Evvel énis így vagyok.... az újakat mindig megnézem, vagyis próbálok lépést tartani a tipusokkal. A tapasztalat meg az, ahogy az előbb is írtam eltüntek a gyártók kínálatából a 600-as túraendurok. Talán a BMW-nek a GS sorozatban a legkisebb tagja 600-as, de az halandó embernek megfizethetetlen....
Amúgy most még arra az első kerékre sincs pénzem, nem hogy másik motorra.... ismerős a helyzet....
Az előbb kerestem azt a 600-as Tuareget, már nincs meg..... nem is csoda....
Találtam még egy 125-ös Tuareget eladót innen a fórumról.... ShadoWviktor-ét.
jaja, igy vagyok vele en is. minek egy 1200es dog 8 mazsaval..... nekem vigan eleg lenne egy max 650es pega... en nem akarok atlag 180al menni... egy 90-100as utazot kenyelmesen akar ketszemellyel felpakolva vigyen aztan hello.....
de tenyleg nem sok van belole amugy....ujakat nem is nagyon nezem penz hianyaban..egyenlore egy 15 evesre sincs penz. lattam pont elobb egy jo pegat itt a kozelben...de az is 400e...
jaja, lattam azt a tuareget..annyiert nagyon jo lenne.csak kene annyi meg egy fuvar.
Nagyon úgy néz ki kihalnak ezek a "kis" motorok mára.... Ezt úgyértem, hogy egy motorgyártó cég se gyárt normális kis köbcentis motorokat, csak libakergetőket.
Túraendurót már 1000 köb alatt nem kapni újat.... holott kellene a fasznak 1200 köbcentis 300 kilós dög....
A kawasaki is rég leállt a KLR-el, a Honda a Dominatorral, A KTM az Adventure-val stb.-stb. ebbe "600-as kategóriába". Egyszerüen eltünt ez a kategória.... :-(((
Az én nagy sajnálatomra, meg szerintem sok máséra is.... 600-astól nem kell nagyobb túraenduró... minek nem elég erős? akkor már traktort kell venni....
(ez az én szerény véleményem)
Remélem sikerült vened egy nagyobbat, tényleg láttad amit Imi linkelt be? tuti elkelt már annyiért ajándék volt....
jaja, bealltam en is a sorba...jo lenne mar egy nagyobb, de ahhoz el kell adni ezt ugye...sajnalom is mert nagyon jo kis gep lett szerintem es szeretem is nagyon...de egy nagyobb jobb lenne mar. :)
nekem is lassan cserelni kell az elsot.de meg jo egy par 1000re...
Sziasztok!
Egy problémával fordulnék hozzátok. Holnap rakom összefele a rotax123-as blokkomat és az lenne a kérdésem, hogy a préssávot ti mennyire szoktátok beállítani? Normál, utcai körülmények között van használva a szerkezet. Érdekelne hogy a 125-öst illetve a 160-as polinit mennyire érdemes, esetleg valaki tud gyári infóval szolgálni ennek mértékéről? Néztem a manualt de nem találtam benne utalást erre vonatkozóan.
Előre is köszönöm a segitséget
Láttam tegnap a motorodat, meg streetdavid-éd is. Majdcsak lesz belőle valami.
Tegnap végre megjött a jogsim, de motorozás még nem nagyon lessz.... Csak szerdára készül el az első fékbetét. Megérett a cserére.... annó az előző gazdája tette bele tizenpár évvel ezelőtt és mostanra kopott el.... hmmm jól bírta. :D
Én ma raktam fel az enyémet, holnap már jönnek érte, ha minden jólmegy, elis viszik
Bár sajnálom, mert jó volt, és egy hónapig nemis lesz motor, de aztán nekem is jön a nagyvas
kozbe elindult a nagyobbra valtas hadmuvelet is. arulom a gepet en is. ha elmegy johet a nagyobb testvere.
eddig 1 nap utan semmi erdeklodes mondjuk...bar nem is aproert akarom eladni azert ugye...
Nem noném hanem japán márka.Nem tudom hogy miért nem egy elterjedt márka de szerintem eddig legalább is klasszisokkal jobb mint az NGK.Szerintem a hőérték a leglényegesebb a gyertya szempontjábol. Tudtommal azért ajánlják az NGK-t a motorgyártok mert az aprilia gyár ezzel a céggel van leszerződve,ezzel volt letesztelve a motor.De ez nem szent irás.Ha championt rakok bele azzal is megy,és nem lesz semmi baja a motornak ha a hőérték stimmel.Ez olyan mint a motorolaj ha a gyártó pl: mol 10w-40-est ir elő, az nem jelenti azt hogy nem rakhatok bele repsol 10w-40-est.Nem mondtam senkinek hogy tegye bele a Denso gyertyát mert én azt mondtam, én csak a tapasztalatomat irtam le.1 hónapja járok ezzel a gyertyával napi 24 kilométert,eddig semmi gond vele,sem a dugóval!Nem hittem el én sem hogy gyertya és gyertya közt van ekkora különbség.A kolegám is vett egyet a derbiébe és csak kamillázott hogy jobban megy a mocija.Neki is a gyár NGK gyertyát ir elő.
Amúgy most még arra az első kerékre sincs pénzem, nem hogy másik motorra.... ismerős a helyzet....
Az előbb kerestem azt a 600-as Tuareget, már nincs meg..... nem is csoda....
Találtam még egy 125-ös Tuareget eladót innen a fórumról.... ShadoWviktor-ét.