Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello
Valaki tudna nekem segíteni rotax127 blokkhoz való berúgókart keresek ha lenne eladó kérem üzenjen e-mail: miky6324@freemail.hu
Miky
nekem tuareghez trafó és kuplungkar kellene.van valakinek reális áron?esetleg tudok cserébe alkatrészt adni.van power szettem 123-ashoz,127-es-hez váltó,kuplung,hengerfej.
ha lehúzod a kábelt a 12 volt alá nem eshet a feszültség.igen az hiba.akkor fesszabályzó lesz szerintem.
Van eladó RX-re tuning rezóm és végdobom! Akit érdekel írjon!
picit járattam a motort, majd rámértem feszszabályzóra úgy, hogy a kábeleket lehúzkodtam róla. folyamatosan eső feszültséget mértem 12voltról indult, majd 1-2 perc alatt márcsak 4-5 voltnál járt. ez lehet hiba?
szia értem....
az a baj hogy oda nem jonnek be a 650esek mert 125...es nem latjak hogy ha ott is lennenk...akkor mind1 ha itt maradunk. :D:D:D itt garantaltan jo a tarsasag.
szepjoestet uram.
regen hallottam feloled mostansag megint. de vegre ez egy jo hir akkor ho volt egy kis mocizas. en is ezzel kezdtem a napot.hajnal 4kor vittem asszonykamat meloba. :) nem baj az ha nem nagy a kor csak menjen a gep.es milyen az uj hengerrel?
en most akarom majd holnap talan a teleszkopot allitani a pegan.
Helló Hunter!

Na ma végre megtört a jég egy jó hónap szünet után újra motoron. :D
Bár csak körbejártam a határt, de akkoris fasza kör volt.
én úgy szoktam megnézni a töltésnél mi rossz,hogy elöször lekötöm az aksit és a két vezetékre rámérek amit levettem róla,persze üzemelő motornál.ha ott 12 és 15 volt között van az értéked akkor jó.vagyis van töltésed.ahogy írtad a töltő szálon jön feszkó (bár elég kevésnek tűnik nekem) akkor valószínű fesszabályzó a gondod.
attila.hunter@gmail.com , az adatlapon kinnt van amugy. :) irj es megbeszelunk mindent.
helló,tudnál adni e-mail címet,hogy privátba beszélhessünk.kéne alkatrész.
hali
tuareg 125-nél problémám adódott a töltéssel :( multiméterrel rámérve nem tudok rendes értéket mérni, 8v-18v-ig ugrál az feszültség. az állórésztől kijövő 2db sárga váltóáramú vezetéken is ugrál a feszültség, egyszer alacsonyat mutat a műszer, egyszer magasat. sajna nincsen ugyanolyan feszszabályzóm kipróbálni a mostani helyett, csak egy rotax 122-é, és egy gilera sp-é. tud segíteni valaki kideríteni, hogy melyik alkatrész lehet a hibás?
szia ,tényleg mi lenne ha szépena 125 ös topicba beszivárognátok--szerintem is jót tenne a 125 ösnek--ti meg meglelnétek lelki békéteket végre a topikban--kis idő de szerintem ha elterjed ahíre akkor biztosan megleszaz eredménye a kezdeti sikertelenségnek---
akkor lattal mar ezt-azt te is ezeken a gepeken. :) nekem is megfordult mar par a kezeim kozott.. most is arra varok hogy meghozzak a 2. pegat... de kesik a dolog sajna vagy 2 hete lassan...
na epp ez a baj a 125os pega forummal hogy pang... a 650esek meg nem mennek bele mert 125... vannak azert pegak az orszagban. :) hatha akkor tobben felmasznanak a topicba. tudok tobb embert aki regota keres 650es topicot...
Miért nem mentek a Pega125-re? Úgyis pang. Vetessétek le a "125"-öt belőle, 650-es alig van az országban. Legyen sima Pegaso fórum, aztán kész
nincsmit--hisz énis motoros vagyok---ráadásul túl vagyok a 13 dik aprilián szóval több közöm van hozzá mint a drz hez:)
koszi. csak legyen jo ido. :) jaja, az lesz, addig irunk meg nem csinalnak topicot. na megyek mara, most estem haza melobol, reggel meg kezdodik elolrol... tovabbi szep estet.es meg1x koszi a tamogatast.
jó motorozást----te meg ha tudsz szólni akkor szervezz be pár havert hogy ők is írjanak a modinak hátha összejön---tudod ez közösségi fórum--szóval egységben az erő! ha többen próbálkozunk nagyobb esélye van és haverságok is születnek belölle!
köszi a segitseget. hatha osszejonne a pega forum. :) addig is varom hogy vegre szombat legyen hogy mehessek egy kort vele. :)
írtam nekik és az egyik kliensemnek a haverja a rendszergazda---meséltem is neki--remélem megenyhül a szive---
oksa. hatha osszejonne vhogy. en szamos alkalommal irtam mar indokolva is hogy miert kene...de annyi valasz se jott hogy bocs nem vagy barmi.... pedig nem tartana sokba megcsinalni sztem....es lenne sok pagasos akinek infi vagy segitseg kellene.es ha az uj jeloltek meg szet tudnak nezni meg tobb ember vehetne ilyen jo gepet akar. :)
ezt nagyon jol mondtad. en is ezt vettem ezsre pont hogy vagy nagyon jokat mondanak rola, vagy lehordjak hogy milyen szar... nekem eddig bejott.jo blokkok ezek. utalom az olyat amugy mikor vki lehordja a dolgokat ugy hogy nem is probalta vagy epp o kifogott egy leharcolt szart es szivott vele...attol meg nem szar mind....en lattam mar sok gepet es be kell valljam az olasz gepek nincsenek ugy leharcolva mint a japanok pl..idomok epek stb.....
szia---azt ajánlom hogy szóljunk minnél többen és akkor lehet hogy szán rá pár órát---mindjárt írok neki énis hogy legyen--ha ezzel segítteni tudok neked--nektek...