Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Így könnyű. :D
Rozsda vagy ilyesmi nincs rajta, csak nem szép néhol.
Na mind1 majd egyszer.... elvégre enduró vagy mi, nem szobabicikli.
nekem mar az elozo gazda lefujta a vazat szerencsere. igy az jo allapotu nekem hala az egnek. :) van szepseghibajuk a gepeknek ugye de nem mai csirkek. de jo motorok ezek. :)
biztos.

ez is igaz, de majd egyszer ha saját motorom lessz....
kössz.
A vázat újra kellene festenem, az akksikörül megviselte a "savgőz", a blokk körül meg nem fehér hanem besárgult valamennyire az olajtól, meg az idő vasfogától. Meg pár helyen le van ütve, egy két karc. De hát eredeti 24. életévét betöltött fényezés....

Az üléshuzatnak meg még balról annyi baja van, hogy hozzáégett valamikor az eredeti idomjához a kipuff miatt. Így vettük már volt ez a szépséghibája, meg a bal oldalt elengedte a ragasztás. Ezért is akarom újrahúzatni, az idomot meg már rég kicseréltem....
jaja, volt ott ugyeskedes a papirozasnal sok helyen sztem....
fekpad tuti elmaradt. :D

ezert van nekem a sajat nevemem minden. :) most dragabb, de egyszer ugy is el kell kezdeni ugye. :)
Amikor forgalomba helyezték akkor ügyeskedtek valamit a kw-al biztos.... fékpadra csak nem tették, vagy ha igen akkor csak alajárati fúvóka volt benne.

Amúgy tényleg az a jó, ha minél korábban bent vagy a rendszerben, mert mennek az évek olcsóbbá válik főleg ha még makulátlan vagy és nem okoztál balesetet....
de nem ugy van hogy nem haladhatja meg a teljesitmenyt se a kobcentit se es a suly teljesitmeny aranyt se? vagy eleg ha 1 teljesul? :D
szep allapotban van amugy nagyon sztem. jol karban van tartva latszik. latom neked is megnyult az ulleshuzat kozepen. :D en is mostanaban vettem eszre hogy megnyult kisse ahol ulok. :) de ennyi baj legyen. :)
Énse vezethetném kw szerint, de hát köbcenti kikötés is van.... :D
nana nem fikázni. :D
Jó a zöld huzat nem illik a képbe, de nem én csináltattam rá.... idén át akartam húzatni sötétkékre mint gyárilag is volt, de hát a dugattyú közbeszólt.... :(
ugy foleg jo akkor. en nem akartam ilyenekkel jatszani..mert jobb ha a nevemen van a gep, meg igy kesobb mar olcsobb lesz a bizti ha benne vagyok a 'rendszerben'. :)
Jaja, évi biztosítás 1500 Ft. apám nevére. :D
szerintem azert vannak leirva 10-04-re hogy lehessen vezetni A1-el is...mert ugye az enyem nem vezetheto csak Ak-val. ez lehet gond lesz eladasnal is majd. :S
nekem 14 kw van beírva.. ezt is csak találomra írták ezekszerint :D
nem rossz, nem rossz :D na jo meg jo is! :)
jo neked. :D
nekem 22kw van beirva. :D
bar igy is csak 5900 a bizti egy evre...kibirhato... :)
Itt az enyém.: http://www.bikepics.com/aprili...

Az első két kép nem az enyém. :D
Teljesítményre megy az adó. Nekem csak 13 Kw van beírva. :D
http://www.bikepics.com/aprili...

ide is kell 1-2 kep az enyemrol is.
nem kizart az se amit mondasz... de mind1 is igazabol...mar ugy se az alapjan fizetunk ugye.... meg van is lazan 150 kg menetkeszen tenylegesen... bar nekem mostanaban nem nagyon van tele a tank sajnos. :D
Szerintem a forgalmiba menetkész tömeg van írva. Met ha azt nézed 20 liter benzin az olyan 16-17 kg nem tudom pontosan, olaj belefér majd 2,5 liter... kötelező tartozékok... így már közelít a 160 hoz....
De az is bevillanthat a képbe amit mondasz...
na igy mar vagom akkor. azert kicist furcsaltam volna en is ha egyforma lenne a 2 sulyban... de nem tul nagy a kulonbseg akkor se...mondjuk az nem nagy baj. :D konyebb megszokni majd.
160 kg.. sztem jo nagyot irtak direkt anno...regen ugye sulyado volt meg..... nem erdekes? :D
Nem, nem ami a forgalmiba van baromság.... nekem meg 160 Kg van beírva most néztem.
Gyári adat: Tied 112 kg száraz súly, utolsó szeriásé 119 kg. :D
OK. :D
de akkor sulyban se nehezebbek vegulis...mert a 125os is 150 kg nekem uresen....
ugye ezek mar alufelnisek ha jol tom...a 125 meg acel ugye...na meg azert a 125os blokkban is van anyag. :D