na ez jo hir leg vegre ha megint jar a gep ahogy kell. hat eleg jo ido volt, voltam en is mocizni delutan, nem faztam csizmaba meg dzsekibe+kesztyu... erezte a moci is a jo idot mikor totyogtam varosban...de birja a gyurodest eddig jol.remjuk igy is marad. :)
szepen bejaratod a gepet aztan birja egy joideig megint akkor.
jaja, lehet hogy nem a mostani tulaj csinalta meg igy..de akkor is minek kell szetk***ni igy egy jo motort.... ezt sose fogom megerteni en se kinek es miert jo az ilyen maszekolt motor... ha mas stilus jon be akkor veszek egy olyan motort, nem a meglevot alakitom olyanra... de mostansag mas a divat... lehet csak mi birjuk a szep gyari gepeket.
eleg massziv cuccnak nez ki. a motort meg nem emeltem vele de elm 400 kilot bir. 13500 huf volt. sztem nem rossz ar erte. :D foleg hogy boltokban majd 30ert mennek ahogy neztem. onmagaban 37 kg a cucc.
felkerul az a lenyeg.a defekt sose kellemes, foleg nem a hatso. most raktam ossze elobb az emelot en is pont. igy konyebb lesz kereket ki-be szerelni ha kell majd.
jaja, kegyetlen az index...a huzat is gagyi igy feherben, de az meg el is menne eppen akar.... es ugye mindig mondom ilyenkor hogy mi van meg amit igy csinaltak meg rajta....
ez igy van..ezeket hamar eladjak mert megtalaljak egymast az ilyen sufnisos...nem szamit hogy kokanyolt, papir nelkuli es meg 10 evvel fiatalabbra is mondjak... nekunk meg a papirosert sokalljak a 180at is...vicc....
van vmi komolyabb erdeklodod esetleg mostansag?
az az index de az üléshuzat se kutya. amúgy csak az a bosszantó hogy az ilyen gépek hamarabb elmennek mint a normálisak mert 20-30.000-rel olcsóbbak. ja és a hülyék vonzzák egymást.
ezt lessetek meg. na igy elk**ni vmit... nezem mi az a 2 csavar a muszerfal mellett az idomon...kovetkezo kep...az indexek beszurva kozepre...fogadok hogy pegaso mintara csinalta...csak az magas hogy ott be is van epitve az idomba... jah es 97es a gep,egesz fiatal nem? ezt is jol atvagta vki mar vagy o akar atvagni vkit....
ez jo volt. de en ezt a sportagat inkabb kihagynam ha lehet. ma vegre megerkezett nekem is a varva vart motoremelo.eleg massziv cuccnak nez ki. tolok fel majd kepeket, hatha erdekel vkit. :)
szepen bejaratod a gepet aztan birja egy joideig megint akkor.
ez igy van..ezeket hamar eladjak mert megtalaljak egymast az ilyen sufnisos...nem szamit hogy kokanyolt, papir nelkuli es meg 10 evvel fiatalabbra is mondjak... nekunk meg a papirosert sokalljak a 180at is...vicc....
van vmi komolyabb erdeklodod esetleg mostansag?
ezt lessetek meg. na igy elk**ni vmit... nezem mi az a 2 csavar a muszerfal mellett az idomon...kovetkezo kep...az indexek beszurva kozepre...fogadok hogy pegaso mintara csinalta...csak az magas hogy ott be is van epitve az idomba... jah es 97es a gep,egesz fiatal nem? ezt is jol atvagta vki mar vagy o akar atvagni vkit....