Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne is emlegesd a december 6.-át. Tavalyi szezonban ezen a napon motoroztam utoljára. Jó enyhe volt a tél eleje....
az a lenyeg akkor ha jobbnak hallod es erzed. gyuljenek is a kmrek bele. hasznaljuk ki a joidot meg lehet. visszasirjuk meg ezt majd decemberben
Most nagyon tetszik a hangja. sokkal csendesebb és szerintem egyenletesebben is jár.. :D Most indulok beleteszem az első 20-30 kilót :D
na ez jo hir leg vegre ha megint jar a gep ahogy kell. hat eleg jo ido volt, voltam en is mocizni delutan, nem faztam csizmaba meg dzsekibe+kesztyu... erezte a moci is a jo idot mikor totyogtam varosban...de birja a gyurodest eddig jol.remjuk igy is marad. :)

szepen bejaratod a gepet aztan birja egy joideig megint akkor.
en is ezt mondtam magamnak pont. :) holnap tesztelem a motorral is, es belovom a telokat elol vegre.
Na. Sikerült beröffenteni, de nagyon meleg van. Majd este elviszem bejáratni :D:D
Ez jó anyag, ennyi pénzt megért.
a hengernek a motoron a helye. en is mindjart megyek pont egy kort csak rapihenek meg egy oracskat.
jaja, lehet hogy nem a mostani tulaj csinalta meg igy..de akkor is minek kell szetk***ni igy egy jo motort.... ezt sose fogom megerteni en se kinek es miert jo az ilyen maszekolt motor... ha mas stilus jon be akkor veszek egy olyan motort, nem a meglevot alakitom olyanra... de mostansag mas a divat... lehet csak mi birjuk a szep gyari gepeket.
Egyébként nekem is megjött a hengerem. Lehet, hogy ma össze is rakom és végre mehetek egy karikát :)
Ez már fáj. :S Hogy lehet valaki ilyen szerencsétlen? Soha nem fogom megérteni az ilyen embereket akik ilyeneket művelnek a gépükkel.. :/
eleg massziv cuccnak nez ki. a motort meg nem emeltem vele de elm 400 kilot bir. 13500 huf volt. sztem nem rossz ar erte. :D foleg hogy boltokban majd 30ert mennek ahogy neztem. onmagaban 37 kg a cucc.
ez de zsír mennyibe fáj egy ilyen?
nem is kell aggodni, majd meglesz az uj gazdaja, addig is meg van egy jo motorod. aproert nem adod oda gondolom te se csak hogy elmenjen...
felkerul az a lenyeg.a defekt sose kellemes, foleg nem a hatso. most raktam ossze elobb az emelot en is pont. igy konyebb lesz kereket ki-be szerelni ha kell majd.
senki.... de már nem hat meg a történet..
jaja, kegyetlen az index...a huzat is gagyi igy feherben, de az meg el is menne eppen akar.... es ugye mindig mondom ilyenkor hogy mi van meg amit igy csinaltak meg rajta....
ez igy van..ezeket hamar eladjak mert megtalaljak egymast az ilyen sufnisos...nem szamit hogy kokanyolt, papir nelkuli es meg 10 evvel fiatalabbra is mondjak... nekunk meg a papirosert sokalljak a 180at is...vicc....
van vmi komolyabb erdeklodod esetleg mostansag?
még odáig nem jutottam el de ma mindenképp , még a hátsó kereket is vissza kell raknom mert egy defekt is becsúszott
az az index de az üléshuzat se kutya. amúgy csak az a bosszantó hogy az ilyen gépek hamarabb elmennek mint a normálisak mert 20-30.000-rel olcsóbbak. ja és a hülyék vonzzák egymást.
akkor jo ha odaert.rem epen is maradt a csomagban. :) fennt is van mar a mocin esetleg?
szar a freemail, ezért itt írok, megjött az index még tegnap. köszönöm szépen
http://www.kepesmotor.hu/april...

ezt lessetek meg. na igy elk**ni vmit... nezem mi az a 2 csavar a muszerfal mellett az idomon...kovetkezo kep...az indexek beszurva kozepre...fogadok hogy pegaso mintara csinalta...csak az magas hogy ott be is van epitve az idomba... jah es 97es a gep,egesz fiatal nem? ezt is jol atvagta vki mar vagy o akar atvagni vkit....
tologattam mar en is parszor de kihagyom ha lehet, eleg faraszto melo az tuti. maradjunk inkabb az oninditonal
ez jo volt. de en ezt a sportagat inkabb kihagynam ha lehet. ma vegre megerkezett nekem is a varva vart motoremelo.eleg massziv cuccnak nez ki. tolok fel majd kepeket, hatha erdekel vkit. :)
Miért is lenne nehezebb az önindítóst betolni, mint a berugóst? (nem kötekedés képpen, de ez magyarázatra szorúl szerintem.....)