Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyári hőértékű gyertyát tegyél bele. Anyaggal is variálhatsz bőven, súbertűt rakd legalacsonyabbra, azaz a tartó lemezt a legfölső rovátkába. Kevesebb anyagot fog kapni, de nem fog kormolni. De szerintem a gyertyával lessz gondod.
Az hogy a rotaxhoz nincs semmi leirás ismerős sajnos....
Már alakul a dolog pár motort már megcsináltam .......Csak ilyennel még nem találkoztam rotaxhoz semmi leírás nincsen.l....
Ha nem konyítasz hozzá, akkor jobban jársz ha szólsz valakinek aki ért hozzá és beállítja neked.
Gyertya hőértéke jó?
Belevaló gyertya, gyári könyv szerint Champion A6G vagy ezzel egyenértékű paraméterű más gyártmányú gyertya.
sziasztok...123 rotax blokkba vannak olcsón cuccaim....kuolungkosár 6000 ft olajpumpa 4000 vizpumpa3500 stb-sokmindenem van hozzá ha kell valami olcsón odaadom csak fogyjon--
30 605 6883
sziasztok
túraplexije van valakinek?
És van valami leírásod?
Nem találok semmit hozzá .....
Mindenféle beállítást próbáltam már
attol fugg milyen indexed van elol. dobj egy kepet rola es meglessuk. meg elokeresem es csinalok en is kepet. vmilyen van 1-2 db.. de az ha jol remlik hatso volt nalam.. de tudod milyen az index...azt szeretik varialni. :D
Hali! Tolómérővel megkéne mérni a kerék kihajtásánál és az óra meghajtásánál a menetátmérőjét és akkor kiderülne melyik kell neked pontosan.De ha gyári az órád meg a kihajtás akkor nagy eséllyel az Italmondó is meg tudja mondani melyik kell neked pontosan szerintem.
Be kell karburálni.
Sziasztok!
Van egy Aprilia Tuareg 600 am Korom fekete bent a gyertya Sokat kap melegen hidegen meg keveset már mindet kipróbáltam el szeretném adni ,de sajnos nem jó(( Ha beindul hullámzik az alapjáratom......

Valakinek valami ötlete?

Köszi

Üdv

Esetleg valakinek ötlete mi lehet a gond
Hali! Meg tudná valaki mondani h 93-as tuareg rally 125-re melyik kell ezek közül a spirálok közül....
12-12mm, 12-16mm

http://italmondo.hu/index.php?...

http://italmondo.hu/ind
ex.php?...

ami nekem rajta van az valami összegányolt vacak, úgyhogy nemtom rajta megnézni. Kösz
bal első indexed nincs véletlenül elfekvőbe?
semmi se kizart ugye. a lenyeg hogy szep allapot es jo legyen a blokkja is. en azert nem vallaltam be a 350est mert feltem hogy raunok arra is hamar mert 'gyenge' lenne. es azert nem olcso az atiras hogy evente atirjak egy motort. :D remelem az uj pega kiszolgal egy joideig. :D csak tudnam mar alaposabban megnezni, ma is melo volt..holnap is... hetfon talan ha jo ido lesz megleshetem vegre es csinalok jo kepeket. :D
Sziasztok!

Maradt még pár 125-ös Rx alkatrészem, OLCSÓN vigyétek akinek kell.

Ár megegyezés szerint!BARÁTI ÁRON!

- Váltótengely mindeféle hozzá tartozó cuccal rugó,váltókar stb...
- Komplett hibátlan kuplung EGYBEN :kosár,lamellák,rugók stb..
- Komplett első fékrendszer fékkar, fékm.henger,féknyereg,fékcső szétszedetlenül olaj is van benne
- Közép és jobboldali blokkfél

Kopatiblisek , Rotax123, RX,Tuareg,Pegaso,Tuareg Rally

ÉRD: insane5@freemail.hu vagy itt!
Hát talán valós a km, mert két éve hozta be a tag és kint női tulaja volt. Nagyon szép állapotban van, tényleg mintha tagnap hozták volna ki a szalonból. Egy-két apró karcot azért ír hogy van rajta.
350-est énis inkább kihagynám, majd.... Elsősorban Pegasoban- gondolkodtam mindig is.
Keress meg, tudok segiteni benne.
patvaros87@gmail.com
Nemsokára jönnek megnézni :):):)
hat jah. ezek tan elmennek akar 100e-t is ha megkapja ami kell es nem gyilkolod. bar azt nehezkes elhinni amugy hogy amit neztel tuareg ugye 89es aszem es csak 19e lenne benne...azert egy 600asal tobbet mennek atlagban... gyanus hogy tekertek vmikor vagy spiral nelkul futott...
de semmi se lehetetlen. a lenyeg hogy jo allapotu es a blokkja jo legyen. az hogy mennyi az annyi azt ugy se tudod meg eggyik geprol se soha. :D

hat sajnos 300 alatt semikepp se kapsz nagyon ilyeneket. meg tuareget se nagyon ugye..

en is neztem 340ert a 350 tuareget par hete... agyaltam is rajta... de jo hogy nem dontottem a 350es mellett. elsore jonak tunik az uj pega. :D
azt hallottam en is hogy szarazkarteles vagy micsoda.. meg vmi 2 olajszivattyu... de annyira nem vagom meg ezeket. :D
de majd utanajarok. olvasgatom mar a manualt hozza. :D na meg meg igazan meg se tudtam lesni a gepet mert szakad az eso mindig es ki se tom tolni. :S
ismeros. :D
nem lehetetlen semmi.esoben is megy a motor. ugy van az osszerakva hogy nem azhat be a lenyeg. nem elsonek aznak meg ezek a vasak. :D
Sziasztok nekem aprilia tuarg 125-re kellene feszszabályzó? tudtok segíteni?
Hát annyi pénzem sose lessz, arra a motorra, pedig tényleg akkor egy álom teljesülne....
Hát jah, volt régebben egy 600-as valami 62 ezer km-el.... nem úgy van ennél már, hogy 15-20 ezer inkább szedd szét nem-e lóg a hajtókar, ha nem akarsz zsebbe nyúlni...
Ez már csak ilyen sajna....

Jah nagyjából, ugye szárazkarteres a motor, de a váltóban mindig marad bizonyos olaj mennyiség. A vázban van tárolva a többi mennyiség, de valami szelep lehet, hogy nem engedi lefojni az egészet a váltóba. Az olaj szivatyú/szivattyúk azok a váltóházban vannak bizonyos tipusokban, de láttam már a blokk elején is, mind1.
A lényeg annyi, hogy a váz mint tartály funkcionál.
Anno apám is lábon hozta a Tuareget haza, bár csak 140 Km, de abból 100 Km szakadó esőben.... Valamit valamiért.....
szerintem nem olyan sok az erte. duplafekesbol nagyon keves van. :D es szep gyari is. az meg tudod hogy felbecsulhetetlen. az kiszolgal ha vigyazol ra. :D ezek azert mar nem azok a keves olaj oda a nicasilos hengerem motorok. :D leg is rem. :D:D:D