hat jah...minden csak felfele megy. :)
nekem is pont ma jott ki a biztositasi elokalkulacio, mivel augusztusban az is lejar...lehet megint tejelni.+muszaki....lesz mire koltenem nekem is meg a nyaron ugy latom.
de leg mociztam egy 25ost ma is, bar ez csak celforgalom volt.
mintha az a fura zaj csokkent volna mostanaban.
a gumik biztos halkabbak, eddig kanyarban a regi gumi csak ugy 'duborgott', de ezek nagyon csendesek.es a tapadas is jo eddig. eddig bejott az uj michelin is.
Ez már csak drágább lessz.... :(
Észrevettem, hogy a személyim is lejárt, mondom fasza + 1500 illeték. Az egész délelőttöm ráment. Sőt motorozni se tudok mert a régit bevonta....
nem kizart semmi. :D sztem is valami ilyesmi lehetett, mert nekem is a cement jut eszembe rola vmiert. de a lenyeg hogy mar a multe a gyar. :) de jokat lehet gurulni arrafele leg.
Akkor valami kavics osztályozó vagy sóder akármi volt. Franc se tudja mi volt. Csak a Nostra név ismerős, mert itt pár faluval alrébb építettek egy cementgyárat. Annak a neve Nostra.
jaja, ez egy gat a kornyekbeli folyo mellett. passzolok milyen gyar lehetett anno, de most csak egy vastelep van mellette mar.vmi koze lehetett a vizhez a gyarnak mert az a nagy szalag vagy mi a banat megy ott fennt belog egesz a viz fole, tom mer kajakoztam is arra par eve.
na ez nagyon jo hir vegre. :)
akkor addig meg nem szerzel potya csonkot kibirja leg. a lenyeg hogy nem fuj ki mar akkor.
en is gurultam egy 40et delutan a 37 fokban. :)
nekem is pont ma jott ki a biztositasi elokalkulacio, mivel augusztusban az is lejar...lehet megint tejelni.+muszaki....lesz mire koltenem nekem is meg a nyaron ugy latom.
de leg mociztam egy 25ost ma is, bar ez csak celforgalom volt.
mintha az a fura zaj csokkent volna mostanaban.
a gumik biztos halkabbak, eddig kanyarban a regi gumi csak ugy 'duborgott', de ezek nagyon csendesek.es a tapadas is jo eddig. eddig bejott az uj michelin is.