Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hehe :D A rend őrei ismét megmutatták tudásukat.. Annyira nagyon g*cik akartak lenni, hogy mindent leellenőriztek a motoron. Gumi mintamélység, helyzetjelző, féklámpa, tompított fényszóró, kötelező tartozékok.. minden.. Közbe elkezdi h nagyon utálja a motorokat és ha kell akkor szétszedi az egész motort hogy találjon valami hibát.. Hát mondtam hajrá :D Nem találtak semmi hibát.. A végén már elkeseredettségébe csak annyit mondott, hogy most kezeljük keményen a dolgot, vagy megpróbálunk valami közös pontot találni? XDXDXD
Mire nem jó egy teljesen patent gép amihez minden papír megvan.. xd
Könnyitett főtengely rotax123-ba, hibátlan állapotban eladó!
patvaros87@gmail.com
sziasztok
olajpumpa 4000 ft
rx be rotax blokkokba tuaregbe..sportba egyaránt jó
Fillérekért eladó, ez a gyári szinű tuareg tank. Nekem már csak a helyet foglalja igy aki hasznát tudja venni annak odaadom occón
Motor blokk(rotax122):

Power nyelv: 5,-
Power motor : 10,-
Komplett elektronika: 25,-
Főtengely: 15,-
Hengerfely: 5,-
Váltó fogaskerekek...
és teljes blokk bontva eladó
600-as blokkot a 125-ös vázba... Hmm.. :D szépen nézne ki :D:D:D
Aprilia Tuareg 600 olaj-léghűtéses blokk eladó! Igény esetén bontom is! (főtengely, henger, hengerfej, váltó, kuplung, gyújtás, önindító, önindító szabadonfutó...)
70/579-6173
rotax 127 blokkalaktrészek eladóak!
Köszönöm.A gyertya,kábel,pipa kihúzva.Ők kilettek cserélve.Én is az üzem anyag mennyiségre gyanakszom.Az üzemanyag cső,ami a tankból a karbiba megy az levegős-ez lehet probléma?Ill,az hogy az akksija nem nem jó benne?
Köszi
Neked Rally-d van igaz, akkor abba egy 4 vagy 5 Ah-s akkumulátor kell, mert nincs rajta önindító.
Nekem idén lessz 5. éves a savas Unibat 9Ah-s akksim a motorban még eddig bírja, pedig a boltos két évet mondott rá.....
Ennek 1001 oka lehet. Lehet gyertya, anyag mennyiség, elkokszolódott kipufogó rendszer és power szelep, koszos légszűrő...
A fékkel való összeköttetés nem játszik szerepet jelen esetben. A piros kupak az egy állítócsavar, amivel a powerszelep nyomórugójának előfeszítését állítod.
Ok! Kösz. azzal fogom akkor.

Amúgy vége van az aksimnak. Kb még 2-3 évig fogom használni a mocit. Milyet érdemes bele venni?
Üdv. mindenkinek.Egy olyan problémám volna 123rotax blokkos mocimmal,hogy egyszeüen nem akkar normálisan kipörögni(leginkább5-és7ezres tartománynál torpan meg) a power nyitásáig.Nekem ez a plenomatikus rendszerem van,de a fékkel való összekötettését még az előző tulaj kiiaktatta.Esetleg ez lehet probléma?Ill a piros kupak mire szolgál a tetején?Nekem most totál kivan tekerve.
köszi
Brigéciolal moshatod, (áztathatod) nyugodtan szeintem is.
hello érdekelne rx,pegaso 125 trafo 4 szálas
sziasztok jobbos visszapillantója nincs eladó valakinek?
rotax 127 blokkalkatrészek eladóak!
Szerintem a brigéciol nemtesz benne kárt...
Hi! Az volt a terv hogy kétfelé szedem aztán az alsó "belecsúszós" részt főleg(nemtom mi a rendes neve:)) átmosom. ....az előző olaj amit kiöntöttem belőle az tiszta szutyok volt, ...aztán mondom ha már cserélem az olajat stb akkor átöblitem. teljesen szétszedni nem akarom. ...nemis tudnám otthon szerintem.
a benzin akkor kilőve. lehet petróleummal, vagy felesleges az egész? Kössz
Szétszeded teljesen aztán már moshatod is. Olajálló gumi alkatrészek vannak benne, de a benzint nem szeretik, ha rámegy egy kicsi nem lessz baja.... Csak ne áztasd benne őket. :D
Egyébként miért akarod kimosni, kosz van benne vagy mi?
Hi! Szeretném tisztitani az első telókat(tuareg 125 rally) ...van benne vmi hasonló gumialkatrész mint a fékben pl, ami nem szereti ha benzinnel találkozik? Azzal gondoltam hogy átmosom. Kösz
valakit nem érdkle 1 160-as polini heger olcson?
nekem van membránom lappal házal együtt 3 ezerbe ha kel!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
Innen rendeltem.: http://www.gokartaruhaz.hu/ind...
3 ezer volt darabja, szénszálas.
NemesG. te honnan rendelted a membránokat, és mennyibe kerültek, ha szabad kérdeznem?