hat eszrevettem mar tobbszor is sajnos.... kerdezte is az okmanyirodaban a srac hogy erdeklodtem korabban mennyibe kerul..mondom tapasztaltam mar sajnos masik motornal... de ez meg kikerulhetetlen...ha kulfoldist veszel az meg majd 100 mire papiros....meg mindig olcsobb... de a tervek szerint ezt nem cserelem le mostansag.
te vagod amugy ezt az olaj temat a pegaknal? hogy a vazban van az olaj elm....
hat kenyelmesebb az fix... de akkor a kocsinak is haza kell jonni...plusz love...kiveve ha futozol ugye...
en ilyenen nem aggodtam meg a 125osnel se nem hogy ennel hogy otthagy vhol... :D es eddig bejott.neha be kell vallalni dolgokat en amondo vagyok. :)
amugy meg ha beallt volna vhol akkor hivtam volna vkit hogy jojjenek kocsival...vagy van automento is masnem...
sajnos ilyen ez neha. nehez is amugy 1-2 ev utan visszakapni a befektetett lovet a motorbol...szinte mind bukos. nekem is eppen eppen jott ki a love ugy hogy csak az atirast buktam be... de orulunk hogy elmegy a vas leg ugye... majd meselj aztan ha ott a gep. :)
De mennyivel kényelmesebb nekem ha levisznek autooval? :D A másik meg az, hogy mi van, ha olyat veszek, ami nem visz haza? :S :D
Szar ügy, de megeshet.
jaja, en is vonattal mentem fel tegnap pestre, haza meg a motorral. es nem ez volt az elso ilyen korom. vonat vagy busz megy mindenhova. csak ido kerdese. :D
Tudtam én mihez húz a szíved. :D
Amit én szemeztem ki, azt nem viszik el mostanába. Gyönyörű duplatárcsás, 19 ezer km-el szalon állapotban. De az ára is megvan....
mar a sajat nevemen is van a gep. :D elinteztem delelott minden papirmunkat. eleg sok sajnos. 17+27+biztositas... de ezt nem lehet meguszni olcsobban sajnos. :S
10 perce elkapott az ideg hogy esik megint az eso. :D es nem kivittem egy korre a gepet.
na jo csak hazahoztam mert tegnap ejjel anyameknal hagytam, mert itthon helyet kellett pakolni a garazsban hogy beferjek. :)
kepeket sajnos nem tudtam csinalni az eso miatt, orak ota esik. :S na de majd hetfon, csak legyen jo ido vegre. :)
Hát így belegondolva nekem is sokkal jobban húz ahhoz a szívem. De először vigyék el ezt, aztán lehet h addig elviszik az 1iket. Akkor nem kell döntenem.. (remélem a közelebbit viszik el) :D
Na srácok, mégsem lesz katana:)
Hétfőn megyek a gépért szolnokra, odaadom a tuaregem és 90ezer ft-ot...:S
eddig minden motoromon nyertem, ezen bukni fogok, ezvan, legalább túladok rajta...
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_fzr_400-496735
5
Nekem a másik jobban tetszik, dupla tárcsa, a színe, esztétikája.
Ennek meg ott az a csúnya horpadás a tankján, igen feltűnő helyen, meg a matricák szakadtak, kissé csúnyább.
Árba ugyanott vannak... a döntés a te kezedben.
De kinek a pap, kinek a papné, nekem a lányuk kéne.
Most komolyan azt mondod, hogy megvan rá a zs-d és azért nem veszed/vennéd meg, mert a szüleid nem visznek el odáig?
Ha minden kötél szakadna, felülnék buszra, aztán hazafelé motorral jönnék vazze.
nem tudom hanyadik tulaj vagyok de nagyon szep allapot. 2003as magyar forgalombahelyezesu amugy.. de tenyleg szep gyari az egesz. :) jon majd a beszamolo csak fejezzem be a pakolast. :D
te vagod amugy ezt az olaj temat a pegaknal? hogy a vazban van az olaj elm....