Hát sajna idén is elmaradt a találkozó, immár 3. éve sikertelen a dolog. Talán jövőre már csak összehozunk valamit, feltéve, ha addig bírunk még tankolni....
Hali! Segitség kéne:
-Tuareg Rally-nál ahol a km-spirál a műszerfalhoz csatlakozik elvileg van egy könyök, ....azért mondom h elvileg mert nekem az úgy volt odadrótozva és biztoshogy nem gyári volt. ....akinek esetleg lenne eladó, irjon.
-a fékkarnál a fékhengernél csatlakoznak valahogy a féklámpa kábelei. vmi kis müanyag és valahogy fel van csavarozva két csavarral. de nemtom hogy, mert rég volt amikor szétszedtem és a csavarok sincsenek már meg.
Akinek van fölös ideje légyszi küldjön erről a két dologról képet. Köszi
akkor rendbe van a gep az a lenyeg. en is elrohangalok a pegaval. bar sajnos kevesebbet mint szeretnek, mert sok a melo. de hol van meg a tel. :D hat elegge be van allva a piac ahogy nezem mostansag.
Mi a helyzet? Hát várnám a vevőket a frissen felújított motorral de semmi jelentkező :D Most nagyon szép a blokknak a hangja, de most veszek bele még új Gyertyát is. :)
ezt neked kell eldontened hogy van kedved es penzed megcsinalni. az uj hajtokar 19e aszem+munkadij hogy kicserelik. ezert jobban megeri egy jo hasznalt fotengelyt venni akar. en most adok el pont majd egy jot 6ba.ez meg lazan elmegy 30e km-t jo olajjal. jo kis motorok ezek amugy csak ajanlom.nekem is volt ilyen. ha kell alkatresz akkor is irj batran mert bontottam mar par ilyet es akad meg par cucc hozza.
Rendben, szerintem akkor megfogadom majd a tanácsodat :)
Amit megveszem, irok is, hogy mi kellene. :) Köszönöm szépen a segitséget. Hajtókar az kb mennyibe lehet ?
en se mondtam hogy rosszabb. :D sztem felreertettel vmit. de amugy ha mar itt tartunk akkor tenyleg roszabb a 127 mint a 123, mert a 127ben meg nincs kiegyensulyozo tengely igy jobban razkodik a blokk. bar ezt kiegyensulyoztak azzal hogy gumibakokon ul elol a vazban. teljesitmenyben nem tudom van e kulonbseg.
hat ha a henger jo akkor furas+dugo adott. fotengely 5-6ert van mar jo. alaplap 8-10, komplett gyula 15. a tobbi jo nem? ehhez kell meg uj csapagyak es tomites, ami megint vagy 8 osszesen. de akkor tudod mi van benne leg. es nem csak elhiszed amit mondanak hogy jo a blokk, es frissen felujitott...lattam mar olyan friss felujitast hogy mire hazaertem a motorral tort a dugo, gyuru, hajtokar kuka, henger kuka, fek szar stb.... ha te csinalod olcsobb is es akkor garantaltan benne van a jo cucc. en igy csinalnam.
Kihal a topic aztán húzhatunk a picsbe.
Hát sajna idén is elmaradt a találkozó, immár 3. éve sikertelen a dolog. Talán jövőre már csak összehozunk valamit, feltéve, ha addig bírunk még tankolni....