Hehe :D A rend őrei ismét megmutatták tudásukat.. Annyira nagyon g*cik akartak lenni, hogy mindent leellenőriztek a motoron. Gumi mintamélység, helyzetjelző, féklámpa, tompított fényszóró, kötelező tartozékok.. minden.. Közbe elkezdi h nagyon utálja a motorokat és ha kell akkor szétszedi az egész motort hogy találjon valami hibát.. Hát mondtam hajrá :D Nem találtak semmi hibát.. A végén már elkeseredettségébe csak annyit mondott, hogy most kezeljük keményen a dolgot, vagy megpróbálunk valami közös pontot találni? XDXDXD
Mire nem jó egy teljesen patent gép amihez minden papír megvan.. xd
Köszönöm.A gyertya,kábel,pipa kihúzva.Ők kilettek cserélve.Én is az üzem anyag mennyiségre gyanakszom.Az üzemanyag cső,ami a tankból a karbiba megy az levegős-ez lehet probléma?Ill,az hogy az akksija nem nem jó benne?
Köszi
Neked Rally-d van igaz, akkor abba egy 4 vagy 5 Ah-s akkumulátor kell, mert nincs rajta önindító.
Nekem idén lessz 5. éves a savas Unibat 9Ah-s akksim a motorban még eddig bírja, pedig a boltos két évet mondott rá.....
Ennek 1001 oka lehet. Lehet gyertya, anyag mennyiség, elkokszolódott kipufogó rendszer és power szelep, koszos légszűrő...
A fékkel való összeköttetés nem játszik szerepet jelen esetben. A piros kupak az egy állítócsavar, amivel a powerszelep nyomórugójának előfeszítését állítod.
Üdv. mindenkinek.Egy olyan problémám volna 123rotax blokkos mocimmal,hogy egyszeüen nem akkar normálisan kipörögni(leginkább5-és7ezres tartománynál torpan meg) a power nyitásáig.Nekem ez a plenomatikus rendszerem van,de a fékkel való összekötettését még az előző tulaj kiiaktatta.Esetleg ez lehet probléma?Ill a piros kupak mire szolgál a tetején?Nekem most totál kivan tekerve.
köszi
Hi! Az volt a terv hogy kétfelé szedem aztán az alsó "belecsúszós" részt főleg(nemtom mi a rendes neve:)) átmosom. ....az előző olaj amit kiöntöttem belőle az tiszta szutyok volt, ...aztán mondom ha már cserélem az olajat stb akkor átöblitem. teljesen szétszedni nem akarom. ...nemis tudnám otthon szerintem.
a benzin akkor kilőve. lehet petróleummal, vagy felesleges az egész? Kössz
Szétszeded teljesen aztán már moshatod is. Olajálló gumi alkatrészek vannak benne, de a benzint nem szeretik, ha rámegy egy kicsi nem lessz baja.... Csak ne áztasd benne őket. :D
Egyébként miért akarod kimosni, kosz van benne vagy mi?
Hi! Szeretném tisztitani az első telókat(tuareg 125 rally) ...van benne vmi hasonló gumialkatrész mint a fékben pl, ami nem szereti ha benzinnel találkozik? Azzal gondoltam hogy átmosom. Kösz
Mire nem jó egy teljesen patent gép amihez minden papír megvan.. xd