Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok supermoto szettnek eladó a két kerék-----40 000ftért--a TÁRCSÁKAT KIPOLÍROZOM ÉS SZÉP LESZ HA ÉRDEKEL VALAKIT A CUCC.......30 605 6883
Színvonalas egy e-mail az biztos.. :D
hahahahahaha
ez tuti valami cigány

Feladó: hakapeszi Mátyás
E-mail: hakapeszmaty@vip.com

öcskös vedd fel a retkes telefont mert szétcsőrgettem már vagy 1000x és semmi vagy nem adod el akkor meg minek hirdeted?
vagy adj meg egy 90-es számot és pénzed is lessz.......
blokk alkatrészek nagyon olcsón eladóak!
en tuti mondtam volna neki hogy 6 hengeres es igen fustol, de kemenyet lehet tepni vele. ismeros kerdesek amugy...sokszor vegighallgattam en is ezeket mikor hivogattak...az elso hogy mit megy ugye...utana tuti a mennyit engedsz jon....ez 10 emberbol 9nel igy van...
hat meg is ertelek hogy nem akarod egy ilyennek odaadni. az enyem elvileg jo gazdahoz kerult. bar azert megneznem mostansag hogy meg ugyanolyan jo e mint volt. :)
Jézusom, mekkora inas..... Ennek egy talicskát kellett volna ajánlanod.... az való neki!
hibátlan frissen honolt 160-as nikasilos polini hengert cserélek gyári 125-ös hengerre!(henger, hengerfej,víztérfedél) Az érték egyeztetés állapottól függ.Érdekel fúrásra, honolásra szoruló is!Írj! surnew@citromail.hu
Az kemény.. én már az első "lehet tépni?" után azt mondtam volna, hogy NEM és azzal a lendülettel le is tettem volna a telefont. :D Én is így vagyok vele. ez alatt a 2-3 év alatt igaz, hogy nagyon sokszor szétszedtem már ezt a motort, de nagyon megszerettem. Én sem adnám ilyen gyökér kezébe. Inkább maradjon nálam. Itt legalább meg van becsülve.
Na ez ha nem velem történik talán nem is hiszem el
Tegnap felhív egy csávó, kérdezi hogy eladó-e még a motorom. Na mondom csoda hogy valaki hív mert már vagy 2 hónapja semmi. Eszmecserénk elég hosszúra körülbelül 20 percre sikeredett. Csak néhány ami eszembe jutott most hirtelen az értelmes kérdései közül.
-Ez a motor egyhengeres?
-A motorja szokott füstölni? ( 2T baszdmeg )
-Lehet vele tépni, csapatni rendesen állatul megy?
-Ez elég öreg le van harcolva eléggé nem?
-próbáljam már rábeszélni mert ő ilyen tipus ( magamba téged soha)
- A két személyes kedvencem: - mennyit megy?
- mennyit engedsz belőle?
-csere érdekel? ( mondom igen készpénzre, erre a válasz, majd akkor nyomtatok neked egy raklap tízezrest)
ja és kétpercenként csak azt kérdezte hogy lehet-e vele tépni rendesen
mondom ilyen sötét nem lehet valaki baszdmeg. És végül abba maradtunk hogy majd hív ha úgyvan. ma hívott is 3xor baszok felvenni a telefont Még egy rendes gazdának is sajnálnám eladni, de ilyen barbár kezébe biztos hogy nem adom, leszarom hogy ugyanúgy pénzt adna érte de inkább akkor megtartom és néha megyek vele 1-2 kört én minthogy egy olyan motort ami 21 év alatt szépen meglett kímélve, egy seggfej kezébe adjak aki 2 nap alatt tropára hajtaná szét.
szia rotax 123 blokkom van ha érdekel olcsón nagyon olcsón odaadok belölle dolgokat....
amugy neked mi a pár pöcök? mert ha levélméretű dolgokra gondoltál akkor tudok apróságokban is segítteni ami lehulllik a motorról..gyári csavarok stb..30 605 6883
Köszi a válaszokat!
Van mindenem, ezekhez a gépekhez. ha érdekel bármi hozzá, keress meg.
patvaros87@gmail.com
Üdv
olajnak 10w40 4T motorolaj, nekem ez valt be a legjobban. rotax 123, 125 wind-ben. szivocsonkom karbihoz van tobb darab is akar meg mas cuccok is. irj es megbeszeljuk. annyi hogy postan tudjuk mert nem arra lakom. :D
az uj aksit nem kell tolteni. a savast legalabbis tuti nem, azt felsavazod, nyitva hagyod a kis lyukakat a tetejen...varsz 20 percet, visszateszed a dugokat es mehet be a mociba es mar mukodik is. nekem ezt mondtak a boltban mikor vettem a varta aksit igy is csinaltam mindig is es nem volt gond eddig.
Minden új aksit túl kell tölteni, így gondolom ezt is. Elvileg minden aksival úgy kell kezdeni, hogy legalább 12 órára felrakod tölteni.
Váltóolajnak nekem 15w40-es van bent és nekem ez most tökéletes.
Az alkatrészeket pedig a többiek tudják adni :D
Hali!
ilyen kérdés lenne:
rendeltem egy aksit gondozásmenteset, ...az a fajta amibe úgy kell beletölteni az elektrolitot tubusokból. azt vágom hogy kell beletölteni azt, ...de utána csak beteszem a motorba és mehet, vagy fel kell tölteni?

ez van ráirva félangolul: "if voltage and current low, after 15 minutes filled fluid, please recharge for 5-10 minutes" ...hát biztos.

Milyen váltóolaj kell tuareg 125-be? motul 4t 5100 rémlik

Kéne pár bontott apróság a közeljövőben, ....esztergomban és győrben is megfordulok. ....ha muszáj akkor pesten is. Fékkar, szivócsonk karbira, meg pár pöcök. Irjon rám aki ebben tudna segiteni. Kösz.
Eladó a képen látható első futómű kompletten. Minden ami a képen van, tehát ez egy teljesen komplett futómű. Teleszkópok, nem folynak, szépen csillapitanak, jó állapotúak(38mm-eresek a becsuszoszárak(krom szárak)), kerék(takaritás utána szép állapotú lesz) féktárcsával, jó állapotú cross gumival.Komplett fékrendszer ami tökéletesen müködik, kormány(van rajta gyorsgázkar és bal oldali kapcsoló konzol),sárvédő. Csak igy egyben eladó, csak bekell épiteni és lehet használni. Bármi más motorba beépithető nem csak ebbe a tipusba amiben volt eredetileg(125ccm Aprilia Tuareg Wind). Ára:25000Ft
akkor te se unatkoztal. en fektarcsat bontottam felnikrol minap, persze hogy 6 csavarbol 4 nem jon ki tarcsankent...imadom furni a csavart es kimuteni...a tervezett 2 perces melobol lett majd 2 ora a 2 tarcsaval...de lennt vannak es senki se serult. :)
egy probat meger, sose lehet tudni mikor talalsz egy jo fogast.
28as rogton van raktaron.a jobb fajta.postara kesz. :) irj ha erdekel.
Hát mindből egy kicsi. :D
Tegnapelőtt este kiderült, hogy bekakilt a generátor az autón. De persze akkor mikor kellene... mikor máskor.
Kivettem a keféket el voltak kopva... lejjebb forrasztottam őket, hogy elérjék a csúszógyűrűt. Akkor se töltött.. valószínű a szabályzója pusztult el, mert régóta már keveset töltött...
Tegnap irány be a város töltés nélkül, az első bontóba szerszámokkal felfegyverkezve. Volt szerencsére generátorjuk felraktam az útszélén a bontó előtt gyorsan.
Multimétert is vittem, nagy sürgéssel indítottam, rámértem, ó de szépen tartotta a 14,1 voltot világítással, ablakfűtéssel, max fokozaton járó fűtőventillátorral.
10 ropi volt ez a művelet... de megérte.
Zajlik az élet, meg mindjárt suli is kezdődik...
dellorto karbit keresek, ha lehet 34 de 28 is ok...
Hát sok szerencsét :D Remélem ott találod meg "álmaid motorját" :D
Tegnap láttam elsuhanóba kocsiból a miskolci aprilia márkakereskedésben egy eredeti fényezésű piros tuareget, csak az a baj hogy nem láttam hogy vané rendszám rajta vagy nincs, és azt se láttam hogy hány ccm-es. Késztetést érzek azután hogy bemenjek megnézni, hátha egy patent 600as