Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hat eszrevettem mar tobbszor is sajnos.... kerdezte is az okmanyirodaban a srac hogy erdeklodtem korabban mennyibe kerul..mondom tapasztaltam mar sajnos masik motornal... de ez meg kikerulhetetlen...ha kulfoldist veszel az meg majd 100 mire papiros....meg mindig olcsobb... de a tervek szerint ezt nem cserelem le mostansag.

te vagod amugy ezt az olaj temat a pegaknal? hogy a vazban van az olaj elm....
hat kenyelmesebb az fix... de akkor a kocsinak is haza kell jonni...plusz love...kiveve ha futozol ugye...
en ilyenen nem aggodtam meg a 125osnel se nem hogy ennel hogy otthagy vhol... :D es eddig bejott.neha be kell vallalni dolgokat en amondo vagyok. :)
amugy meg ha beallt volna vhol akkor hivtam volna vkit hogy jojjenek kocsival...vagy van automento is masnem...
Rohadtak, olyan drága ez a kurva pairmunka....

Jah itt is állandóan esik az eseő.....
Ok.
sajnos ilyen ez neha. nehez is amugy 1-2 ev utan visszakapni a befektetett lovet a motorbol...szinte mind bukos. nekem is eppen eppen jott ki a love ugy hogy csak az atirast buktam be... de orulunk hogy elmegy a vas leg ugye... majd meselj aztan ha ott a gep. :)
De mennyivel kényelmesebb nekem ha levisznek autooval? :D A másik meg az, hogy mi van, ha olyat veszek, ami nem visz haza? :S :D
Szar ügy, de megeshet.
jaja, en is vonattal mentem fel tegnap pestre, haza meg a motorral. es nem ez volt az elso ilyen korom. vonat vagy busz megy mindenhova. csak ido kerdese. :D
kocce. :) majd csinalok jobb kepeket amin jobban lejon a moci. :) megvan meg a gep?
Tudtam én mihez húz a szíved. :D
Amit én szemeztem ki, azt nem viszik el mostanába. Gyönyörű duplatárcsás, 19 ezer km-el szalon állapotban. De az ára is megvan....
mar a sajat nevemen is van a gep. :D elinteztem delelott minden papirmunkat. eleg sok sajnos. 17+27+biztositas... de ezt nem lehet meguszni olcsobban sajnos. :S

10 perce elkapott az ideg hogy esik megint az eso. :D es nem kivittem egy korre a gepet.
na jo csak hazahoztam mert tegnap ejjel anyameknal hagytam, mert itthon helyet kellett pakolni a garazsban hogy beferjek. :)

kepeket sajnos nem tudtam csinalni az eso miatt, orak ota esik. :S na de majd hetfon, csak legyen jo ido vegre. :)
Hát így belegondolva nekem is sokkal jobban húz ahhoz a szívem. De először vigyék el ezt, aztán lehet h addig elviszik az 1iket. Akkor nem kell döntenem.. (remélem a közelebbit viszik el) :D
Ez már jobban néz ki mint a street :D Tiszta Aprilia Af1 :D
Na srácok, mégsem lesz katana:)
Hétfőn megyek a gépért szolnokra, odaadom a tuaregem és 90ezer ft-ot...:S
eddig minden motoromon nyertem, ezen bukni fogok, ezvan, legalább túladok rajta...
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_fzr_400-496735
5
Nekem a másik jobban tetszik, dupla tárcsa, a színe, esztétikája.

Ennek meg ott az a csúnya horpadás a tankján, igen feltűnő helyen, meg a matricák szakadtak, kissé csúnyább.
Árba ugyanott vannak... a döntés a te kezedben.
De kinek a pap, kinek a papné, nekem a lányuk kéne.
mégsem te linkelted. Streetdavid:
http://www.expressz.hu/auto/motorkerekpar/hirdetes-270489
86/
Azt is te linkelted egyszer. Visszakeresem
A másik is ilyen tuareg, vagy az milyen?
Akkor nem lenne gáz, ha csak ez az 1 motor lenne.. De van választás. A másik csak 170 km körül van, ez meg 320 :D
Most komolyan azt mondod, hogy megvan rá a zs-d és azért nem veszed/vennéd meg, mert a szüleid nem visznek el odáig?
Ha minden kötél szakadna, felülnék buszra, aztán hazafelé motorral jönnék vazze.
Hát engem sem zavarna a nagy távolság sem. csak szüleim nem hiszem h levinnének addig :D
Mennyibe fájt az átírás?
grat szép
a tavolsag athidalhato. :D en is mind2 gepet 200 km-rol vettem. :D
nem tudom hanyadik tulaj vagyok de nagyon szep allapot. 2003as magyar forgalombahelyezesu amugy.. de tenyleg szep gyari az egesz. :) jon majd a beszamolo csak fejezzem be a pakolast. :D
meglesz az.meg ha varni is kell egy kicsit. ha korabban latom meg lehet en is maskepp dontok. :D de en pont most inteztem az atirast a pegara. :)
hello

nekem van kipufogom kompletten, valtokar is.. meg jopar cucc. dobj egy levelet privatban es megbeszeljuk.