bontodik még mindig a motorom!
elégé sok mindem megvan még és folyamatosan frisül a kinálat!
ja és még a papirok mindig eladóak! (11kw forgalomba van müszakis törzskönyv, forgalmi,rendszám,váz,blokfél,ja és átirathato egy az egy-be a nevemen van!)
msn:czegledi_zsolt@&freemail.hu
tel:06307316232
sziasztok
kéne egykis segitség akárhogy próbálo belöni a benzinszintet a karbimon nem sikerül mindig tulfolyik a subert tünél :S
a ujj karburátor szelepet vettem bele az elözövel megegyezöt , egy ideig müködött ahogy kellet kb 40 km-t aztán nagy kummogások fuldoklik a motor és alapjáraton megy csak szivatóval :S
álitotam már az uszókat is nem is jukasak átfulyatam az egészet az úszó nem ér hozzá semihez a benzin pipából hiányzik a szürö az gondolom nem gáz,szemre külön külön minden jó de együtt nem :S segitsetek!
jaja, de egyenlore marad a 125. volt egy erdeklodom, meg is leste a gepet meg is egyeztunk. holnap jott volna erte mar....ma meg hiv hogy kitalalta hogy magas neki...es megse veszi meg... szted....:S
de majd elviszi mas.
de egyenlore csak az almodozas marad. :)
Szerintem el lenne az ember a 350-essel is. Erő azért egy kicsit több mint a 125-ben, nyomaték is több, meg nem visít alattad mintha húznád a malacfarkát.
Ja és a tartósság nem elhanyagolható szempont.
Az adó kevesebb mint a 600-asra meg a biztosítás, DE, jobb azt kimondani hogy egy 600-as Tuareg Wind Dakar Replica Limited Edition-om van na.
van valakinek eladó komplett központi telója RX-re? '91-es. Tuaregé is jó rá sztem. A gáz miatt, a telónak semmi baja. Elfolyhatott a gáz belőle vagy nem tudom, mert hiába tekertem nem keményült és túlhúztam és letörött az a tekerő róla.Csak kompletten lehet venni, külön nem lehet megcsinálni.
az meg is felelne nekem. :D
nekem az a fontos hogy 2 szemellyel+nyeregtaska vagy koffer menjen egy 100as utazot erolkodes nelkul.hogy lehesen elozni is meg ha kell, es ne is zabaljon 10 litereket ugye.
fogyasztasra milyen amugy? 4be megall?
jaja, igy vagyok vele en is, hogy csak jobb lenne. a lenyeg hogy kellene egy nagyobb 4T. :D es meg is lesz elobb utobb.nem adjuk fel. :)
en csak attol tartok a 350esnel hogy mivel ugye nem sokkal erosebb mint a 125 lehet hamar megunnam. eloszor tuti nagyon meno lenne a 4t varazsa a 2t utan... de az ero miatt lehet megint valtas lenne 1-2 ev utan...es az atiras se vmi olcso... :S ezert agyalok hogy lehet inkabb 600 kene, azzal csak ellennek mar. :D tartossagtol meg nem felek en se, sokat el kell menniuk ezeknek.
Rosszab nem lessz egyik se az biztos mint a mostnai, bár a 350-es nemigazán erősebb mint a 125-ös, de az olyan mint egy vasaló. Dombra úgy fel, mint le. Meg a fogyasztás, szervíz költség se annyi. Míg a 125-öst 20 ezrenként újítani kell, addig ez még tán ha vigyázva volt rá, megmerem kockáztatni a 80-100 ezer km-t elmegy felújítás nélkül.
jaja, ezert agyalok en is melyik lenne a jo. attol felek hogy a 350 'gyenge lenne' hosszabb turakon.mert menni akarok hosszabb utakra is majd.arra jobb lenne a 600as talan. de nem tudom ugye tenylegesen melyik milyen... de ha elmegy a mostani akkor lesz nagyobb az tuti.akkor meg mar rossz nem lehet. :D
érdeklődni lehet:
patvaros87@gmail.com
06303207630
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
elégé sok mindem megvan még és folyamatosan frisül a kinálat!
ja és még a papirok mindig eladóak! (11kw forgalomba van müszakis törzskönyv, forgalmi,rendszám,váz,blokfél,ja és átirathato egy az egy-be a nevemen van!)
msn:czegledi_zsolt@&freemail.hu
tel:06307316232
kéne egykis segitség akárhogy próbálo belöni a benzinszintet a karbimon nem sikerül mindig tulfolyik a subert tünél :S
a ujj karburátor szelepet vettem bele az elözövel megegyezöt , egy ideig müködött ahogy kellet kb 40 km-t aztán nagy kummogások fuldoklik a motor és alapjáraton megy csak szivatóval :S
álitotam már az uszókat is nem is jukasak átfulyatam az egészet az úszó nem ér hozzá semihez a benzin pipából hiányzik a szürö az gondolom nem gáz,szemre külön külön minden jó de együtt nem :S segitsetek!
köszi elöre is!
Rotax 127-hez keresek berugókart!
Aki tud,kérem jelezze.
Köszönöm!
de majd elviszi mas.
de egyenlore csak az almodozas marad. :)
Ja és a tartósság nem elhanyagolható szempont.
Az adó kevesebb mint a 600-asra meg a biztosítás, DE, jobb azt kimondani hogy egy 600-as Tuareg Wind Dakar Replica Limited Edition-om van na.
rx125 '91 berugokart keresek!
nekem az a fontos hogy 2 szemellyel+nyeregtaska vagy koffer menjen egy 100as utazot erolkodes nelkul.hogy lehesen elozni is meg ha kell, es ne is zabaljon 10 litereket ugye.
fogyasztasra milyen amugy? 4be megall?
en csak attol tartok a 350esnel hogy mivel ugye nem sokkal erosebb mint a 125 lehet hamar megunnam. eloszor tuti nagyon meno lenne a 4t varazsa a 2t utan... de az ero miatt lehet megint valtas lenne 1-2 ev utan...es az atiras se vmi olcso... :S ezert agyalok hogy lehet inkabb 600 kene, azzal csak ellennek mar. :D tartossagtol meg nem felek en se, sokat el kell menniuk ezeknek.
Hát erősségre a 350-es nálam 2 személy 100km/h órás utazó kényelmesen hegyen völgyön át.