Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok rotax 123 alkatrészek eladók olcsón...30 605 6883
nekem van
nekem van tobb darabom is. meg valogatni is lehet. :D dobj egy levelet es megbeszeljuk a reszleteket.
attila.hunter@gmail.com
Hali!
Valakinek van rotax 123 bokkfél eladó? a kuplung felöli kellene a legszélső!amibe az olajpumpa is van belecsavarozva,berugó felöli.
hello! rx hátsó féknyereg kellene
Ha érdekel nekem van komplett gyujtásom, tehát lenkerék,alaplap,trafó.
érdeklődni lehet:
patvaros87@gmail.com
hello
nekem a komplett gyujtás kellene ha megvan még menyi lenne az ára?
és működik e?
sajnos azok már nincsenek meg
nekem nincs blokkom,max alkatrészek.
gondolom az előző hirdetésedről kérdez, hogy jó állapotban van-e a rotax 127-es blokkod. :)
Amúgy sikerült már kideríteni valamit a dugó ügyben? :)
te írtál nekem,ha igen milyen blokkról van szó?
hat kezdetnek az is vmi ha az elektronika okes lesz. :D lampa kell ugye. :D utana lehet foglalkozni a tobbivel. majd meselsz mire jutsz a dolgokkal. :)
Hát úgylegyen
Egyébként ő most csak a zárlat okát keresi meg, akkor már letudok menni, de lámpa nélkül azért húzós...
Na megyek is, csáó!
na hatha ez egy normalis szerelo lenne es megnezi rendesen nem csak rafogja hogy szar es ennyi...keves sajnos a lelkiismeretes szerelo manapsag nagyon. de remeljuk nincs nagy gondja a gepnek.aztan osszefutunk elobb utobb vmi talin. :)
Köszi a tánácsokat, én is bízok benne, most mindenestre a gyanús helyeket átnézegettem, meg körbeszigszalagoztam, de most indulok, sikerült találni egy faszit aki megnézi, már nemtudom, ma hányat hivtam fel, de senki se tudta bevállalni csak későbbre...
en azert nem lennek ennyire biztos ezek alapjan meg hogy ennyire nagy lenne a baj. ha jol indul es jo eroben van a gep. a fustnek tobb oka is lehet ugye. de attol meg nem kuka a gep. szerintem csak nem volt kedve foglalkozni vele es igy konyebb volt leraznia... vagy ha megis belementel volna akkor o szolt elore hogy sokba kerul majd alapon jol lehuz.... termeszetesen ez nem minden szerelonel igy van de sajnos nagyon soknal igen...sok ismeros jart mar igy hogy azt mondtak kuka a gep stb...es a mai napig jar vele..erdemesebb amit tudsz akar otthon vagy ismerosok segitsegevel megcsinalni. bontott cuccokat lehet venni akar ha kell. vagy ujat is. en a 125ost csak magam szereltem barmi volt vele. a 4T-ben meg nem nagyon vagyok otthon, de en ugy vagyok vele ha kell beletanulok. :D majd bontok 1-2 ilyen gepet es utana mar megy a szerelese is akar.
az elektronikanal lehet csak valami kontakt lesz. vagy a feszszab szorakozhat akar. az idoigenyes kimeregetni az tuti sajnos.de nem lehetetlen.
sajnos az autoszerelok nem szeretnek motort szerelni. motorszerelo meg keves van...
en is ugye belenyultam rogton az oninditorelebe vetel utan 2 nappal mar.de nem volt para.kimertem hogy a kapcsolo jo...indito jo...csak rele lehet...motort szetbombaztam..uj relet megvettem...betettem es jo is. motor ossze es nincs gond azota. nem lehetetlen otthon se szerelni.
karbiszinkront is lehet otthon.nezegettem mar neten leirasokat. mondjuk neked a 4est mar jo moka.de amugy szereloi arbol veszel akar egy szinkrontesztert is mar es az orokre a tied. :D en igy szoktam lenni az ilyenekkel ha tudok.

a lenyeg hogy rem nem lesz gond a geppel.
Hali a henger,hengerfej jó állapotban van? ha igen mennyiért adod?Üdv Teebee
Hali a blokk működőképes? ha igen , mennyiért adod?üdv Teebee
Hát srácok én nagyonbelenyúltam
Elvittem a szerelőhöz, ment vele egy kört, mondta hogy ő nemis látja értelmét, hogy ehez hozzányúljon, énis akkor járok a legjobban, és őis... A motorja öreg, nagy fordulatnél füstöl mint egy kémény, futómű, telók szarok, stb... Elment az életkedvemis tegnap... Mindenestere pár motoroskolléga aki ahoz a szerelőhöz jár mondták h szeret túlozni, meg ezek a mai szerelők aztvárják hogy mindenkinek fiatal, jóállapotú gépelegyen amit csak esetleg egy gumicserére v karbiszinkronra kell bevinni.
Mindenesetre most úgy vagyok vele, hogy anynira szar mégsem lehet, ha pöcre indul, erő vanbenne, tény hogy füstöl, de nemmai!
Jött a következő gond: a lámpák szeretnek olyat csinálni, hogy hol elmennek, hol visszajönnek, na tegnap ismerőssel szétiskaptuk a gépet, elégsok apróságot megcsináltunk rajta, elektronikát is átnéztük, helyreraktuk, hajnal 1kor indultam haza
Mire átértem diósdról érdre 3biztosítékot vágott ki a motor, de csak azért annyit mert nemvolt nálam több, félúttól lámpa, minden nélkül jöttem, ilyenkor nincs lámpa, fordulatszámmérő, index, hőfokmérő...
Ma 3kor indulok csongrádra, szóval még keritek vmi szerelőt WÁÁÁHH! Pár kép, hogynézett ki a motor kb éjfélkor, motorostalira indulás előtt fél nappal xD
jaja. latni nem is a legjobb a dupla kerekkel. en se voltam elajulva a tuareg lampajatol ejjel. jol nez ki nagyon de van ami praktikusabb talan. :D
hat igen ha azt nezzuk nem mai csirke mar. de attol meg lehet jo. na meghat igen a sok lama hogy olasz akkor szar...hanyszor hallottam mar en ezt...es fogom is meg...amugy meg ha megnezed az olasz mocik sokkal jobb allapotban vannak mint a japanok vagy masok...aki ilyet vesz jobban vigyaz ra vhogy ugy latom.az alkatresz meg ugyanannyi hozza pontosan.en nem szidom egyiket se. volt mar kapanom is, olasz is. mind jo ha jo. szar meg mindben van. de akarhogy is nezzuk az aprilia formavilaga verhetetlen szamomra.es azert megnezheted az idomok minoseget is.
jaja. erre vagytam en is. :D
megneztem a kipuffot is alaposan. nem megy ossze a 2 cso sehol. vegig kulon van a 2 kipuff. ezert ez a gyonyoru szep hang. mert ugye masabb igy a sima 1hengeres hangnal picivel sztem. vhonnan azt hallottam hogy 2 leomlo...utana egybemegy majd megint szetvalik...

ja, a sebi ismeros. :D
Szerintem kitörte vagy nem látott vele....
Jah elég régóta hirdeti ez a csongrádi tulaj, tán sokan úgy vannak vele, öreg gép ritka gép és inkább vesznek tömegcikket. Meg ugye a nagy baromság Aprilia, Olasz fúúúúúj.... A sok B**I.
Ez az ami kell nekem, ez az élmény :D
Meg párosul mellé a velőszaggató egyhengeres 4 ütemű hang......

Az 5 sebességet te úgyis megszoktad, a 125-ös is csak annyi volt. :D
jaja, en is ugy neztem a lampat amugy hogy kerek lampas volt az vmikor... gyanus az idom elol nagyon. belemenne abba rogton a gyari lampa. :D lehet meg is van meg vhol a tulajnal. de bontottan van cucc aproert. ha nincs szolj es bontok egy ilyen gepet is. :D
hatha vkinek sikerulne becserelni a gepet. :) regota hirdeti a tag amugy ha jol emlexem...