Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Autós boltba nem megy sajnos ....
Elvileg létezik 1 foggal kisebb de az fogasszíj 1500FT csak nincsen raktáron...
Te is Pécsen vetted abban a boltban?
Megadhatnád a bolt nevét....
Tényleg a gyertya szivatott most is sokat kap de beindul az új gyertya rossz volt
szia a 3.képen találsz 2500 ért kuplung kart és szivató bowdent ha érdekel levélként pár száz forintos költséggel eljuttatom hozzád--
30 605 6883 sajna kuplungbovdenem az rossz volt
de üres házat adok neked ha érdekel 500 ftért--csak a drót hiányzik belölle--
rotax 123 blokk alkatrészei olcsón eladók---
30 605 6883 tuareg rx-sintesi-futura-sport pro stb--
Sziasztok,
Aprilia ETX tuareg hez keresek pár cuccot.
1. berugókar (rotax 127)
2. jobb oldali idom az ülés alatt (esetleg párban)
3. kuplung kar a szivatóval és bowdennel
4. fékkar
5. első lámpa

Aki tud valim jelezze ! cleversolution@gmail.com címre
Köszönet
Faszán indult a kezdet a pegával. Jó hogy csak ilyen 'kis' baja van.
De hogy sült be a relé?
Köszi!
Ez ígyvan
Még jó, hogy lehet kapni. :)
Vidd megaddal a régit és menj be egy autósboltba, szerintem olcsóbban lessz ott. Pécsett tudnék mondani hajtószíj szaküzletet ahol olcsóér van bármilyen szíj, lánc, csapágy de hát lehet nem erre laksz.
Grat a géphez.
Azért a sufni befigyel az embereknél és nem is akármivel játszanak. Motorolaj beöntőbe fadugót.
Nem is jó úgy elmenni messzebb, hogy nem kerül kalandba az ember, unalmas lenne az élet nélküle. :D
jaja, ott megallt az epitkezes mert kellett a love es inkabb szetbontottam alkatreszbe az egeszet. :D igy sajnos nem fejeztem be. amugy jol indulgatott az atepites. jol meglehetett volna csinalni, blokk jo volt, vaz is, kerekek is... idomokat varialtam mar meg ullest hozza...de majd legkozelebb. :D
hat ennyire hamar azert nem akartam megismerkedni a legutolso zugaival.:S de meg kell csinalni vhogy. :D
rem hamar meglesz.durok egy relet es rem jo lesz utana megint. menni kene egy karikat mar nagyon.
Most nézegettem a képeidet, hogy neked volt egy kis "átépítési hadműveleted" Tuareg Supermoto. Az volt az utolsó fázis ami a képeken van? Nekem nagyon tetszenek azok a képek. Tetszik, hogy valaki mer ilyenekkel játszadozni :D Én soha nem mernék átépíteni semmit. (bár az én Tuaregemen van már Pega és RX alkatrész is :D)
Legalább hamar megismered kívülről belülről :D De ahogy nézem, nem annyira sok változás van a vázban a Tuareghez képest :D
jaa. nekem is csak kattog. de es preselt es nem lehet szetszedni. :S neznem ko egy masikat. de rem nincs mas baja a gepnek. ninc kedvem szerelgetni a pegat rogton. :D igy is le kellett bombaznom az idomokat tankot stb hogy hozzaferjek a relehez.:S jol alrejtettek a kis mocskok
Ez vicces. :D Én is ma szedtem szét a relét mert csak kattogott :D (csak rá kellett állítani, tehát nálam nem volt akkora gáz) de megint ugyan az a gondunk.. Szerintem ezek a motorok valahogy össze vannak kötve :D
na grat a gephez. sok szerencset hozza. :D
komoly az az olajos sztori. :D

en az aksicserevel szivok epp.:S megvettem az uj aksit, be is tettem erre besutotte az oninditorelet. :S most oninditorelet keresek epp. :S
nehogy egyszeru legyen egy aksicsere ugye...... dehat ilyen az en szerencsem.
Megnéztem a honlapot 24000 Ft :-)
háát ez ilyen.. Mindig is voltak és mindig is lesznek. Nem lehet mit tenni. Éld túl a "meleg helyzeteket" amit okoznak aztán kész. :S :D
Köszi szépen, bár a buzi autósokkal volt pár meleg helyzet... de csak a szokásos:)
Akkor te sem unatkoztál :D Grat a motorhoz és a hazajutáshoz is :D
Na srácok hazahoztam a vasat, mögöttem 280 km:)
Majdnem minden rendben is volt de ha nemtörtént volna semmi az nemis lett volna izgalmas:)
A motort szolnoktól kicsit messzebről hoztam, megálltam dabasnál, hogy telefonálok egyet, erre mikor ülnék vissza, látom hogy a motor alatt ott az olaj...Fadugóval volt betömve az olajbeöntő lyuk, amit útközbe valahol elhagyhattam kitudja hol... meg mióta jövök úgy h fröcsköl az olaj. Na ott megkókányoltam rendesen, épp egy villanyszaküzlet előtt álltam, vettem egy vastagabb kábelt, szigszalag forevö! Hát nembírta sokáig, de valahogy elvergődtem Dunaharasztiig ahol lakik rokon, ott vettem olajat, emrt nemvolt benne semmi, és beleraktunk egy parafadugót, eddig bírja:D
A motor egyébként jött faszán, nics vele a baj, azt a kis dadogást 4000es fordulatig meg majd megoldja a karbitisztítás és szinkron...remélem
rotax 122 ALAPLAP ELADÓ 6000 ért
30 605 6883
A rotax 123-hoz ezt találtam: http://www.motorkari.cz/upload...
A gyertyát a szervízkönyv írja Italmondot ismerem ..
Milyen áron van kb?
Vezérműszíjat lehet kapni, hívd fel az Italmondo Bt.-t ők olasz motorokkal foglalkoznak kizárólag vagy vedd le és vidd magaddal egy autósbolta. Állítólag a Fiat Tipo-é jó rá. Nem biztos ezt csak it írta valaki régen én nem próbáltam.
Gyertyát meg szerezz egy gyárit.
NGK D 8 EA van bent az kevés lesz ez úgy kormol mint egy beteg diesel feketén .
Vezérműszíjat lehet hozzá venni?

Köszi