Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaja, csak kesik a bontos motor nagyon. :D bar ugy sincs szukseg ra. egyenlore nekem is a garazsban pihen a gep ido hianyaban. es fizetes se jott meg.:S
olcsón eladó cuccok 30 605 6883
karbonmintás tükör eladó--amire rárakod ahhoz van---30 605 6883
huuhuu :)
a tükrökre lecsapnék. Egyben adod csak? Mennyi lenne?
Pegasora ez kompatibilis ügye?
Lassan összeáll a dolog majd....
jaja, de azert 50 helyett 25be bebotolhato ha kell. de az se keves azert... de nem is kell minden nap cserelni. :) amiker irnak elado mociknal is hogy rosz szabadonfutoval az szerintem mind a gyari halt meg benne xx1000 km utan.amit nezegetek en is bontani az is ilyen.
szép ára van :D
rengetek alkatresz elado rotax 123-hoz es aprilia tuareghez. mind hibatlan gyari alkatresz. a kepek izelitok rengeteg cucc van meg...

bendix, porfestet kerekek jo gumival, lengovilla, deklik, blokkfelek, valtok, kuplung egyben vagy bontva, valtotengely, labtarto, tukor, idomok, doboztarto konzol, rezo, vegdob, hatso es elso lampa, kuplungkonzol, bowden, fekrendszerek, fektarcsak, karburator, legszurogumicso, memran, szivocsonk, berugoszerkezet, kmora kihajtas, kormanyvegsuly, indexrele, hengerfej, vizterfedel, fekkar, kapcsolok, gazszektor, tanksapkak, hutocsovek, hutoradiator...... stb...

adatlapon elerhetosegeken megtalalsz. vagy itt is irhatsz.
jaja, vmit vmiert. en is igy voltam vele. ha szerelni kell majd durok hozza bontottan cuccokat. vagy bontok hozza magam. :) a 125osnel is mukodott a dolog. nincs lehetetlen. ha akarod neked is eljon az ido mikor ilyet hajtasz vagy 600as tuareget. en is csak almodoztam utana evekig kb..hajtottam a dolgot ahogy tudtam es csak sikerult. nem apuciek tettek alam ugye. :) en azt mondom nincs lehetetlen ha akarja az ember. es addig is ott a jo tuareg ami elvisz barhova.
Ennyi előnye volt a 125-ösnek olcsóbbak voltak az alkatrészek valamivel. De nem érdekelne, ha egy ilyennel járhatnék már. :)
vmi ilyesmi lehet akar. majd meglesem robantott abran pontosan.
forumon tud vki 25ert amugy olaszt. boltban majd 50et kernek erte....
az teny hogy dragabbak a cuccok ehhez mart mint a 125hoz...oda veszel egy bendixet 3000be ha kellett. :D
igy legyen. eddig jonak tunik. szep gyari megvigyazott allapotban. ha nem vigyaztak volna ra csak teptek volna akkor nem ilyen lenne a fenyezese se szerintem... ha lesz vmi majd bontok hozza egy masikat.mar egyezkedtem is 1et bontasra csak sztem kiment megint kulfoldre a szallito es nem lehet elerni...

az nem jo hir meg mindig. mondjuk en se menetem sokat meg vele sajnos. :(
Jaa, mostmár értem akkor.
Szrintem az önindítő belülről hajtja meg, akkor megkapaszkodnak a görgők és hajtják a motort. A motor mikor elindul, ugya magasabb lessz a fordulatszám az önindítóénál, így a görgők meg nem hajták vissza az önindítót. Gondolom én most így hirtelen... látni kéne egyet élőben. :)
Elég húzós az ára ami azt illeti.
Jó gép ez, nem fogsz szerintem csalódni benne. Ez már kisé nehezebb mint a 125-ös, nem olyan könnyen menne megemelni az elejét.

Hát még mindig sajna. :(
a 100%os mukodeset meg nem neztem meg de az oninditonal itt nem bendix van mint a 125osnel hanem van ez a szabadonfuto nevu cucc. ez olyasmi mint egy csapagy. es kosarban vannak kis hengerek amiket rugo fog ossze.. de itt egy kep rola.
http://auto-motor.vatera.hu/al...
a lenyeg hogy ez ott van az oninditonal. ezen keresztul hajtja meg inditaskor sztem, vagy ez forog folyamatosan.. ezt nem tudom pontosan meg. annyira nem bujtam at meg a robbantott abrakat. :D a lenyeg hogy nekem uj van benne elm. de tenyleg sokat arulnak ilyen hibaval.
koszi. :D en is pont igy vagyok vele, foleg amiota le is mostam vegre. :D a beszamolo majd kesobb jon meg vmivel mikorra lemegyek vele par 100 km-t leg. eddig mentem kb 300at vele. de jo az uttartasa. vmivel kemenyebb a felfuggesztes mint a 125oson, ez valszeg a nagyobb onsuly miatt van ugye. meg annyit akarok hogy most az eleje le van engedve 2 centivel a teleszkopnal es azt kene viszameleni, csak ahhoz fel kell bakolni a gepet. emelo nelkul meg nem jo melo. :)

neked meg parkol a gep ugyanugy azota is?
Jah, sok nagy pegasonál olvastam, mi ez a szabadon futó rajta?

Ez valami qurva jól néz ki, nagyon megtetszett. (már régen is tetszett. :) De most mégjobban.
jaja, en probalkozok jelezni az oldalnak hogy legyen kulon topic is pont ezert. en is nezelodtem volna elotte hogy megis milyen de keves infot talaltam. jot is rosszatt is. ugy dontottem belevagok es kiderul majd. a szabadonfutot szidjak sokan hogy az beszar idonkent, ebben elvileg tavasszal lett cserelve, megkaptam a regi rosszatt is.... aztan majd kiderul hogy muzsikal a gep hosszabb tavon.. sokan dicserik amugy.
A képen látható utolsó pár cucc AKCIÓS áron elvihető!
Érd: insane5@freemail.hu ( mától 1 hétig nyaralni vagyok, akit érdekel addig jelentkezhet e-mailben)
én is a 125ös után erre váltanék de megoszlanak a tapasztalatok vele kapcsolatban. Ezért lenne jó ha összejönne egy helyen a sok tulaj és eszmét cserélne.
az oké, hogy akinek itt volt tuarege és váltott továbbra is ide jár. De ismerek egy pár 600as pegast aki viszont nem tudja, hogy itt is eszmét cserélhet a vasával kapcsolatban
jaja, ez is igaz amugy. ha lenne 600as topic akkor is ide jarnank. itt eleg jo kis csapat van szerintem.szivesen segitunk egymason ha tudunk. es nem csak az anyazas megy mint sok mas topicban. :) de a talit is osszehozzuk majd egyszer vegre. meg ha addigra nem is tuaregje lesz senkinek se
ez egy szep mondat volt. :) en is igy gondolom. amugy mar irtam a moderatornak hogy csinaljanak 600as pega opicot de eddig semmi eredmeny.... :S de csak lesz lassan. van itt sok pagaso tulajdonos, sok akinek volt es sok akinek lesz..
Szerintem nem kell másik fórum. Ez a csapat úgyis bővülni fog 650-es pegasokkal és 600-as tuaregesekkel is (remélhetőleg). Szerintem a jelenleg aktív tagok amúgy is "együtt maradnak" így nem csak a 125-ös tuaregeseken tudunk segíteni, hanem mondhatni, hogy mindenkin :)