jaja, nekem is nagyon bejon a dupla kipuff, na meg csak fiatalabb vmivel. neztem egy jo allapotu '94est. tuareg meg ugye mind 90 elotti meg... na nem mintha attol nem lehetne jo ugye. :D
meg en is kivancsi vagyok a pegasokra is.de el kell donteni mert csak 1et lehet venni. :D
Hát elhiszem, szép darab és nemis drága...
Ha megvennék az enyémet akkor már nekemis meglenne a pénz a következő vasra, egész nyáron megállás nélkül melózok, ácsok mellet napi 10 órába, hogy meglegyen a motor, szóval tökönszúrom magam ha nemviszik el
hm.
egesz pofas kis darab. es meg arban is elfogadhato. :D
de persze hogy ez is az orszag masik vegen van nekem. :D leg lenne 1 a kozelben hogy meglesnem kozelebbrol.
ismeros a helyzet. nekem is szukos sajnos a penztarca. :S
en is 350 korul nezegetek. de mindenkepp turaendurot akarok. :)
eddig a pegasokkal szemeztem nagyon.lattam is 1-2 igereteset.
Hát igazából azt a motor fogom megvenni amire pénzemlesz és ami a legjobb vételnek ígérkezik, nagyon sok motor van ami tetszik...
Ha sikerül eladnom, akkor kb 330ezer ft-ot tudok rászánni.
Pár típus aminek örülnék: Kawa zxr 400, zzr 400, klr 650, honda vfr 400, suzuki dr, és sorolhatnám:D
ezert adtam el en is csak mert mar nem volt igazi elvezet amikor mentem vele...vagyodtam nagyon mar egy nagyobbra. na meg ugye a 4T azert mas nyomatekban...
kezdomotornak nagyon jo volt amugy a 'kis' tuareg, de ideje egy nagyobbat keriteni. :)
ismeros helyzet... en meg is egyeztem 2 hete egy faszival pestrol...el is jott megnezte...kiprobalta..megegyeztunk a loveban is..ugy volt hogy ra 2 nappal lejon futoval es viszi is... aztan hiv aznap hogy bocs megse...meg volt par ilyesmi meg...
de a vegen csak elment...sajnalom is kicsit azert tenyleg...de bizok benne hogy a kovetkezo meg jobb lesz mint ez volt. :)
Jaja, már tegnap amikor irtad megnéztem:D
Hát akad egykettő, de mind pofátlanul olcsóbban akarja, vagy cserélgetnék papirok nélkülire, vagycsak etetnek...:S
Ha marad akkor mindneképp szólok!
en is igy voltam vele amugy.aproert nem akartam adni semmikepp.de osszejott vegre, ha ugy nezzuk nem is kellett nagyon sokat arulgatnom szerencsere. rem neked is osszejon egy normalis vevo.
meg en is kivancsi vagyok a pegasokra is.de el kell donteni mert csak 1et lehet venni. :D