Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nekem meglenne a rávaló, az a 320 Km nem érdekelne már az is biztos, és pont a ritkábbik dupla első tárcsás szóval nem kérdés.
Jah jó vétel lenne... egy álom teljesülne, hogy a szavaidal éljek:D
Akkor ezekszerint nem lehet rossz, ha a volt gazdája vigyázott is rá akkor meg főleg.
Várjukj a beszámolót.
Helló! Nem tud valaki Aprilia etx 125-höz alkatrészeket? Rotax 127-es blokk van benne ami érdekelne engem: kipufogó kompletten,berugókar,váltókar, power szelepre a kupak.... De ha valakinek bármi alkatrésze van irjon a norbert0114@freemail.hu email cimre! Köszi aki ir!Üdv :Norbert :D
Hát ez tényleg az. Az árával és a kinézetével sem lenne semmi gondom. De 320km :D
Sziasztok megint én vagyok..a kérdés az hogy mit lehet azzal tenni hogyha a tolattyú mindig felakad és a gépnek nem 1000 es alapjárata lesz hanem 2000 es,vagy több néha :S :D,de valamikor visszaesik az alapjárat hogyha megmozgatom a levegő-benzin keverék állító csavart és aztán gondol egyet megint lejjebb csúszik és leáll a gép!
Szétszedtem a karburátort és láttam hogy megvan kova a tolattyú enyhén és szerintem azért akad fel!És valójában a kérdés az hogy csak rendelni lehet ilyen tolattyút vagy van üzlet ahol személyesen megnézhetem meg kiválaszthatom a nekem megfelelőt?Vagy pedig vennem kell egy új DelLorto sha 14-12 karbit?
hat ez is nagyon jo vetel lenne ennyibe. szep gyari allapot.en mar befektettem egyenlore. kesobb meg majd kiderul meg. :D de egyszer lesz nagy tuareg is, masnem szerzek vmi bokorugrot papir nelkul. :D
elvileg minden ok vele muszakilag is, motorikusan is, friss olaj, friss muszaki. elso 210 km-en jol viselkedett. :)
most pakolom a helyet a garazsban hogy elferjek vele.utana lemosom es csinalok kepet majd rola. :D meg irok majd jo leirast akkor. :):)
Ilyenkor tud érvágás lenni az ilyesmi....: http://www.kepesmotor.hu/april...
Hú vazze, ez odabasz!

Nagyon jól néz ki, és nem is volt annyira drága sem. Remélem csak a gázt kell húzzad rajta.
Valamiféle jellemzést irhatnál róla, de nem egyszóval pl. hogy leírhatatlan.
OK! Kösz!
jaja, meg ha kell is kolteni ra kicsit de ugye az alapar meg nem sok. es egy karburalas sose art. :)
nekem elm uj a szabadonfuto is benne, 500 km-es castrol olaj... nem szabad hogy gond legyen vele. :)
jaja csak jó helyre kell vinni:)
Remélem szerelőnél nemkell sokat hagyjak, ezt nemodja meg szerintem a pucolás, állítólag alapjárat és 2000es fordulat közt kihagy a motor... és átkéne nézetni a szívatótis, mert hoszabb állás után nehezen indul... de 200ért nagycsodát nevárjon az ember. A lényeg, hogy levigyen majd 2hét mulva csongrádra a motorostalira;)
A tiédet márcsak hajtani kell:D
engem nagyon megnyert elso korben az uj gepezet.megcsapot a 4T varazsa. de nem gyengen, inkabb egyenesen pofancsapott. gondoltam hogy jobb motorozni egy ilyennel, de hogy ekkore kulonbseg legyen azt nem hittem volna... imadtam a 125os Tuareget is, de eg es fold a 2. :)
200ert ajandek. karbit kipucolod es kesz is. :D meg lehet ugyanaz a karbi van rajta mint nekem. :D a gs500on tuti az van mint a pegason. :D muszakin meg atrugdosod vhogy es lehet hajtani. :D
Ez egész jól hangzik :D De most megnéztem ezeket is, de papírosat ebből is csak 370-ért találtam. Tényleg nagyon jó vétel volt ez neked :D
hát ezmár csakis:) Annyi hogy e hónapban járt le a műszakija meg van egy kis karbinyűgje...
már régóta hirdetik, most rakták fel 200ért, ugyhogy rácsaptam.
ez se mai csirke, de jokat hallok a katanakrol amugy. :) papiros? :D
emelkedo? :D micsoda? :D eleg sok feluljarot masztam meg ma... igaz 1 szemellyel...de semmit se vesz eszre belole.ezt nem kell agyon porgetni meg visszavaltani. :) szerintem 2 szemellyel se lesz gond vele.ki se mertem csutkatni meg egyik sebessegbe se. :D akar 120as utazot is nagyon szepen lehet vele menni amugy. en 90-110 kozott jottem javareszt. es alig porgettem 4000ren. :)
Én személy szerint nem nagyon szeretem a Street motorokat (oktató motorom is az volt és nagyon nem jött be) de sok szerencsét hozzá :D ízlések és pofonok :)
kocce, hat a bemelegito kor hazafele, cirka 210 km kellemes volt nagyon. ez egy nyomatekgyar ezt kijelenthetem. azert az 1 henger, 2 karbi, 5 szelep teszi a dolgat. :)
Nekem meg valószínű jövőhéten jön ez a kis 400as katana a tuareg mellé:)
jaja, jo motor, jo aron.
en is ebben bizok hogy nem lesz gond vele.aztan majd kiderul hosszutavon. 2 evig muszakis meg. :D

hat ugy volt valahogy. mentem vagy 60 km eros esoben, meg vagy 50et szemerkelo esoben... de nem erdekelt. :D csak arra gondoltam hogy alattam almaim motorja vegre. :)
Majd azért kiváncsi lennék későbbi tapasztalataidra is :) pl egy fontos szempont, hogy mennyit eszik. Vagy hogy mennyire lehet vele megérezni az emelkedőket ha meg van pakolva stb. Minden érdekel :D
Grat hozzá, nagyon pöpec, biztos örömöd leled benne!