Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hiába ez a gép kicsiben is és nagyban is gyönyörű. Nem kéne már egy 600as pegaso forum?
jaja, vannak hasonlosagok szerintem is. nem is veletlen tetszett meg a gep. :D
na meg hat csak olasz ugyanugy.
korabban nekem nem nagyon jottek be ezek a pegak, hanem a cube-ok. de most meg pont forditva van.
ma en is jobban szemugyreveteleztem a gepet mosas alatt es utan. eddig minden ok ahogy lattam. az allitolagos acel felniket nem fogja a magnes ugyhogy gyanus hogy alu. :) a volt tulaja elmondasa szerint ez meg acelfelnis...en neten mindet alufelnivel lattam...ez is annak tunik, csak porfestett fekete.
ezeken nem lattam egyiken se hatso tarcsavedoket. nyeregvedo van rajta hatul, a kepen lehet nem latszik mert az is fekete mint a nyereg. de megnezem majd hogy van e hely egyatan tarcsavedonek.
muszerfalat is befujtam apoloval, nagyon szep lett tole, eleg matt volt mar ugye, mostmeg mintha vatta uj lenne. :D
eddig nem bantam meg a dolgot, remelem hosszutavon is igy marad es sok jo kmrem lesz ezzel a geppel is. :)
vannak fennt most jo aron amugy 600as windek is. :D ha korabban teszik fel lehet abbol hozok en is.de ez mar jo igy ahogy van. :)
Hmmm.. Tényleg nagyon szép vas :)
Egyébként vicces, hogy elvileg teljesen más motor, mégis szinte teljesen ugyan úgy néz ki a váz+ idomok stb mint a 125ös Tuaregé
pl: Hátul jobb oldali láncvezetők: mintha a tuaregét látnám, Az első féktárcsa teljesen ugyan az mint a 125-ös pegáé (tudom mert nekem is az van :D)
Viszont van amit hiányolok bal hátulról. A fenti és lenti tárcsavédőt. Tuaregeken van. Erről csak le van szedve, vagy nem is volt rajta?
Most így jobban megnézve, nekem is nagyon bejönnek ezek. :) Csak vinnék már el az enyémet... :D
na vegre lemosva a gep es keszen a kepek. :D lehet csemegezni. a video epp feltoltes alatt meg.

http://www.sportmotor.hu/motor...
MOTOROSOK FIGYELEM !
Éjszakai pályamotorozás augusztus 6-án (szombaton) a RabócsiRingen
Nyitás 19:00 Zárás várhatóan 02:00 óra.

Várunk minden motorost erre az igazán különleges és extrém éjszakára, és az azt követő hajnalig tartó after partyra. A pályán szállás foglalható 2500 Ft-tól, valamint lehetőség van sátorozásra is, melynek díja 1500 Ft. A pályamotorozás díja, mentő biztosításával 6000 Ft. Egyéb információ és JELENTKEZÉS a 06-30-274-0800 telefonszámon, vagy a ring@rabocsiring.hu e-mail címen.
ilyen indexem asszem nekem is van--
de nem akarok belenyúlni a srác üzletébe..ha estleg nincs neki akkor szólj aztán lehet hogy nekem lesz--1000ftért--de majd csak utána--
Őt én is ismerem és tényleg nagyon sok alkatrésze van ezekhez a motorokhoz is. Idomoktól a blokk alkatrészekig minden. :)
oké köszi
nincsmit....meg közben eszembe jutott hogy robogóbolthoz is odaugorhatsz----ha pl eltudnád szervizből kérni a berugó tengelyt ma ha megoldható stb nemtom mit csinálnak még rajta hogy estleg jobban szétszedték annyira valami miatt hogy a tengely kivehető stb---robogóboltban is lehet simán találsz rá egy sima eccerü kis honda dio vagy bármi más robogónaka berugóját--
Ez nagyon igéretesen hangzik.
Most hétvégére elvitték a blokkot gyűrűzni meg ilyesmi de hétfőn ha visszahozzák akkor leméregetem és megírom.
Köszönöm az ötleteket.
VAN EGY OYLAN ÖTLETEM HOGY----PL NÁLUNK VAN ILYEN bolt hogy romet meg simó meg ilyen nem japán motoralkatrész bolt----szerintem nálatok is---oadugurulsz mocival---kihivod az eladót hogy erre adjon neked valamit aztán tuttok rá nézni iylet helyben----vagy szimszoné-mz é nemjó rá?
vagy ha megmondod nekem azt hogy jobbos vagy balos és atengelyátmérőt illetve a fogszámot akkor nézek neked itthon mert van egy ismerősöm akinek iylen lehulló alkatrészei vannak egy raktárnyi és hátha van nála mert tudom hogy rengeteg karbis meg ilyenek vannak nála--én ily módon tudok neked segítteni
de ha csinálnál a tengelyről egy fasza fotót még az sem lenne egy rosz dolog
van egy olasz bontós ismerősöm----megadoma számát---
csetényi bontó TROJÁK ZOLTÁN---70 2055754
----30 8557633-- NEM BIZTOS H LESZ NEKI DE Ő MÁR VAGY 20 ÉVE BONT OLASZBÓL MOCIKAT---NÁLA IS MEGÉRDEKLŐDHETED ---
nincsmit---máskor is----
mikor azt a szót olvastam hogy mindenki előtt írom----akkor elkezdett hevesen verni a szivem hogy mi lehet abaj?! de akkor semmi..........használd egészséggel meg jó motorozást----
Valaki segítsen ki egy berugókarral !
rotax127 a blokk.
és még egy jobb ildali idom is kellene olyan ami a képen van csak a másik oldalra.
A képen látható mocihoz...
Szia,

Megjött a cucc, 1 nap alatt. Reggel már át is vettem.
Mindenki előtt írom, hogy nagyon korrekt srác vagy.
Hétvégén már barkácsolom is a mocit.

Köszönöm
rotax 123 alkatrészek eladók olcsón---30 605 6883
olajpumpa 3500 ft--50-80-125 ös tuaregbe-rxbe-af1 be jó rs be stb
na le is kaptam az indexet, sajnos csalodtam mikorelodurtam mert a bura repedt es letort a fule. a test viszont teljesen ep. nem tudom neked mi a lenyeg. :D mikor eltettem meg egyben volt pedig. de eleg sok blokkcucc megforgott felette azota, lehet vmi raesett. :( de ez mar ilyen. ha esetleg a haz a lenyeg neked akkor az jo.a burat is eppen eppen meg lehetne ragasztani de azt ketlem hogy te ugy akarod.
nagyon fain kepek lettek egy patent geprol elojottek rogton a szep emlekek a jo km-rekrol a tuareggel nekem is...matra meg stb... igaz hogy csak egy evet volt nalam de nagyon sok szep km mentem vele en is. de sztem nem kell magyarazni, erted mire gondolok amugy soe lehet tudni, nekem is 1ik naprol a masikra jottek es vittek... addig is meg van egy patent geped. utana meg lesz egy masik jo vagy megjobb
lehet hogy pont szerencsed lesz hallod. elso ranezesre pont ilyenem van 1 db elfekvoben. :D na meglesem majd neked hetvegen, vagy ha nem felejtem el meg lehet holnap reggel es lefenykepezem.
csak vard ki meg megno a kutya. lehet hogy lesz 2x ekkora is meg hat nem lett nagy hely az teny. de csak surgossegileg volt 2 melonap kozott.. majd hetvegen bovul meg... eleg nehezkes volt a relecsere is... de orulok hogy fedett es zart helyen van a gep egyenlore leg.
csak tele lesz az a tank is lassan. ma reggel melo elott elvittem egy probakorre az aszonyt en is gyors. laza kis 15 km. bejon neki is az uj gep. :D
lassan itt a hetvege vegre es megleshetem alaposabban a kicsiket. :D es lemoshatom vegre a koszt is rola.+rem egy jo kor is belefer. :D
kemeny kutya, nyuzza am a macskat rendesen. :D
Ez igen, 170 Km.
Ízelítőnek ez is megteszi. :D
A vérebbel meg óvatosan......
Énis mennék már egy jó karikát....