Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

folyamatban van az elmenybeszamolo. meg ismerkedek a geppel en is eddig. sajnos miota hazaertem vele itthon csak egy 100ast tettem bele durvan melo miatt. :S na de majd holnap csak legyen jo ido vegre. :)
sokkal jobban kimotorozhato amugy szerintem. ugye igazabol nem olyan nagy kulonbseg van loeroben a 125os 2T-vel szemben... az volt 22kw. ez 35 korul vhol. a nyomatek ami teljesen mas. alacsony fordulaton docog kicsit neha. ertsd ezt 2500nal...de 2t-nel hol mentem ennyivel is akar. :) jo ugye masak a hatarok a 2 gepnel... de ami nagyon kellett hogy ha kell 80-90nel is egy pillanat alatt tudjak elozni vagy barmi. es az itt megvan mar. 90rol ugy fel lehet tepni akar 140re is hogy meg se rebben a moci. :) minap egy nyugis uton 140et vertem vele. es nem volt 6000 a fordulat kb...140ig mint a golyo megy gyorsulasba.. ott azert mar utana megtorpan... de hol magyek en annyival. 120ig barmikor kenyelmes akar ha palyan mennek neha....
felfuggesztes kemenyebb vmivel.vagy csak a motor sulya miatt erzodik annak. azert ugye ott van 2 mazsa korul feltankolva.meg lehet meg is uti sokszor. :) erzem mikor tolom a kuszobon. iranyithatosagra nagyon kezes. fekek jok, jobb mint a 25ose sztem. elol ugye jo nagy tarcsa uszonyereggel... 5 sebi.. ugye ebbol sose eleg es keresem a 6.at. :D de nem tom minek. na mara ennyi kezdesnek. :D jon a tobbi ahogy kiimerem a gepet en is lassacskan.

eljon az ido neked is majd meglatod. en se gondoltam volna almomba se 2 honapja hogy iden pegam lesz.
akkor nagyon kiszamolod a dolgot. :D de a lenyeg hogy jo legyen. szerelohoz viszed?
Ezt láttam énis, nem lenne rossz.

A lámpája utólag befabrikált kispolcki lámpa szerintem. Ez nem gyári szögletes lámpa, nincs körülötte a kiegészítő idom.
Ha utólagos akkor meg könnyű visszalakítani duplára. Bontanak 350-est is meg 600-ast is (hirdetés van a mocik közt.) Aztán megvagy. :D
Azta rohadt, mi történt vele, hogy egykettőre elment?
Mindig csak a meló..... nincs idő a jó dolgokra.
Na az fasza, de a beszámolóval még jössz ám. :)
Remélem megérzem az ízét énis a 6 kilós enduróknak hamarosan....
Jó utat neked.
Áhh, ma megyek kettőre, szóval mindent az utolsó pillanatban
hat nagyon bator gazdaja lehet ha ki meri cibalni neki 140ig. a simson vaz nem igazan arra lett kitalalva, se a teleszkopok, stb... de ez csak az en velemenyem. mindenki azt csinal amit jonak lat. amugy maga az otlet nem rossz hogy az olcso simson kasztniba egy jobb blokkott tenni, de eleg lett volna egy AM6-os blokk szerintem.de kulsore nem nyert meg engem se igazan.
nagyon kemény gép lehet. de biztos nem ülnék rá. másik téma: Kösz, de már megoldjuk másképp :) Szereztem hengert és abba veszek új dugót. így jobb is lesz :) Azért még érdekelne a dolog, hogy mennyiért lehetne csináltatni. Sose baj, ha van itthon egy jó henger-dugó :D
Állat, mi? 140-et megy.
Apudnak üzenem, hogy a dugattyús azóta sem reagál, tehát egyelőre passz
Neeeeee :O. Erre nem találok szavakat.. Én nem röhögtem amikor megláttam, hanem szörnyülködtem..
Na gyerekek, Simson vagy Tuareg? Segítek: SimAreg.
Ma jött hozzám alkatrészt venni
Majd megszakadtam, úgy tetszett
jaja, szerintem ugyanaz amugy az egesz csak a lampa mas. ketlem hogy az idomokat atvarialtak volna a lampa miatt. amugy kocka vagy oval lampaval jobban latni mint a dupla kerekkel. legalabbis nekem a peganak a lampaja sokkal jobb mint a tuarege volt. tobbet latok vele. :) bar fugghet az egotol is ugye...

amugy tenyleg kapni idomszettet annyiba.mivel az aprilianak jok az idomjai igy nincs nagy kereslet ra, igy odaadjak olcson csak menjen. nekem is itt all egy kontenernyi idom (tuareg 127es, 123as, af1, ... par db hianyzik eppen beloluk..) vagy akar ha olyan donormotort is tudnek botolni kesobb. en is intezem a pegat tartalekosnak...csak epp kinnt van a csoka beszerzesen. :)
Amugy komolyan lehet venni idomszettet 15ért? :D Mert ha ez a csere végbe megy, akkor lehet, hogy igényt tartanék erre a kapcsolatodra. Amúgy a dupla körlámpa gondolom uygan az mint a 125-ösé. Kábelezést meg egyszerű megoldani csak meg kell duplázni a kábeleket. Gondolom én.
en csak azert szeretem jobban a telefont mert rogton meg lehet dumalni hogy erdekli a dolog egyatan vagy sem. az ar az meg igy is van ahogy mondod. annal nem utalok semmit se jobban mint a telefonban vagy emailben valo elore alkudozast....es nagyon sokan ezzel kezdik, hogy mennyi az alja... en meg erre mondom hogy gyere el nezd meg es megbeszeljuk. aki ezekutan is kivancsi a pontos osszegre arra en nem vagyok kivancsi. mert en is azt mondom hogy latni kell ahhoz a motort hogy megmond mit er. en max annyit kerdezek meg elozetesen az arrol ha veszek mocit hogy fix az ar vagy alkukepes es ennyi.mert van aki nem enged egy vasat se ugye meg ha szar is a gepe...es potyara nem szeretek elmenni az orszag masik vegere en se. :)
Én nem szeretek telefonálni, így e-mailt szoktam írni. De szerintem hamar kiderül az e-mailon keresztül is, hogy mennyire érdeklődik a motor iránt. (Hogy mennyire komoly az a vevő) Én pl az árat soha nem szoktam megemlíteni az e-mailjeimben, mert az nem e-mail, sem telefon téma. Azt szemtől-szemben kell megbeszélni szerintem. Úgyis csak alapos vizsgálódás után derül ki a végleges összeg. Hiába mondanád rá képekről, hogy megér 300-at, ha odamész és azóta "le van lakva" a motor. Akkor már úgysem adsz annyit érte.
egy probat meger en azt mondom. elobb utobb bejon a dolog majd meglatod. :) ott a nagy szamok torvenye.... arban se olyan veszesen hirdeti...kis rafizetessel siman belemehet. mondjuk en a telefont javasolnam.az emailt sokan nem veszik komolyan ilyenkor.mivel sokan irnak emailt hirdetesre hogy mennyit enged a felebol stb...es raunnak... ha erdekel a moci komolyan en telefonalni szoktam es rogton kiderul minden. :)
Hát.. Lehet, hogy írok neki, aztán majd ő eldönti h mi legyen.. Ha neki nem jön be az én tuaregem, akkor is legalább megpróbáltam. Nem rajtam múlott ez az üzlet sem. :D
en pont ezert nem festettem az a tuareget, le volt verve par helyen mar a gyari festes de gyari volt meg ugye... igy elnezik egy 20 eves gepnel hogy van rajta par karc meg festekhiba...de tudjak hogy all rajta a festek rendesen.... jiaba fested le te akarmilyen jol jo festekkel es lakkal ugye..mivel az nem gyari, nem hiszik el hogy lehet olyan jo az is...inkabb neznek gyarit talan.
mondjuk en is torekedtem a tuaregnel is mikor vettem meg most a peganal is hogy gyari legyen. a pega egyedul hatul a kipufogo felett matt kicsit a ho miatt, de amugy nagyon polir a fenyezese meg hala az egnek.

nem latom hogy torott lenne hirtelen. 15-ert amugy lehet venni komplett idomszettet akar gyari szinben. :)
ez egy jo kerdes mindig ugye hogy milyen dugo legyen... arban hasonlok ugye a jobb kategoriasok. wossner, vertex eleg jok mar elm. sok jot es keves rosszat hallani roluk. ami jobb elvileg meg az az asso-werke ugye, a gyari olasz dugo amivel szereltek is anno. par 1000rel dragabb elm mint a tobbi, de elm jobb is. nekem az volt benne es nem volt gond vele.
iigen az lehet, de rájöttem, hogy hülye voltam, hogy lefestettem a motort. A gyári fényezés karcosan többet ér mint a festés. hiába van rajta 3-4 réteg lakk :D
Amit bontóban kapsz, az meg biztos, hogy sérült. Meg ahogy olvastam azt hiszem ez is sérült. nem?
A dugót még nem tudom, hogy mit teszek bele.. Eddig mindig vertexet és Wössnert vettem. Még gondolkozom, hogy mit is tegyek bele. :D
Ötlet? :D
na az legalabb orom a rosszban hogy ingyen van henger. furas par 1000redes na meg a dugo ami draga. mit teszel bele? :) de akkor zsir uj van benne ugye... annak birni kell egy ideig megint majd. hat csak ajanlani tudom a 600ast en is eddig. :) igaz nekem pega lett ugye es nem ugyanaz a blokk mint ami a tuaregben van. de rotax az rotax. :D az ha jol emlexem leg-olaj huteses igaz? :D az enyem az meg vizes....
jah latom mar, annyira nem is figyeltem. de amugy ugyanolyannak tunik az idom, sztem belemenne a dupla koros lampa is. :D ami bontottan van vagy 4000 ft. :D
hát nagyon nem jó hír :D Hát úgy néz ki azóta, hogy hengert ingyen tudtam szerezni havertól azt felfurjuk és veszek bele dugót. Így valamivel olcsóbb. Hát igen. én is arra gondoltam, hogy ha nem is sikerül eladni, legalább lesz egy jó motorom :D De azért remélem elviszik. Már jó lenne a 600-ason ülni :D