Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tuaregesek ébresztő! ! !

Kihal a topic aztán húzhatunk a picsbe.

Hát sajna idén is elmaradt a találkozó, immár 3. éve sikertelen a dolog. Talán jövőre már csak összehozunk valamit, feltéve, ha addig bírunk még tankolni....
rotax 127 es blokk alkatrészek eladóak, minden egybe 20.000ft
bővebben: palacsinta@citromail.hu
szia---csak rotax 122 höz van alaplapom! üdv gábor 30 605 6883- 5000ft
Sziasztok, rotax 123 as blokkra keresek gyári 125-ös Segédkipufogó nyílásos hengert hengerfejet hengerből hibás is jó!Üdv!
tuareg wind-127-hez.keresek töltés tekercset.vagy ha valaki tud segiteni nincs töltésem,tekercs-vagy feszabályzó?
szia.töltés tekercsed nincs véletlenül?
rotax 127 lendkerek es bendix erdekelne. valakinek van elado?
Rotax 123 as blokkhoz eladó alkatrészek vagy ha van akkor cserélnék valamit ami neked kell pl központi sztenderre--30 605 6883
gabor8181@freemail.hu
nekem van a spiralhoz olyan kis "konyok", tobb darab is. jo allapotban. attila.hunter@gmail.com dobj egy mailt es megbeszeljuk.
Köszi a gyors választ! Gyári hengert keresnék vagy 70-est!
Helló! Csak levegős hengerem van olyan ami 1-1 ben jó RV blokkra.
Szia! Látom van RV blokkhoz alkatrészed!Szeretném megkérdezni hogy hengered is van?
Hali! Segitség kéne:
-Tuareg Rally-nál ahol a km-spirál a műszerfalhoz csatlakozik elvileg van egy könyök, ....azért mondom h elvileg mert nekem az úgy volt odadrótozva és biztoshogy nem gyári volt. ....akinek esetleg lenne eladó, irjon.
-a fékkarnál a fékhengernél csatlakoznak valahogy a féklámpa kábelei. vmi kis müanyag és valahogy fel van csavarozva két csavarral. de nemtom hogy, mert rég volt amikor szétszedtem és a csavarok sincsenek már meg.
Akinek van fölös ideje légyszi küldjön erről a két dologról képet. Köszi

bonyip.gm@gmail.com
rotax 123 alkatrészek olcsón eladók--30 605 6883 ..főtengelyem -hengerem nincsen--gabor8181@freemail.hu
Rotax 123-hoz keresek jó állapotú főtengelyt, ha van valakinek emberi áron dobjon egy mailt. (mopedes@freemail.hu)
Nekem vannak Minarelli RV6 alkatrészeim. (mopedes@freemail.hu ide írj)
Sziasztok rv6 blokkhoz van valakinek váltó alkatrésze?
akkor rendbe van a gep az a lenyeg. en is elrohangalok a pegaval. bar sajnos kevesebbet mint szeretnek, mert sok a melo. de hol van meg a tel. :D hat elegge be van allva a piac ahogy nezem mostansag.
Mi a helyzet? Hát várnám a vevőket a frissen felújított motorral de semmi jelentkező :D Most nagyon szép a blokknak a hangja, de most veszek bele még új Gyertyát is. :)
ezt neked kell eldontened hogy van kedved es penzed megcsinalni. az uj hajtokar 19e aszem+munkadij hogy kicserelik. ezert jobban megeri egy jo hasznalt fotengelyt venni akar. en most adok el pont majd egy jot 6ba.ez meg lazan elmegy 30e km-t jo olajjal. jo kis motorok ezek amugy csak ajanlom.nekem is volt ilyen. ha kell alkatresz akkor is irj batran mert bontottam mar par ilyet es akad meg par cucc hozza.
Rendben, szerintem akkor megfogadom majd a tanácsodat :)
Amit megveszem, irok is, hogy mi kellene. :) Köszönöm szépen a segitséget. Hajtókar az kb mennyibe lehet ?
en se mondtam hogy rosszabb. :D sztem felreertettel vmit. de amugy ha mar itt tartunk akkor tenyleg roszabb a 127 mint a 123, mert a 127ben meg nincs kiegyensulyozo tengely igy jobban razkodik a blokk. bar ezt kiegyensulyoztak azzal hogy gumibakokon ul elol a vazban. teljesitmenyben nem tudom van e kulonbseg.

mi a helyzet amugy? megy a szeker?
Nem mondtam, hogy roszabb a régi (rotax 127-es) blokk, csak azt, hogy a 123-mas az újabb és én azt ismerem és tudom, hogy jó :D
hat ha a henger jo akkor furas+dugo adott. fotengely 5-6ert van mar jo. alaplap 8-10, komplett gyula 15. a tobbi jo nem? ehhez kell meg uj csapagyak es tomites, ami megint vagy 8 osszesen. de akkor tudod mi van benne leg. es nem csak elhiszed amit mondanak hogy jo a blokk, es frissen felujitott...lattam mar olyan friss felujitast hogy mire hazaertem a motorral tort a dugo, gyuru, hajtokar kuka, henger kuka, fek szar stb.... ha te csinalod olcsobb is es akkor garantaltan benne van a jo cucc. en igy csinalnam.