Hát jobban "megérné", csak az a baj kép alapján meg tapasztalat hiányában nehéz bármit is megállapítani. Tapasztalat alatt azt értem, hogy nem próbáltam/tuk se a 350-est, se a 600-ast. :(
jaja, jobban tetszik nekem is gyari szinben.de igy se rossz csak kicsit furcsa elsore.
ja, lattam en is azt a csongradit sztem. akkor mar talan azt vennem en is mint ezt 310be.:S ezert sokallom en is ennek az arat...
Gyári fénnyel mégjobb lenne, de ez így is tökéletes lenne nekem. Legfeljebb átfényezném.....
És ráadás képpen ez az új kasztnis, ami tök ua. mint a 600. :)
ismeros. :) szemezgetek vele en is egy ideje. fura elsore a festese de amgy meg szep. jo kis gep lehet. bar kicsit sokallom az arat amugy. 315 sok erte sztem.. annyiert mennek a 600asok mar majdnem..
jaja. :)
de kisse nehezkes lenne beletenni mert csoppet mas az aranya a blokknak...felfogatasok stb... azert nem ugyanaz a vaz kell hozza. :) meg ha hasonlo is.
maradjunk egy gyari 600asnal. :)
Még ha sikerülne is beletunkolni azt a 600-as blokkot ebbe a vázba, akkor is kb egy hét után uj motort kellene vennem, mert szerintem kicsit összehajlana a motor :D:D:D Akkor már ezt sem tudnám eladni.. :D
hm. latom megy a spekulacio 1000rel. :)
na latom imi-nek elmegy a gepe vagy mar el is ment. de sajnalattal latom hogy nem mocit vett. :) a vegen nem lesz tuareg tali megint mert nem leszunk tuaregtulajok a vegere. :)
durom az aprot de nem nagyon latok papiros 350 vagy 600ast...:S bar meg nincs is ravalo. :)
A fene azt a válogatós formádat vazze!
Van eladó 600-as Tuareg blokk aprópénzért, rakd be a 125-ös helyére és megvan oldva. Még másik motort se kell venned.......
Igen, tudom, hogy már leírtad egyszer. Ahogy én is, hogy nekem meg csak a 98 utániak tetszenek :D Nekem kellenek ezek a nagy idomok.. Attól Turaenduro. :D
Nekem pont a 95 előttiek tetszenek meg azthiszem 97 vagy 98-ban változtattak a formán újból meg az az előttiek. Utána jött az a "gömbölyű" hátulju, na attól nem tetszik nekem a többi máig se.
Írtam már egyszer, leírom mégegyszer. A legszebb motorokat 86-87-től 95-ig gyártották.
Kösz, de nekem ez a Pegaso nem tetszik :D A másik meg az, hogy még ha sikerül is eladni a Tuaregem, akkor sem lesz 420-am csak 300 körül tehát mindenképp Tuareg600 lesz a következő :S :D
Jól néz ki nagyon! De mi ez? Megnéztem 1-2 márkalogót de nem jöttem rá. :D
Amugy sajnálom, hogy most szüneteltetned kell a "motoros pályafutásodat", de remélem mihamarabb tudod majd újra 2 kerékkel falni a km-eket. :)
ja, lattam en is azt a csongradit sztem. akkor mar talan azt vennem en is mint ezt 310be.:S ezert sokallom en is ennek az arat...
És ráadás képpen ez az új kasztnis, ami tök ua. mint a 600. :)
Van egy csongrádi 600-as 290 ezerért.
de kisse nehezkes lenne beletenni mert csoppet mas az aranya a blokknak...felfogatasok stb... azert nem ugyanaz a vaz kell hozza. :) meg ha hasonlo is.
maradjunk egy gyari 600asnal. :)
ehhez mit szolsz?
http://www.kepesmotor.hu/april...
de majd lesz vhogy.
Csak nem kivitelezhető olyan könnyen a dolog.... megasztán ezt meséld be a rendőrnek, hogy 125-ös.....
Semmi jó gép nincs most.... :(
na latom imi-nek elmegy a gepe vagy mar el is ment. de sajnalattal latom hogy nem mocit vett. :) a vegen nem lesz tuareg tali megint mert nem leszunk tuaregtulajok a vegere. :)
durom az aprot de nem nagyon latok papiros 350 vagy 600ast...:S bar meg nincs is ravalo. :)
Van eladó 600-as Tuareg blokk aprópénzért, rakd be a 125-ös helyére és megvan oldva. Még másik motort se kell venned.......
Ha nagy idomok kellenek ott az Africa Twin. :P
Írtam már egyszer, leírom mégegyszer. A legszebb motorokat 86-87-től 95-ig gyártották.
Ha annyiért találsz papirosat.... :( :D
Sajna a Tuareged elmegy.... :(
Valaki tudna segíteni, 125 wind hátsó teló beszerelésben?
fénykép kéne, hogy van a villához rögzítve!
Köszi....
horgyul@gmail.com
Amugy sajnálom, hogy most szüneteltetned kell a "motoros pályafutásodat", de remélem mihamarabb tudod majd újra 2 kerékkel falni a km-eket. :)