Én be se mertem volna menni.. Ekkora kutyához? :D Normális vagy? :D:D Egyébként ahogy nézem nem nagyon túloztad el ezt a helycsinálást :D Nincs valami nagy mozgástér :D De a célnak megfelel és kösz h gondoltál ránk :D:D
Akkor kivárjuk a szombatot :D
A képen látható 125ccm aprilia tuareg rally teljes idomzata eladó, tehát amit adok:első sárvédő, tank, fejidom, 2 oldalidom, faridom és ülés. Teljesen jó állapotú, szinte karcmentes az egész, nagyon jó állapot. Vihető 15000Ft-ba, vagy talán postán is tudom küldeni
hat forron ettek a kasat. :D de ilyen ez amikor hozott anyagbol kell dolgozni ugye... de ennel ne legyen nagyobb gondom vele azt mondom. :D
hat meg fuggoben van a donor...de lenne egy 95os jo aron.papir nelkuli 1-2 hianyossaggal.... csak varom hogy hivjon a csoka. de sose art az alkatresz tudod... igy volt a tuareggel is...azota is itt van meg vagy 2 tuaregre valo cucc. :D:D:D
jaja. a rele az beragadt vhogy sztem aztan tulhevult a saru azert fustolt a szigetelese. zarlat is lehetett ugye az aksi melegedes miatt. de az uj relevel ekm mar okes. reggel mar szepen pofogott a blokk. :D nincs elfelejtve a kep es a beszamolo. csak 4 napot huzok le most reggeltol idaig... hetvegen vagyok itthon akkor lesz mosas, kep, vidi meg a rizsa. :D ma is reggel melo elott raktam ossze 6kor. :D
hamar megismerkedtem a dolgokkal mi merre van rajta. :D no de sebaj, ilyen ez.
en nagyon varom most a szombatot hogy itthon legyek es mehessek egy karikat vele vegre. :D
Valami zárlat lehetett a relében, hogy az akksi is megmelegedett.
Jah nehéz hát de még mennyire. :D
Legalább hamarabb túlvagy rajta. Tényleg dobhatnál képeket róla már, blokkról, fékekről, műszerfal stb.-stb. :)
Ja meg egy beszámolóval még jössz.
Nem sok, azóta is ott áll és 'porosodik' benzin hiányában. :(
Értem.
Majd leszek. :)
Azt nem tudom melyik lehet, de nem látszik rajta, hogy melyik volt? Nem maradt ot valami kis maradvány, hogy látszana melyik volt beduggva?
Szedd szét teljesen a karbit és süritett levegővel fújj bele mindkettőbe. Az egyik elméletileg az alapjáratnak kellene lenni a másiknak pedig a szivatóhoz. Legalábbis a 125-ös karbiján így van, sőt azt hiszem ott 3 furat van a 3. a tűsfúvóka köré viszi be a levegőt.
talalekonyak az emberek sajnos nagyon. :D en is beparaztam nagyon a fustnel hogy huu vazze mi lesz ebbol es mennyibe faj majd..... :S de ma este a szomszedok oromere jarattam mar kicsit este 10kor. :D
mar targyalok egyebkent egy bontanivalo pegasorol is. :) elfer a donor mindig a haznal.
na ez egy jo kerdes hallod.:S aksit csereltem annyi. :S jol is lett beotve az uj... ugyanolyan is elm csak ez jo is. :D inditoztam, elsore tekerte is. majd lassu. leall. fust a tank alol. gyors gyula le. aksi ki. aksi jo meleg. elkezdtem szetbombazni ugye mi lehet az. latom inditorelen a saru szigeteloje el van malva...na mondom az fustolt akkor valszeg. aksi be. rele kattan de semmi. rele kivesz...indito kozvetlen aram..teker..mondom nyugi..nem az indito szart be. :D nem 20e. :D inditorele kuka...masik kerit ma. most ertem haza. betettem az ujat. es a regi aksival teszt. pofogot is a gep annak modja szerint. holnap uj aksi teszt megint. rem nem lesz gond.:S annyire nem olcso a rele....sooot...
dehat minden kezdet nehez. :D de ennyire koran nem akartam szetbombazni a fel motort.de ismerkedni kell vele. o nem aprozta el..rogton a kozepebe...
Sajnos nem Vas megyei vagyok ...
Rotax 123 hoz maradt váltóalkatrészem annó AF-1 em volt...
Szerelő vagy?
Azt kellne kiderítenek ,hogy a karbi végén a két furat( féklevegő)
Valamelyik be van e dugaszolva?!
Én nem 600-as Tuaregre vettem, mert nekem csak 125-ösvan, de más gépekre oda járunk szíjjért.
T & T & T Kft. http://www.keressmeg.hu/adatla...
Pécs környéki vagy esetleg?
huh akkor már lehet hogy nem tuaregé..de úgy emlékszem hogy jó 10 éve azon volt--
de lehet a régi af1 en volt--már nagyonrégen volt csak a kezembe akadt--gondoltam megválok tőle mielőtt kidobnám--
Akkor kivárjuk a szombatot :D
hat meg fuggoben van a donor...de lenne egy 95os jo aron.papir nelkuli 1-2 hianyossaggal.... csak varom hogy hivjon a csoka. de sose art az alkatresz tudod... igy volt a tuareggel is...azota is itt van meg vagy 2 tuaregre valo cucc. :D:D:D
hamar megismerkedtem a dolgokkal mi merre van rajta. :D no de sebaj, ilyen ez.
en nagyon varom most a szombatot hogy itthon legyek es mehessek egy karikat vele vegre. :D
Majd csak összeáll
üdv gabó
Elhiszem, mindjárt leégeted az új motort. :D
Nem aprózod el mindjárt a 2. még, ha csak donor is lessz.
Jah nehéz hát de még mennyire. :D
Legalább hamarabb túlvagy rajta. Tényleg dobhatnál képeket róla már, blokkról, fékekről, műszerfal stb.-stb. :)
Ja meg egy beszámolóval még jössz.
Nem sok, azóta is ott áll és 'porosodik' benzin hiányában. :(
Majd leszek. :)
Azt nem tudom melyik lehet, de nem látszik rajta, hogy melyik volt? Nem maradt ot valami kis maradvány, hogy látszana melyik volt beduggva?
Szedd szét teljesen a karbit és süritett levegővel fújj bele mindkettőbe. Az egyik elméletileg az alapjáratnak kellene lenni a másiknak pedig a szivatóhoz. Legalábbis a 125-ös karbiján így van, sőt azt hiszem ott 3 furat van a 3. a tűsfúvóka köré viszi be a levegőt.
mar targyalok egyebkent egy bontanivalo pegasorol is. :) elfer a donor mindig a haznal.
dehat minden kezdet nehez. :D de ennyire koran nem akartam szetbombazni a fel motort.de ismerkedni kell vele. o nem aprozta el..rogton a kozepebe...
neked mizu a geppel?
Rotax 123 hoz maradt váltóalkatrészem annó AF-1 em volt...
Szerelő vagy?
Azt kellne kiderítenek ,hogy a karbi végén a két furat( féklevegő)
Valamelyik be van e dugaszolva?!
T & T & T Kft. http://www.keressmeg.hu/adatla...
Pécs környéki vagy esetleg?
de lehet a régi af1 en volt--már nagyonrégen volt csak a kezembe akadt--gondoltam megválok tőle mielőtt kidobnám--
30 605 6883
ha kell képet küldök róla