Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma délután lekaptam az elejét a moccnak.
Burkolat, sárvédő, sallangok. A szimering méretét leolvastam, hétfőn veszek újakat és akkor tovább bontom. Ki a szárakat, szétszed stb.... az első fékbetétek is elég kopottak, szóval egy kis első futómű felújítás.
te jo eg ez valami fortelmes... kinek volt ennyi esze?
Itt már komolyan nem tudom, hogy kit sajnáljak.. Azt a pihent embert aki ezt kitalálta, vagy szegény ártatlan Pegasot? :S
Szegény pegát így legyalázni....
jézus link
jaja

koszi, neked is jo hetveget. en holnap melozok, vasarnap meg itthon lesz melo, egy kis festes meg stb.... :D

jo8 mara is.
Remélem. :)

Majdcsak megoldódik. Általában így szokott lenni, valamit keres az ember égen földön nincs. Ha nem keresed annyi van mint a szemét.

Hát ja, nem valami bizalom gerjesztő....

Lépek mára, jó köröket a 7végére.
jaja, egyszer meglesz a nagyobb gep, de addig is jo gepekkel faljuk a km-reket.

nem nagyon tudok fuvart hirtelen sajnos.
nezegetem online venni vhol kiszallitassal vagy vmi... ilyenkor persze senki se arul a kozelben amugy butort...maskor van annyi mint a szemet. :D

hat akkor nem egy minosegi hely lehetett ha senki se jart arra. :D
Majd eljön az ideje.... :D
Akkor meg vagy fogva.... haveri körben valakinek?

Megnéztem azt a tuareget amit mondtam, csak 50-es a kicsike. Volt ott egy pegaso 650-es olyan 90-es évek végei lehetett. De se egy papír adatokkal, se ár, se egy eladó vagy valami.... körbenéztem aztán eljöttem. mondom magamban tőletek aztán el is tolhatna bárki egyet észre se vennétek....
jaja, ez a baj nekem is pont, csak nezelodunk egyenlore....de lesz meg ilyen gep a portan. :D
hat felenk nem nagyon arulnak hogy rohadjanak meg. :D mas varosban az a baj hogy hozom el. :S no kocsim.... :S
Gondoltam. :DD
Nézelődök és látod ez a baj nézelődök és nem motorozok már eggyel azok közül amiket nézek.
Konyhabútor? mostmár minden nagyobb market-ban lehet kapni.
ezez. :D latom te is nezelodsz az aproban. :) jo arban lenne ha lenne annyim. :D de egyenlore az a legnagyobb gondom honnan szerezzek egy konyhabutort
Még jó. :))

Tán nem ezt? :http://www.kepesmotor.hu/april...
jaja, csak igy korulmenyesebb sajnos vmivel. de nem kell naponta emelni szerencsere. lattam elobb egy fasza kis 350est jo arban. :D
Az is jó. :D
Lényeg a végeredmény. :)
az is jo megoldas. az a baj nekem semmi ilyesmim nincs. en alastocolom ameddig tudom standeren...aztan megemelem a gepet es vki segitsegkent alatesz meg vmit. :D na de majd lesz elobb utobb egy emelo is vegre.mindent nem lehet rogton. :)
Hát motoremelőm nekem sincs, de van helyette jó ruszki 20 tonnás olajemelő. :DD
Megemelem, alárakok egy pont oda illő kőris tuskót, aztán le van tudva a dolog.
nekem is ez remlik amugy hogy csavaros. a forditott az tuti csavaros azt tudom. :) en azert nem szeretem szerelni az ilyet mert nincs emelom, es ezt a gepet meg jo melo bepolcolni. :D kene mar csinalni egy emelot vegre.
Szerintem csavar, mert a teló alján van egy-egy. De nemtudom, majd ha jobban látom az asztalon kiterítve. :D
Jólene a 7végén szétkapni, csak nem tudok újat hozni bele legfeljebb jövő7en....
nekem is szimeringes a bal villaszar mar kisse.fogja a kosz, vagyis olajos sajnos.... de en se jutok odaig hogy szetkapjam es kicsereljem, meg meg annyira nem veszes szerencsere, de iden cserelni kell nekem is.
nem tom hogy a tiedet csavar fogja-e vagy tekeros.
Aha, szét mert a két szimering enged is, meg olajat se ártana cserélni már. Apám volt vele horgászni, aztmondja nem igen csillapitanak, olaj vagy alig van benne, vagy olyan már mint a víz....
Szétakartam már szedni, meg a kormány csapágyakat is megnézni, összerakni friss zsírral, de sosem jutok el odáig.....
nem szedtem meg szet olyat csak olajat engedtem le belole. :)
szet akarod szedni a tiedet?
Lesd is meg, hátha. :D

Hagyományos Tuareg első telót szedtél már szét?
jaja, mindig elmegy vmire sajnos....

hm, nem rossz otlet. meg is lesem mindjart, ugy kinnt a gep a huvosben. :) hatha az zorog menet kozben.
Van már helye a pénzednek....

Nézd meg a futógörgőt lehet rossz a csapágya és az adja a hangot.
Nekem is zörög, jó de az enyémbe gyárilag nem csapágyon fut, hanem a hátsó lábtartó alsó csavarja megy át elég hosszan, azon van egy müanyag cső és azon rajta a bakelit. Bezsíroztam azóta nem zörög.
Nekem is az első gumi szól egy kicsit, olyan Nívás a hangja. :D