Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is azt tapasztaltam, hogy a rotaxot vagy szeretik, vagy utálják. De szerintem csak az utálja, aki még nem próbálta.. Az összes többi mind beleszeretett :) Ahogy én is. Nem mondanék le a rotaxról :)
en mar irtam soxor a moderatornak is hogy legyen pega 650 topic de semmi valasz hogy b***k meg....
eddig csak ajanlani tudom. sokan szidjak a szabadonfuto miatt ami tenylegesen elkopik 30.e km alatt. de cserelheto. es melyik motorban nem szarik be vmi annyi km alatt.... vki azert imadja mert rotax ugye...vki epp ezert utalja... en azert valasztottam mert a 125ben elegedett voltam a rotax-al. kivancsi voltam mit tud 652 ccm-ben. :) es az osztrakok azert ertettek a dolgokhoz mindig is sztem.az aprilia meg kihozza amit lehet a tobbibol
en se vagyok egy nagy injektor parti, allitolag kevesebbet kellene ennie vele ugye, de en pont forditva hallom... es a meghibasodasi lehetosegekkel is joval nagyobbak. egy karbi nem hull be azert egy konnyen...mex eldugul..ami orvosolhato barmikor kb... de ha az injektor behull vagy a vezerlese akkor az kuka es draga mulatsag az uj. en ezert is maradtam a jo oreg karburatorosnal, a dupla mikuni karbi teszi a dolgat. es nem is eszik veszesen. de mindenki maskepp szereti ugye. ez az en velemenyem a dologrol. :) en a karbisrol tudok tapasztalatokat egyenlore. :D
hát ezaz, hogy nincs ilyen fórum és ezért zéró amit tudok róluk. A tesztekre meg nem adok amik az interneten vannak.
Szóval szar az injektoros, akkor ezért nincs abból szinte semennyi se
Van még egy átmenet a 2 között.. Ami viszonylag olcsóbb. A Cube '89-es évjárattól 2002-ig azt hiszem. Ezek még nem injektorosak de kívülről szinte ugyan úgy néz ki. Beszélgettem már olyan tulajjal akinek Injektoros van. Azt mondta, hogy legalább évente egyszer meghal az elektronikája és teljesen lefolytja a motort. Szerintem annak már nincs is annyira jó hangja. De te tudod :D
az lesz köszi
én a 125 öt óta ilyet akarok, csak az injektoros jobban csábít
tuareg 350 onindito es bendix kozotti fogaskereket keresek es aluminium fogaskerek fedelet ami 4 csavarral van oda erositve... koszonom elore is
Köszi szépen----sokat segítettél...üdv--
ennél jobb áron nem találsz újonnan :)
http://www.cma-motor.hu/BOWDEN...
SEGÍTSETEK LÉCI tuareg km spirált keresek korrekt áron---köszi--30 605 6883
akár blokk alkatrészt is adok érte...ha megfelel.....vagy lánckereket---
HA bőr akkor csonttá szárad mosás után----ajánlom a vegy tisztíttását---ruhatisztittóban---ott érdeklődd meg--lehet hogy egy db 1000 ft os ért rendberakják és életed végéig jó lesz:)
sajnos melo miatt nem tul sokat tudtam menni meg vele. de minden okes vele amugy. fogyasztasban nincs gond. 5 korul van vhol. pontosat nem mertem meg, de nem egy benzintemeto. kenyelemre nagyon popec. annyi hogy le van engedve az eleje 2 centivel es azt akarom visszaemelni, csak kene egy motoremelo, epp azt durok neten hatha van vmi jo, jo aron. :) egy kis pucolas, csinositas volt azota...muszerfalapolas meg ilyesmik. meg vaxolni akarom a fenyezest hetvegen aztan menni egy nagy karikat ha vegre szabadnapom lesz 20.an. :D
gondolkodsz benne te is esetleg? :D
a padlason találtam egy bőr protektoros kesztyűt. pár centi vasta por védi. Ezeket ki lehet mosni vagy, hogyan kell takarítani?
a motorodról valami újabb tapasztalat? Fogyasztás stb?
vagy még mindig nem mesz vele?
Rotax 127 powere van valakinek eladó?
Rotax123-as blokk a képen látható kiválló állapotban eladó.
érdeklődni lehet:
patvaros87@gmail.com
06303207630
sziasztok 25 ös tuareg rally blokkvédő eladó...1000ft 30 605 6883
ahogy mondod. en is pont ezert vettem ezt a pegat. en is kaptam doboztarto konzolokat oldalra, hatulra dobozt es bukocsovet. es 30al volt tobb osszesen annal mint amin semmi ilyesmi nem lett volna.... csak a doboz annyi majdnem. :)
pont most akartam belinkelni nektek ezt a gepet en is. szep gyari. es arban is jo a felszereltseggel sztem.
A többi 600-ashoz képest értettem. mert a KM se sok, se lelakva nincsen jól nézki, meg ahogy mondod 45-ért nem kapod meg az extrákat.
Ugyhogy ez megér ennyit! :D
Hát ha figyelembe vesszük a bukócsövet és a túradobozt, akkor még olcsóbb mint a többi. 45-ért nem kapod meg mind a 2-t :)
Ejha, és nem is drága annyira.
Találtam még egy lehetséges motort :D
http://www.kepesmotor.hu/april...