Na srácok, holnap jönnek megnézni a motort . Nekem már meg is van az utódja. Tudom tudom nem motor meg a motor más, de most nem a szórakozási hanem a praktikussági szempontokat kellett figyelembe venne. A kettő együtt pedig nem megy . Ha valakit esetleg érdekel azért egy képet dobok fel róla
Hát ez bokorugró sajnos...... de ez a tag bontva is árult alkatrészeket 350-es és 600-ashoz.... lehet elbontotta már. Itt is van hirdetése a képesmotoron.
Szerintetek ez bokorugro? Látom, hogy nincs odaírva a műszaki meg nincs is olyan kép ahol rendesen látszana a rendszám, de reménykedni lehet.. :D
http://www.hasznaltmotor.hu/hasznaltmotor/hasznaltmotorok/196536/AP
RILIA_TUAREG_WIND_600_.html
Sziasztok.
Esetleg meg tudnátok mondani,hogy a töltés visszajelzőt hova kell kötni?
Mert nekem jó igényesen levágta az előző gazdája............
Két vezeték van.125-ös tuareg windről van szó.
jaja, nagyon ugy fest sajnos.... de nem is aggodom...hirdetem aztan ha kell vkinek viszi...aproert nem adom senkinek ugy se...mert tudom milyen gep...araban elado...ha elmegy majd veszek nagyobbat...ha nem marad ez addig is es elvezem vele a kmreket.
Hát asszem pénzügyi gondok híján jelen időszakban, nem igen lessz lehetőség motorcserére.... mindinkább mára luxus lett a motorozás, nem úgy mint régen létszükséglet.
hat en is megtartanam, de csak ugy tudok nagyobbat venni majd ha ezt eladom...megvenni se tok masikat addig, meg fenntartani is eleg 1et, nemhogy 2 utan fizessek. :S
de iden nekem is megmarad mar sztem ahogy nezem....
ugy talan konyebb eladni majd mint papirosan. :D de nem nagyon kapkodnak jo arban erte sajnos akkor nalad se....:S ez ismeros sajnos...
en is igy vagyok vele amugy...arulom aztan ha vki kirakja a lovet vigye en meg veszem a masikat utana. :)
125/50-es, de egyenlőre nemsikerült eladni
A faszi mint később kiderült vett egy másikat, de a telefont már nemtudta felemelni h ne várjam, nem jön...
Érdeklődők vannak, de vagy csak érdeklődik, cserét ajánlanak, illetve alkudozni akarnak minusz 30 ezreket
Igazából anyira nem sajnálom, hogy nem viszik el rögtön, mert augusztusba jönne össze kb 340ezrem amit a motorra tudnék költeni, mert ahogy számolgattam kb 60-70lesz még az okmányok rendezése... És akkor énis tudok venni egy kb 20 éves motort...
Hát ilyen világba élünk
Szevasztok!
Tegnap sikerült vennem egy Tuareg 600-ast! Alkatrészre lenne szükségem, jó lenne ha tudnátok benne segíteni! Önindító szabadonfutóra és egy berugókarra lenne szükségem! Ha valakinek van ilyen, akkor vevő vagyok rá!
06705796173
ugy latom mindenki nagyobbat akar mar lassan.csak senki se tudja eladni a jelenlegit. fel a fejjel, addig is jo gepunk van es hasznaljuk is, majd elmegy es jon a masik..
jaja, bomosbol van 600-as..jol is neznek ki.de mocskos dragak, meg az alkatresz is draga tan hozza ahogy hallom... en amiben gondolkodnek az tuareg 350/600, pega 600/650 vagy esetleg meg dominator.
Igen.. Én is eldöntöttem, hogy ha sikerül eladni, akkor lesz egy 600-as Tuaregem.. (a különbözetre pont van pénzem ) :D:D
Bár nem hiszem, hogy sikerülni fog.. főleg a tieitek között :D
De reménykedni lehet.. :D
http://www.hasznaltmotor.hu/hasznaltmotor/hasznaltmotorok/196536/AP
RILIA_TUAREG_WIND_600_.html
Esetleg meg tudnátok mondani,hogy a töltés visszajelzőt hova kell kötni?
Mert nekem jó igényesen levágta az előző gazdája............
Két vezeték van.125-ös tuareg windről van szó.
Első szériás Tuareg Rally rendezett papirokkal, friss műszakival!
http://www.kepesmotor.hu/april...
Van egy eladó első kerekem ha valakit érdekel!
pilu23@hotmail.com
hat en is megtartanam, de csak ugy tudok nagyobbat venni majd ha ezt eladom...megvenni se tok masikat addig, meg fenntartani is eleg 1et, nemhogy 2 utan fizessek. :S
de iden nekem is megmarad mar sztem ahogy nezem....
en is igy vagyok vele amugy...arulom aztan ha vki kirakja a lovet vigye en meg veszem a masikat utana. :)
Képet dobjál róla, had lássuk már azt a gépcsodát.
Papiros vagy bokorugró lessz belőle?
A remény hal meg utoljára..... szokták mondani, de én addig nem bírok várni.
Én nem árulom.
Szerintem nem is fogom jódarabig.... (ez itt fog elrohadni.... )
A faszi mint később kiderült vett egy másikat, de a telefont már nemtudta felemelni h ne várjam, nem jön...
Érdeklődők vannak, de vagy csak érdeklődik, cserét ajánlanak, illetve alkudozni akarnak minusz 30 ezreket
Igazából anyira nem sajnálom, hogy nem viszik el rögtön, mert augusztusba jönne össze kb 340ezrem amit a motorra tudnék költeni, mert ahogy számolgattam kb 60-70lesz még az okmányok rendezése... És akkor énis tudok venni egy kb 20 éves motort...
Hát ilyen világba élünk
Tegnap sikerült vennem egy Tuareg 600-ast! Alkatrészre lenne szükségem, jó lenne ha tudnátok benne segíteni! Önindító szabadonfutóra és egy berugókarra lenne szükségem! Ha valakinek van ilyen, akkor vevő vagyok rá!
06705796173
Köszi
Tamás
de bizunk benne hogy lesz vmi es vehetjuk a nagyobbat utana.
na mindenki arulja mar a gepet a vegen?
Bár nem hiszem, hogy sikerülni fog.. főleg a tieitek között :D
De reménykedni lehet.. :D