Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát az nem pénz érte, ahhoz képest h mennyit kérnek a Cube-okért.
Nagyon jó vétel volt.. Remélem később sem lesz vele bajod :D
Szerintem az a "kis" eső nem nagyon hatott meg :D Ugyan ugy "telivigyorral" tetted a következő sebességet és gáz :D
koszi... gondolhatod milyen fejem van egesz nap
vegre valora valt az almom amiert gurizek evek ota...de csak sikerult. ez egy jo het volt.
vmivel tobb mint 3 kiloert jutottam hozza. a kepen lathato allapotban, gyari fenyezes, hatso doboz, bukocso, oldaldobozkonzol, alu kormany, polisport kezvedo...stb stb... nagyon patent elsore ahogy nezegettem. :)
na azert. :) sok motoros cimbi szivott velem cegled kornyeken a szakado esoben ma del fele. de egyszer azert lesz meg egy 600as tuaregem is. amugy korabban nekem is inkabb a cube pegasok jottek be, de ez megfogott nagyon vmiert. :)
Hmmm.. Gratutálok hozzá! Ahhoz képest, hogy '98 előtti, nagyon szép. Még tetszik is :D Mennyibe fájt neked?
Egyébként egyértelmű hogy közénk tartozol. Aki egyszer közénk tartozott, az örökre köztünk marad. Amúgy is nem az számít, hogy mi van alattad, hanem h motoros vér folyik ereidben :)
vegezetul csak par szoval jellemezve a mai napot: Teljesult egy alom!
egy idore "sajnos" nem leszek tuareg tulaj. de azert gondolom megturtok itt a topicban. :D megjott ma az uj gepezet. ismerkedesnek hazagurultam vele Szentendrerol (210 km). jol vette a lapot. :)
holnap majd csinalok sajat kepeket egy alapos mosas utan meg vidit is. nagyon szep hangja van. kellemes kis kor volt az a 60 km szakado esoben is, de mire hazaertem megszaradtam a maradek km-en. :D
Sziasztok rotax blokkhoz tömíttések eladók levélben elpóstázom--ár megegyezés szerint a matricák ajándék ha megveszed az egészet-- 30 605 6883
A hirdetésben hol lehet beállítani, hogy mutassa, hogy "hol tekinthető meg" a motor? Be van minden állítva. Megadtam, hogy hol lakom meg mindent, de a hirdetésben az van, hogy telefonon egyeztetett helyszínen..
Nekem pedig km spirálom nem volt ebben az időszakban, így a távot nem tudom megmondani, hogy meddig járattam. De szerintem a lényeg az, hogy kicsit olajosabb keveréket használj. (ha még be van kötve a külön olajzás, akkor rakhatsz egy keveset a benzinbe is. nem árt neki :) És persze nem kell nyakig húzni a gázt.
Hello!

Ti mit javasoltok, henger és dugattyú csere után mennyit kell járatni? Mennyire szabad pörgetni? (nincs fordulatszámmérő, kb. félgázig?) A járatásnál egyáltalán nem szabad powert nyitni?
ez vicces. én azt hallottam, hogy keveset eszik.
Fiuk,
Pegasot neeeee. Sokat eszik mindegyik, és nem tudják az okát. Kérdezzétek xj600 fórumból Berbert, ő nagyon küzd most egyel.
vagom.
ilyen esetben erdemes felkeresni 1-2 embert aki bont ilyet...mert van ilyen...es 1-2 ezresert ad neked hibatlan szurohazat+csovet hozza.. szerintem a sportszuro alapbol dragabb volt... es igy is a kelletenel sokkal tobb levegot sziv.. az hogy csak beledugod es ugy rogzited...menni megy vele a motor azzal nincs gond..de ezt tapasztaltad is szerintem. de ha mar sportszurovel akarod mindenkepp akkor esztergaltass egy csonkot hozza masnem. de ez csak az en velemenyem. en nem szeretek ganyolni. :)
oksa.
majd irok velemenyt hogy milyen gepet neztem.
elm egy 94es pegaso-t lesek meg holnap. ez duplakarbis elm.nem injektoros meg... a tulaj elmondasa alapjan szep gyari allapot, kepek is ezt tukrozik...friss muszaki...meglessuk aztan tobbet tudunk. :)
értem de a gyári az rossz volt mert gányolta az előző tulaj,ugyanis a karbi és a szűrődoboz között lévő (cső) nem oda való volt és a dobozba is nagyobb volt a lyuk mint kellett volna és több levegőt szívott be,ezért gondolkoztam hogy mi legyen és vettem egy 48 as szűrőt de mivel a karbi "fara"ahova kell csatlakoztatni nagyobb volt mint a vett légszűrő csatlakozója!Ezért beledugtam a sportlégszűrő adapterét a karbiba és pont feszül benne pont passzos,és a jobb rögzítés meg a biztonság kedvéért körbetekertem szalaggal!ÉS végülis a kérdés az hogy ez a légszűrő-megoldás most életképes-e,ellátja-e azt a feladatot megfelelően amit kell vagy sem?Bocsa sok kérdésért,sok magyarázkodásért:)Ha lenne 48-52 vagy 48-56 átalakító adapter a szűrőhöz akkor nem is kérdeztem volna semmit:)
Bocs.. Láttam már Pegaso Stradat (ami nemrég gurult ki a gyárból :D) is, és a régebbi kasztnisat is előben csak azok "nem hatottak meg" :D
Akkor majd írd le, hogy mi a tapasztalatod :D Én még csak egy 2004-eset (injektorosat) láttam, meg azt, amiről fel is töltöttek ide képet.
Arra már rájöttem, hogy nagyon szép a hangja, és tényleg alacsonyabb mint a Tuareg. De menni még nem tudtam egyel sem. Kíváncsi lennék h milyen :)
nekem is jobban bejon a cube. :D de tenyleg 500 korul van egy jo papirosan.... ezert megbaratkoztam a 94-95osokkel is.vegul is csak a kasztni mas vmivel meg par aprosag... holnap talan megyek meglesni egy pegat pont amugy. :)
12es karbihoz miert is a nagy sportlegszuro? ha valami tuning gep lenne akkor okes...de egy gyari cucchoz felesleges sztem az egesz...
Hali van egy 50 es tuaregem,és vettem hozzá egy sportlégszűrőt,de az 48 as,a motoron egy Dellorto sha 1214b karburátor van és nem ment rá a légszűrő de belement,és szépen bele is szorult körbeszigetelőszalagoztam(tudom gányolás de csak pillanatnyi megoldás)és most jól benne van,na most kérdésem az hogy kb mekkora légszűrő lenne a valós rá és hogy ez a megoldás így elfogadható vagy lehet hozzá találni adaptert?
okés, jó8!
Na igen. Én is Pegasot szeretnék a legjobban. De nekem a '98 előttiek nem tetszenek, az az utániak pedig 500 körül vannak.. Annyi pénzem pedig nincs.. :S
Ezért maradtam 600-as Tuaregnél. Aztán majd jópár év mulva talán lesz egy Pegasom :)
jaja, sajnos nincs annyi plusz lovem hogy tul sokat megnezzek. ezert keresek tenyleg nagyon igereteseket, amit megeri megnezni is mar tenyleg. aztan majd kiderul mi lesz. :D na megyek en mara, holnap folytatom a vadaszatot a jo gep utan. :D
jo8
Hát igen, nemegyszerű a dolog...
igy tervezem en is. csak tul sokat nem tudok nezegetni mert ugye az is penz.:S es innen elmenni pestre az nekem oda vissza meg vonattal is majd 8000 ft. :S es ha meglesek vagy 3 gepet az mar majd 30 rongy...ami egy atiras alapbol ugye. :S :D
Hát igen, szerintem nézz meg több motort is és dönts a legszimpatikusabb mellett