Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

28x38 a szimering mérete
Sziasztok!Érdeklődnék,hogy valakinek tuareg rally 50-hez eladó elsö hátsó kerék van-e.szép estét!sziasztok
9 körül érek be fvárra..Nézd meg légyszi és írd le.. Hátha meg tudom nézni még telefon neten amíg ott vagyok.. Kösz
hat jo lenne ha eleg lenne egy ugye. :D
de azert elegge meggatyazhatnak akkor ha papiron nem vezetheted...akkor az ugye jogsi nelkuli vezetes.....:S
nekem van bontva blokk. 123as. de csak holnap delelott tudom meglesni a meretet ha nem keso addigra.
Persze, mindnek kell.
na azert. en is igy tudtam. :) hogy mindnek teljesulni kell. csak hogy irta NemesG. hogy teljesitmeny alapjan nem vezethetne os se de mivel csak 125 igy igen... de igy ugye nem is vezethetne A1-el. bar nem tom milyen jogsi is van. :D
ez a lenyeg, aztan igy legyen tovabbra is. :D
Evvel az adattal nem tudok szolgálni.
Pedig végignyálaztam a szerelési könyvet, de nincs benne egyetlen szimering méret sem.... érdekes.
Régiek közül nincs meg egyse? bár ha lenne nem kérdezted volna....
Próbálkoznék én.. holnap megyk fvárra ott elvileg tudnék venni csak sűrgősen kellene a méret h addig ne kelljen szétkapni... Nem tudja valaki akinek van szétszedett blokkja? sűrgős lenne. :S
Gondoltam, hogy nem gyújtás baja van. :D
Majd számolj be mire jutottál....
A tiedet tudtam milyen mert pár napja beszéltünk róla. :D
A te hosszászólásod alatti embertől kérdeztem, de semmi gond hogy válaszoltál. :D

Mint már mondtam, hónapokig kerestem énis.... A tuaregek berugókarja egyforma mind, meg az RX-é is stimmel, mert blokk ua.
Nincs önindítód? Tuaregeden gyárilag volt.....
kimértem a trafót és az állórészt multiméterrel.. minden passzol.
majd jelentkezem.. mivel volt a baj.. másnak lehet jóljön majd az infó.
Mivan a motoroddal, eszi a szimeringet.... :D
Tegyél bele Viton alapanyagút, vagy próbáld meg forgásirányossal. De lehet a legolcsóbb hitvány szimeringel lessz jó. :DD
Az adatlapomnál látható,de ugyan az mint a tiéd,125 Wind.
Most vettem bele egy másik blokkot,csak a kedves eladó elfelejtette mondani hogy nincs hozzá berúgókar.Rotax 127,de ha jól tudom akkor a 123-as is stimmel ide.
Rotax 123-ba mekkora főtengely szimering kell? Szerintem elszállt mert megette az összes olajat a blokkból és a rendszámomon találtam meg...
Jah, értem.
Majd csak összeáll, de szerintem el van kopva. A gyújtást ennyire nem lehet elrakni...
wind 125 azt hiszem 90-es.
nem az enyém.. az egyik rokonomé.. csak ő nem foglalkozott vele.
itt-ott rossz csatlakozó.. megszakadt kábel.. cserés akksi.. gyári fékolaj.. mesélte hogy ment vele terepen egyszercsak hatástalanná vált az első fék.. néha meg a hátsó. új fékolaj került bele 5.1-es ez a hiba nem jelentkezett újra. aztán a fémszál kilógott a hátsó gumiból.. megszakadt spirálok.. törött csiga.
olajból meg Agip Racinget tett bele valami 4000Ft/l áron.
tulajdonképpen már csak ez a probléma van vele. előgyújtást nem tudom megnézni.. idő amíg szerzek lehúzót a lendkerékhez.
Milyen tuareged van? 1 kép esetleg?
Hali!
Berúgókart keresek,de nagyon. Köszönöm!
okés.. hónolás+ dugócsere.
Hát valahogy 8 és 12 között kéne legyen....
én is úgy tudom, hogy a 6 az nagyon kevés.. 7 a határeset, de 8-nál elvileg már nem lehet gond
Nincs mit.
Na egy gonddal kevesebb. :D
karbi szerintem jó, itt avval a 6-os kompresszióval lessz gond.... Nálam többet látott emberek aztmondták 8-ig jó.