldalsztender 2e
gumik sok fajta és álapotu van átlagba 7e/db
IDOMOK:
aprilia sport pro oldalidom 2 féle szinbe is van párja 8E
fejidom lámpával együtt szép festésel 12 e
sport pro faridom 5e
futura tank 7e
a tank fehidom lámpa oldalidom faridom egybe 25e!
sintezit faridom lámpával együtt 4e
rs 125 első sárvédő 4e
af1 hátcsi sárvédő 2e
aksitarto 1 e
2 db olajtartály 2e/db
af1 hátcso villa 1 lengőkaros van 4db 1e/db
elsőfék nyereg 3e
lábtarto konzlostol váltokarostol 7e
zárszet (tanksapka hátsoülészát
gyujtáskapcsolo és kulcs) 6e
rendszámtarto 1e
rs 125 tankborito idom tökéletes festésel 5e
FELNIK:
af1 sport pro hátcso felni 3db több szinbe is 4e/db
tárcsával együtt értendő a felni!
sintezit első 3e
hátcso 3e
sintezit ülés 1e
sintezidt segédváz kompleten 2e
furita segédváz 2 e
BLOKK:
blokfelek van 3 pár 4e/pár
válto kompleten 5e
kiegyenlitő tengej 1e
olajdekni 2500
olajpumpa 2e
öninditok 6e/db
müanyag fogaskereke kiegynlitö kivételével 2e (öszes)
müanyag fogaskereke kiegyenklitőé 3e/pár
szivocsonk 3e
membrn ház lapokal kompleten 3e
vanak még ép hazsnálhato főtengejeim de nem 100%-os darabja 4e
van 1 meghuzott egerem is az 4e!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
kinek mi kel
én pl a drz met a 8 literjével megtartom csak hétvégére és éppen most építtek egy tök új null kilóméteres generic trigger blokkos sportmotort a városba csalingázni hogy ne 8 at egyen hanem csak 3 at---ez a kurva benzin---
szerintem ez mar csak rosszabb lesz mostantol.... :S eddid se tul sokat tudtam motorozni, nem is tudom mi esz ezekutan...na majd latjuk. hasznaljuk ki az utolso jo idoket. :) en ma mar mentem egy kanyart hajnal 4kor. :D (na jo ez celforgalom volt)de akkor is motorozas
en is voltam tegnap tankolni. es azt is megeltem amikor 2000 ft-bol kaptam 10 liter... tegnap 4000 ft-bol se kaptam csak 9.7 litert..... igy motorozzon az ember
hat van pangas mostanaban az teny. de gondolom mindenkinek megvan a dolga. kinek a suli, kinek a melo, stb... es ki kell elvezni a szezon vege elotti jo idot. bar nekem is a garazsban pihen a kicsike ures tankkal ido es benzin hianyaban. na de lesz ez meg jobb is
Hát igen.. sajnos elég kihalóban vagyunk :D
Meg ugye a benzin is még egy emelés után tullépheti a 400 ft/l-es árat ami azért már elég huzos dolog (tekintve, hogy pár éve 230-240 ft volt egy liter benzin.. ) :S
[66] 2007. február 20. 18:31
sziasztok voltam egy szerelő srácnál akinél tesom aprilia etx e van:S hát öninditot megcsinálja majd ez jo hir a rossza az hogy vállas a henger löttyen a fötengely de az vagy 50 000 lenne annyit meg nem költünk rá szoval marad ez:S de a csapágyakat kell cserélni mert a főtengelycsapágyhoz olajbevezető eldugult igy szétkopott a csapágy ha tud valaki egy csapágyas netoldalt vagy hol lehet kapni vagy esetleg kecskeméten jo lenne vagy van neki egy új otthon szivesen átveszem
2db 62x30x16
1db 6203c3
meg 3 db szimering
25x38x7
25x40x7
28x38x7
Valaki leírná nekem a rotax 123as csapágyak és szimering méretét?
jaa, hideginditas nyugosebb szivato nelkul sokszor. hiaba huzom ra a kart neha nem szivat, sztem nem jol van elvezetve a bowden elso korre, ezt akarom meglesni, meg akkor a szivatoreszt is hogy az okes e. de a szezon veget mar kibirom igy, addig nem akarom szetbombazni. oktober 6ig jo idot mond. telen a hidegben, hoban lesz ido butykolni a "garazsban".
Hehe téged szivat nem a motort ez jó.
Remélem kitör már valami országos sztrájk az üzemanyag ár miatt....
Megy a gépezet, bár hosszú távra nem mentem mostanába. Fater tekert bele jó pár km-t mostanába, ma is elvitte egy körre egy jó 100-asra. :D
Tegnap buritottam bele egy liter olajat, pislákolt már a lámpa. Kicsit összeszedem magam, aztán tavasszal újrahuzatom az ülést, meg kellene rá új lánc. Amúgy nincs semmi gondja.
Van itthon két komplett első lámpám, kisé eltér az üveg rajtuk mint ami benne van (ez is tuaregből való csak más évjárat) sötétben próbáltam őket, mintha jobban világítanak mint az eredetiek. Jobb a fényelosztásuk nincs aza bizonyos vak folt középen.
en is lassan allok neki egy kis szervizelesnek. rakoncatlankodik a szivatom. engem szivat csak nem a motort.
hat a benzin az szopas jaja....de lesz ez meg igy se... motorozzunk amig tudunk!
megy a gep patentul?
Először egy borsodi csávó hirdette lejárt műszakival, fékhibával. Aztán egy pesti hirdette már műszakisan és most kaposvári a tulaj.
Ettől persze lehet penge a gép, mert látszik szépen rendbe vágták azóta.
Elkeserítő ez a benzinár..... a qurva annyát már ennek a sok buzinak!
http://www.kepesmotor.hu/april...
tenyleg ki hogy all a motoreladassal? nagyon nagy csend van mostansag. mindenki eladta mar a gepet?
valakit valamjek érdkel eseteg?
vanak még ezen kivül is cucok!
1 tökéletes müszerfal 5e
3 db kuplung tökéletes komplet! 20b
hátcso lámpa 2e
villa a 2 vilaszár és a 2 befogoval együtt 10e
2 db hátcsotelo tökéletes rs 16e
oldalsztender 2e
gumik sok fajta és álapotu van átlagba 7e/db
IDOMOK:
aprilia sport pro oldalidom 2 féle szinbe is van párja 8E
fejidom lámpával együtt szép festésel 12 e
sport pro faridom 5e
futura tank 7e
a tank fehidom lámpa oldalidom faridom egybe 25e!
sintezit faridom lámpával együtt 4e
rs 125 első sárvédő 4e
af1 hátcsi sárvédő 2e
aksitarto 1 e
2 db olajtartály 2e/db
af1 hátcso villa 1 lengőkaros van 4db 1e/db
elsőfék nyereg 3e
lábtarto konzlostol váltokarostol 7e
zárszet (tanksapka hátsoülészát
gyujtáskapcsolo és kulcs) 6e
rendszámtarto 1e
rs 125 tankborito idom tökéletes festésel 5e
FELNIK:
af1 sport pro hátcso felni 3db több szinbe is 4e/db
tárcsával együtt értendő a felni!
sintezit első 3e
hátcso 3e
sintezit ülés 1e
sintezidt segédváz kompleten 2e
furita segédváz 2 e
BLOKK:
blokfelek van 3 pár 4e/pár
válto kompleten 5e
kiegyenlitő tengej 1e
olajdekni 2500
olajpumpa 2e
öninditok 6e/db
müanyag fogaskereke kiegynlitö kivételével 2e (öszes)
müanyag fogaskereke kiegyenklitőé 3e/pár
szivocsonk 3e
membrn ház lapokal kompleten 3e
vanak még ép hazsnálhato főtengejeim de nem 100%-os darabja 4e
van 1 meghuzott egerem is az 4e!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
kinek mi kel
és ezmég csak nemis egy drága kút volt, hát ezvan
Meg ugye a benzin is még egy emelés után tullépheti a 400 ft/l-es árat ami azért már elég huzos dolog (tekintve, hogy pár éve 230-240 ft volt egy liter benzin.. ) :S