Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak aztán nehogy 100km után megolvassza a dugódat. én nem bízok az ilyen nonamekban. sose értettem miért kell eltérni a gyári utasításoktól ilyen téren, azért csak nem hülyék csinálták ezeket a gépeket ha még ma is mennek, és ha ők azt mondták ez kell bele, az nem véletlen.szerintem.
Skacok! Gondoltam megosztom veletek a tapasztalatomat.Tegnap vettem a mocimba Denso márkáju gyertyát, kemény 940 ft volt. Normál, nem iridiumos, nem platinás, bár lehet venni olyat is belöle! Komolyan mondom jobban megy vele a gépsárkány! Jobban gyorsul, jobban kipörög vele a moci!Akit érdekel nézzen utánna.Szerintem megéri az árát.
hat jah de meglesz az lassan majd. :)
jaja, igy szoktam meglesni en is, fel a tengelyre es kiderul rogton. :D de csak hetvegen tudom meglesni leghamarabb.
nagyon messze van ez meg attol fogyasztasban. szerintem semmivel se eszik tobbet ezzel se. 4.5 atlaggal megjartam a matrat is 2 szemellyel.... nekem is vhsb 34 van. csak nem emlexem az altipusra. de lehet pont az. :) siktolattyus az tuti. :)
ismeros a helyzet sajnos, de lesz ez jobb, itt a ho eleje lassan, hatha lesz vmi penzmozgas.
Jaja, de sajna egyre távolabbinak tűnik minden.... "húzza az ember az igát" de nem megy semmire.....
Jó lenne ha megnéznéd, pl. satuba befogsz valami köracélt aztán ráhúzos a kereket és megforgatod. Mindjárt kiderül minden. :D

Bíztam én benned, meg a sejtésembe is.... nem eszik azzal se annyit mint egy öreg cápa bömös....
Szóval szivócsonk nagyobb kell, a másik fele ok. Majd, majd..... egyelőre olyan vagyok mint a templom egere..... :S
De jó lenne a kereket kicserélni, de hajt a kiváncsiság is a karbival kapcsolatban.... Egy VHSB 34 LD meg is felelne jó állapotban.... :DD
en is vennek egyet hamar. :D
de ma elvitte a penzem a konyhabutor, tegnap meg a festek, holnap meg a csempe fogja... egyenlore nincs keret a mocira sajnos.pedig nagyon jo lenne mar. lehet meg kek hirdetni nekem is hatha vki raharap es akkor tudnek venni masikat majd ugye.
egy masik kerekem van, ami olyanbol van bontva mint a tied.emlekezetem szerint jo allapotu. de majd megnezem azert. a krom nem hibatlan de eleg jo meg az is.

fogyasztas forma forma sztem. nem vettem eszre hogy ezzel nyelne a benzint. ez van fennt amugy egyenlore mert lusta vagyok visszatenni a masikat tesztelni meg. a szivocsonk bovenn a henger fele, a 28asebe nem megy bele ez.azt cserelni kell vagy kiboviteni. a legszuro fele ugyanaz csak erre nem kell a muanyag bovito annyi.

akarsz ilyen karbit is? :D
A múltkori 350-es volt az a fékhibás amit mondtam, de itt már egy pesti tag hirdette, akkor ott a racing bazáron még szabolcsi volt a hirdető vagy hovavalósi. Hamar elkelt az is....
ne is fajditsd a szivem. :D nekem ez a fajta jon be pont a 350esbol is. de jo is lenne ez nekem.
Láttad ezt a ritkaságot? :D
http://www.kepesmotor.hu/april...
Gumi nem kell rá.
4500-ba jó lenne, csak most pihentetni kell a dolgot jelen állapotban sajna. :S
Melyik kereket adnád, a feketét ami benne volt a tiedbe vagy valami másikat? 8-as, ütés van benne,? mert nem akarok rosszt, rosszra cserélni.

Más, a nagy karbi van neked fennt még? Hogy muzsikál, fogyasztásilag? A légszűrő felöli, meg a motor felöli csonkja megegyezik a kisebbével? A nagyra nem kell a müanyag menetes átalakító, az anyagába akkora átmérőjü mint a müanyag?
csak a felni kell? gumi nem kell ra igaz?
komplett kerek gumi nelkul 4500be?

az nem buli ha ut is meg 8as is..... :S
nekem a hatsoban van talan pici 8as. :S:S
Mondj egy árat és mondom hogy olcsó-e. :D
Hát ne rágja szét a rozsda... :D

Ki kellene cserélnem az elsőt, mert most hogy fel volt bakolva, egyszer csak megforgatom. Rá zoomoltam rendesen, tudtam, hogy szar kissé, de ennyire!
Üt is, meg 8-as is van benne eléggé.....

A teló elsőre kemény lett, (10W-s olaj) Engedtünk le száranként egy decit ma, és tökéletes lett.
Ha esetleg valakit érdekel, eladó a pacim, igencsak olcsón:

http://kepesmotor.hu/honda-spo...
mi szamit olcsonak? :D es mennyire legyen kromos mondjuk? nekem van elso kerekem tod. bebotolhatjuk ha gondolod.
ismeros a helyzet. en is egesz nap festettem ma is.de lassan vegre kesz lesz a haz. :D es lehet mocizni is megint.

lattam kesz a telo. :D
az king ha jo is lett.nekem is kell majd szimmering csere na meg akkor olaj is....
Van valakinek egy jó első kerék pántja? (felnie, köznyelven)
Vagy ha aggyal szerelve "olcsón" adja úgy is jó.
Az ég világon semmi baja nem lessz, ha leengeded és visszöntöd a pár Km-es olajat....
De te tudod én nem akarlak rábeszélni semmire.
Értem. :D
RX rugót meg nem tudok... kérdezgesd a bontósokat, akik itt hirdetik a bontott alkatrészeket...
RX rugó helyett jó még szerintem a Sport Pro-nak a rugói, az van kihegyezve legjobban még, meg a Rally.
Elég drága az olaj.. :D 2x meg nem rakom vissza ugyan azt.. Én mindent megadok a Picimnek :D:D:D
Igeen.. tudom, hogy beszéltünk, aztán azóta kicsit csillapodott ez a dolog aztán nem foglalkoztam vele annyira. Azt hittem, hogy megjavul.. Meg akkor is kérdeztem az RX rugókat :D de akkor sem volt.. Most már csak akkor szedem szét megint, ha lesznek rugóim.. Valaki segíthetne ebben :D:D:D
Nincs mit.
Szimering csere előtt is beszéltünk erről.... akkor kellett volna, vagy legalább is én tettem volna be alátétet... :D
Jolvan.. kösz! De szerintem nem alátétezek meg ilyenek, hanem megpróbálok RX rugókat szerezni.. Nincs valakinek itt a fórumon? :)
A rugóerővel lessz gond. Melegen kitolódik.... tágul a rugó is.
Szerzel új vagy RX rugókat, vagy az alátétes módszert megróbálod....