Hát az nem pénz érte, ahhoz képest h mennyit kérnek a Cube-okért.
Nagyon jó vétel volt.. Remélem később sem lesz vele bajod :D
Szerintem az a "kis" eső nem nagyon hatott meg :D Ugyan ugy "telivigyorral" tetted a következő sebességet és gáz :D
koszi... gondolhatod milyen fejem van egesz nap
vegre valora valt az almom amiert gurizek evek ota...de csak sikerult. ez egy jo het volt.
vmivel tobb mint 3 kiloert jutottam hozza. a kepen lathato allapotban, gyari fenyezes, hatso doboz, bukocso, oldaldobozkonzol, alu kormany, polisport kezvedo...stb stb... nagyon patent elsore ahogy nezegettem. :)
na azert. :) sok motoros cimbi szivott velem cegled kornyeken a szakado esoben ma del fele. de egyszer azert lesz meg egy 600as tuaregem is. amugy korabban nekem is inkabb a cube pegasok jottek be, de ez megfogott nagyon vmiert. :)
Hmmm.. Gratutálok hozzá! Ahhoz képest, hogy '98 előtti, nagyon szép. Még tetszik is :D Mennyibe fájt neked?
Egyébként egyértelmű hogy közénk tartozol. Aki egyszer közénk tartozott, az örökre köztünk marad. Amúgy is nem az számít, hogy mi van alattad, hanem h motoros vér folyik ereidben :)
egy idore "sajnos" nem leszek tuareg tulaj. de azert gondolom megturtok itt a topicban. :D megjott ma az uj gepezet. ismerkedesnek hazagurultam vele Szentendrerol (210 km). jol vette a lapot. :)
holnap majd csinalok sajat kepeket egy alapos mosas utan meg vidit is. nagyon szep hangja van. kellemes kis kor volt az a 60 km szakado esoben is, de mire hazaertem megszaradtam a maradek km-en. :D
A hirdetésben hol lehet beállítani, hogy mutassa, hogy "hol tekinthető meg" a motor? Be van minden állítva. Megadtam, hogy hol lakom meg mindent, de a hirdetésben az van, hogy telefonon egyeztetett helyszínen..
Nekem pedig km spirálom nem volt ebben az időszakban, így a távot nem tudom megmondani, hogy meddig járattam. De szerintem a lényeg az, hogy kicsit olajosabb keveréket használj. (ha még be van kötve a külön olajzás, akkor rakhatsz egy keveset a benzinbe is. nem árt neki :) És persze nem kell nyakig húzni a gázt.
Ti mit javasoltok, henger és dugattyú csere után mennyit kell járatni? Mennyire szabad pörgetni? (nincs fordulatszámmérő, kb. félgázig?) A járatásnál egyáltalán nem szabad powert nyitni?
vagom.
ilyen esetben erdemes felkeresni 1-2 embert aki bont ilyet...mert van ilyen...es 1-2 ezresert ad neked hibatlan szurohazat+csovet hozza.. szerintem a sportszuro alapbol dragabb volt... es igy is a kelletenel sokkal tobb levegot sziv.. az hogy csak beledugod es ugy rogzited...menni megy vele a motor azzal nincs gond..de ezt tapasztaltad is szerintem. de ha mar sportszurovel akarod mindenkepp akkor esztergaltass egy csonkot hozza masnem. de ez csak az en velemenyem. en nem szeretek ganyolni. :)
oksa.
majd irok velemenyt hogy milyen gepet neztem.
elm egy 94es pegaso-t lesek meg holnap. ez duplakarbis elm.nem injektoros meg... a tulaj elmondasa alapjan szep gyari allapot, kepek is ezt tukrozik...friss muszaki...meglessuk aztan tobbet tudunk. :)
értem de a gyári az rossz volt mert gányolta az előző tulaj,ugyanis a karbi és a szűrődoboz között lévő (cső) nem oda való volt és a dobozba is nagyobb volt a lyuk mint kellett volna és több levegőt szívott be,ezért gondolkoztam hogy mi legyen és vettem egy 48 as szűrőt de mivel a karbi "fara"ahova kell csatlakoztatni nagyobb volt mint a vett légszűrő csatlakozója!Ezért beledugtam a sportlégszűrő adapterét a karbiba és pont feszül benne pont passzos,és a jobb rögzítés meg a biztonság kedvéért körbetekertem szalaggal!ÉS végülis a kérdés az hogy ez a légszűrő-megoldás most életképes-e,ellátja-e azt a feladatot megfelelően amit kell vagy sem?Bocsa sok kérdésért,sok magyarázkodásért:)Ha lenne 48-52 vagy 48-56 átalakító adapter a szűrőhöz akkor nem is kérdeztem volna semmit:)
Akkor majd írd le, hogy mi a tapasztalatod :D Én még csak egy 2004-eset (injektorosat) láttam, meg azt, amiről fel is töltöttek ide képet.
Arra már rájöttem, hogy nagyon szép a hangja, és tényleg alacsonyabb mint a Tuareg. De menni még nem tudtam egyel sem. Kíváncsi lennék h milyen :)
nekem is jobban bejon a cube. :D de tenyleg 500 korul van egy jo papirosan.... ezert megbaratkoztam a 94-95osokkel is.vegul is csak a kasztni mas vmivel meg par aprosag... holnap talan megyek meglesni egy pegat pont amugy. :)
Hali van egy 50 es tuaregem,és vettem hozzá egy sportlégszűrőt,de az 48 as,a motoron egy Dellorto sha 1214b karburátor van és nem ment rá a légszűrő de belement,és szépen bele is szorult körbeszigetelőszalagoztam(tudom gányolás de csak pillanatnyi megoldás)és most jól benne van,na most kérdésem az hogy kb mekkora légszűrő lenne a valós rá és hogy ez a megoldás így elfogadható vagy lehet hozzá találni adaptert?
Na igen. Én is Pegasot szeretnék a legjobban. De nekem a '98 előttiek nem tetszenek, az az utániak pedig 500 körül vannak.. Annyi pénzem pedig nincs.. :S
Ezért maradtam 600-as Tuaregnél. Aztán majd jópár év mulva talán lesz egy Pegasom :)
jaja, sajnos nincs annyi plusz lovem hogy tul sokat megnezzek. ezert keresek tenyleg nagyon igereteseket, amit megeri megnezni is mar tenyleg. aztan majd kiderul mi lesz. :D na megyek en mara, holnap folytatom a vadaszatot a jo gep utan. :D
jo8
igy tervezem en is. csak tul sokat nem tudok nezegetni mert ugye az is penz.:S es innen elmenni pestre az nekem oda vissza meg vonattal is majd 8000 ft. :S es ha meglesek vagy 3 gepet az mar majd 30 rongy...ami egy atiras alapbol ugye. :S :D
Nagyon jó vétel volt.. Remélem később sem lesz vele bajod :D
Szerintem az a "kis" eső nem nagyon hatott meg :D Ugyan ugy "telivigyorral" tetted a következő sebességet és gáz :D