Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gyujtast kapsz 15be kompletten,de ha csak alaplap kell akkor az 8-10e. fotengely 5-6000 egy jo kompletten.teszel bele uj csapagyakat, az 4000 kb...furas dugo adott akkor... es elm kesz is a blokk nem? meg meg tomitesgarnitura kell ami 3-5e. igy tudod mi lesz benne, tutira uj cuccok es jok, nem csak amit mondanak. es nem is lesz 60e azert. de ha lenne is akkor is jobban megeri igy mert ez nem zsakbamacska leg. en leg is igy csinalnal.
hibátlan A-s méretű nicasilos Polini hengert cserélnék gyárira!
surnew@citromail.hu
Tehát akkor mit javasolnál, hogy csináljam ? hogy minnél olcsobban kijöjjek belőlle ? henger mondjuk jó mert tudtommal vashengeres szóval fúrás+dugó.... főtengely hajtókar az tuti kéne.. alaplap is... tehát a gyujtás része kompletten szar tudtommal.
60e egy komplett blokk ami jo. de alkatreszek vannak aproert amibol ossze lehet hozni. es sztem van ami jo a regi blokkban is...valto blokkfelek...stb...akkor meg mar kijosz olcsobban a felujitassal, es akkor tuti jo minden...az uj blokk zsakbamacska megint...
Kis faluban élek, és csak homokra kéne hülyülni, szóval bemerem :)
Forditott telós. :)
Én személy szerint soha nem vezetnék 125/50-es motort, de ha te ezt be mered vállalni.. :) Szerintem amúgy nem lehet annyira elrontani egy blokkot, hogy pár alkatrésszel ne lehetne megoldani. De mind1. Ha a blokkon kívül minden rendben van, akkor nagyon megéri 30ért.
Kellene egy kép a motorról és egyből meg tudnánk modnani, hogy milyen blokk van benne.. Fordított első villás, vagy az még a régi?
125/50 es lenne. :) Még csak érdeklődök, mert van egy ismim annak van egy tuaregje de a blokkot felkéne ujjitani, de kb mindent,.... ugy elbaszták, nemtudom pontosan milyen, és igy ideadná 30 e ft ért rossz blokkal, azért is csak érdeklődök, hogy kb mennyi lenne bele egy müködö képes blokk.
Beszerzésben én nem tudok segíteni, viszont amint fellépnek a többiek, szerintem szinte mindenki össze tudna neked dobni egy egész blokkot is akár (alkatrészekből)
Általában nem szoktak egész blokkot cserélni rendszámos motoron. Neked nincs rajta rendszám? 125/50? Elég necces átütni (meg ugye nem is lehet normálisan) Új forgalmi meg elég drága. Egyébként így, hogy 88-as ez még nem árult el mindent, hogy milyen blokk is kellene. Rotax 127 vagy Rotax 123. A Rotax 123 az újabb. A jelenlegi blokkodra (ha van) bal oldalon tudod leolvasni.
Sziasztok, érdeklődni szeretnék, hogy lehet e kapni 125 tuareg WIND 88 as Komplett blokkot ami müködö képes ?! Esetleg valakinek van ? És ha igen mennyiért ?
blokkalkatrészek eladóak!
attila.hunter@gmail.com

dobj egy levelet es megbeszeljuk az arat.
heló, kérlek keress meg e-mailben, megértésedet köszönöm!
palacsinta@citromail.hu
123as! menyiért szeretnéd adni a főtengelyt?
ha rotax 123 akkor nekem van jo fotengo hozza.
Szia!
Mid van még?
Rotax 127 főci meg hengerszett érdekelne.
Sajna ilyen világot élünk.... hogy vesszen oda mind! ! !
Keress meg emailon, ott a többit.
patvaros87@gmail.com
Tisztelt zolko87!

123as blokkom van! mennyit szeretnél kérni a főtengelyért?
nekem lenne egy rotax 123 as blokkom kompletten...jó főtengellyel---65000ft ért
30 605 6883
Úgynézki :D A benzin drágulás és az általunk megtett kilóméterek fordítottan arányosak :D
Ha rotax123-as a blokkod akkor van egy hibátlanom hozzá!
Üdv
M a helyzet emberek, kezdünk kihalni?
jah bocs ezek eladók 40 ért--supermotónak---30 605 6883
Sziasztok! nincs valakinek aprilia tuareg 125höz jó állapotú főtengelye eladó?