Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hat jah...minden csak felfele megy. :)
nekem is pont ma jott ki a biztositasi elokalkulacio, mivel augusztusban az is lejar...lehet megint tejelni.+muszaki....lesz mire koltenem nekem is meg a nyaron ugy latom.
de leg mociztam egy 25ost ma is, bar ez csak celforgalom volt.
mintha az a fura zaj csokkent volna mostanaban.
a gumik biztos halkabbak, eddig kanyarban a regi gumi csak ugy 'duborgott', de ezek nagyon csendesek.es a tapadas is jo eddig. eddig bejott az uj michelin is.
Ez már csak drágább lessz.... :(
Észrevettem, hogy a személyim is lejárt, mondom fasza + 1500 illeték. Az egész délelőttöm ráment. Sőt motorozni se tudok mert a régit bevonta....
akkor azota se lett olcsobb hogy en 4 eve csinaltattam talan meg tobb is mar...nem emlexem pontosan.
jo az, gyulnek a kategoriak leg. :)
4 rugó az illeték. :(
De nem +1 kategória, hanem 2.
jaja

az jo muri az uj jogsi. csak az is draga sajnos. a szokasos illetekbelyeg ugye.... de leg +1 kategoria
Na mind1.
Jó helynek tűnik, gurulás szempontjából. :D

Ma voltam vizsgaigazolásért, holnap megyek új jogsit csináltatni. :)
nem kizart semmi. :D sztem is valami ilyesmi lehetett, mert nekem is a cement jut eszembe rola vmiert. de a lenyeg hogy mar a multe a gyar. :) de jokat lehet gurulni arrafele leg.
Akkor valami kavics osztályozó vagy sóder akármi volt. Franc se tudja mi volt. Csak a Nostra név ismerős, mert itt pár faluval alrébb építettek egy cementgyárat. Annak a neve Nostra.
jaja, ez egy gat a kornyekbeli folyo mellett. passzolok milyen gyar lehetett anno, de most csak egy vastelep van mellette mar.vmi koze lehetett a vizhez a gyarnak mert az a nagy szalag vagy mi a banat megy ott fennt belog egesz a viz fole, tom mer kajakoztam is arra par eve.
na gratula akkor ha sikerult minden.
Grat.
Csavard is bele a Km-eket, csak vigyázz avval a bizonyos dologgal.
Az ám. ;)
Egy jó darabig biztos jó lessz...
Azon a töltésen lehet neki veretni mi. :D
Nostra? Cement gyár vagy mi az?
na basszátok meg megértem ennek örömére ma mente is egy 100ast
ahogy mondod. :) eppen erre valok ezek a gepek.hat adjuk meg nekik amit kell. :)
Nem az a lényeg.. :D mindenhol szrok az utak.. Azért is van Túraenduronk :D:D:D
jaa, foleg az utak minosege a legjobb. :)
Nagyon szép helyek vannak arrafele :D
na ez nagyon jo hir vegre. :)
akkor addig meg nem szerzel potya csonkot kibirja leg. a lenyeg hogy nem fuj ki mar akkor.
en is gurultam egy 40et delutan a 37 fokban. :)
Üdv!

Attilahunter, jó az ötleted.
Volt a sas egy 62 Km-es karikán, és a teflon faszán tömít.
De ennek ellenére a csonkot cserélni kellene....
jaja.. remélem már jó lesz.. :D:D
az a lenyeg hogy megvan akkor. remjuk ezzel jo lesz a gep. :)
Kösz, de már megmondta más :D amugy késö lett volna, de a szándék a lényeg :D kösz mégegyszer. Már a kezemben van :)
Azért nem irtam mert az a vastagsága és olyat adjanak amilyen van jó a 7-es 10-es befér bármilyen
lehet keso de megvan. :D 28x38x7 -es mind2 oldali.
Kösz! De mi a 3. Méret? :D