hat ez nem jo hir akkor. :S lehet vhol benyelt vmi koszt ami elkoptatta ido elott a gyuruket. vagy meg is huzta rendesen vmi? mennyibe sikerult hengerszettet talalni? sose jo az ilyen, foleg nem eladas elott ugye... de csak ossze lesz rakva es utana jo lesz megint sokaig. csak azt mar lehet nem te hasznalod ki ugye. :)
Már eddig is kicsit nehezebben indult a kelleténél, de azt hittem, hogy önindító. 1-2 napja már csak tolásra indult, ezért fszán ki lett tisztítva az önindító+relé, de akkor sem sikerült elindítani. Az önindító úgy tekert, hogy remegett a motor :D. Akkor elkezdtük szétszedni és hát ez van. :S
ajaj, ez nem jo hir. nyugoskodik a kicsike? az a baj a hengeres dolgok megritkitjak rendesen a penztarcat...
hirtelen lett oda a komp. vagy mar volt jele eddig is hogy gyengelkedik?
ááh. Én is dolgozom már pár napja megint. Amúgy meg darabokban van a Tuaregem. Nagyon nem szeretné, hogy eladjam. Eltűnt a kompresszióm. Most veszek rá új hengert, új dugót.. . .. .. :S
en is pont irni akartam hogy nagyon nagy a pangas par napja. :D en huzom az igat meloban.... de ma leg tudtam menni egy karikat (25 km) a pegaval. szegeny csak egyedul tengeti napjait a garazsban.
a delutani kor utan korbenezegettem jo alaposan, minden okes vele ugy nez ki. :) es meg mindig jol megy. nem bantam meg hogy nem a 350es tuareget vettem amit neztem. keves lett volna szerintem a 350 4T-ben... kezdem megerteni miert szeretik a turasok a nagy gepeket.
jaja, lelkiismeretes ember nem szereti szar helyre adni a gepet... de annak az embernek is ugyanolyan a penze ha azt nezem ugye...es az a lenyeg az eladasnal...
Helló! Tuareg 125 höz keresek működő AMAL SEM gyújtó trafót emberi áron. Ha valakinek lenne kérem írjon ár megjelöléssel a mopedes@freemail.hu címre. Köszönöm !
Sajna a tengelyen a ricsni nem stimmel még más apriliával sem.
Ennek a váltóval egy tengelyen van a berugója.
De még a bontót nem hívtam .... !
Esetleg km spirálod meg kihalytód nincsen ?
persze, tokeletesen passzol pegara is. ugyanaz van azon is gyarilag ha jol emlexem. dobj egy uzit priviben es megbeszeljuk a tobbit. :)
attila.hunter@gmail.com
he sracok, a tag cserelni 125os papirosra. meg jol johet vkinek akar. :)
hirtelen lett oda a komp. vagy mar volt jele eddig is hogy gyengelkedik?
a delutani kor utan korbenezegettem jo alaposan, minden okes vele ugy nez ki. :) es meg mindig jol megy. nem bantam meg hogy nem a 350es tuareget vettem amit neztem. keves lett volna szerintem a 350 4T-ben... kezdem megerteni miert szeretik a turasok a nagy gepeket.
érdeklődik az Ön Aprilia (1862719) hirdetése iránt az internetes portálunkon.
üzenetet hagyott Önnek:
Heló csak azt szeretném kérdezni, hogy mennyi a végsebessége?
Előre is köszönöm!
Ennek a váltóval egy tengelyen van a berugója.
De még a bontót nem hívtam .... !
Esetleg km spirálod meg kihalytód nincsen ?
gyújtása
hengerszettje
powerje
főtengelye valakinek van?
attila.hunter@gmail.com