A 600-as se nagyobb mint a 350 vagy 125. Mivel a kasztni ugyanaz, a váznak a bölcsője és főtartója erősebb a 125-öshöz képest, de a többi ua. A fékek erősebbek mint a 125-ösön, (értelemszerü) meg a súlyúk több a blokk miatt.
Azt írja a könyv a 350-esre, (kopaszabb mint odyspiné) hogy üresen 150 Kg, A 600-as 148 Kg
akkor jol gondoltam hogy nincs kulobseg igazan meretben, csak a blokk mas ugye. meg van azert ugye meg par kulonbseg... nem tudom melyik lenne a jo valasztas majd kesobb... 350 vagy 600..... 600al jobban lehetne turazni majd...marpedig en akarok es turazok is. :) nem akarok ugy jarni a 350ese hogy ra egy evre megunom es 600as kene....
A 350 és a 125 között semmi különbség nincs testileg.. Már ültem is 350-esen de csak utasként :D Mondta, hogy menjek vele de még nem volt jogsi meg semmi aztán nem akartam... :D De azóta már eladta.. :S
Úúgy motorilag is szinte az a különbség a 2 között, hogy lomhább a 350, viszont az emelkedőket gond nélkül vette 2 személlyel is.. Ugyan úgy húzott mint az egyenesben :D:D
akkor a "szokasos" sajnos eddig.. ez van nekem is barmit hirdetek mostansag...mar telefonba alkudnak de kokemenyen..ugy hogy meg se nezte ugye...es ha engedsz is telefonba akkor elmegy...megnezi ott meg meg tovabb alkudna.... lehet velunk van a baj hogy meg is nezzuk alku elott a gepet, es utana se pofatlanul alkudunk hanem csak probaljuk kialkudni legalabb a fuvar arat ugye. :)
jah és a kedvenc tipusom. mennyi az alja? már telefonba... vagy a másik,, max 180at adok érte, és még nem is látta geci. ilyentől agyfaszt kapok. ha én venni akarok egy motort vagy autót először azzal kezdem hogy megnézem és utána talán de akkor is csak módjával.
Milyen érettségit szeretnél? :D Ha csak 15-19 pontot szeretnél elérni akkor nem is kell tanulni.. én magyarra 1 szót nem tanultam és kb ennyit kapok :D:D:D
Jelenleg kis gondokkal küszködök, de megpróbálom helyrehozni hamar.. De szerintem ott leszek.. de ha minden jól megy, akkor addigra már nem lesz Tuaregem, vagy már 600-al megyek.. :D
Tőlem is mindig megkérdezték a rendörök, hogy ez biztos h nem 600-as? Még amikor a gyári festés volt fent és rá volt írva ugye az idomra is h 125+papírokon is ottvolt akkor sem akarták elhinni :D:D:D
Egyébként én már láttam: Tuareg 350, Pegaso 125, Pegaso 600, Pegaso 650,+Strada, RX, Af1, SR, RS 50-125-1000, Touno 125, szinte minden apriliát láttam már :DD
hat igy legyen. :D
de azert a 20ezret nem akarom megvarni ranezes nelkul. 15 korul ra lesek azert majd, remelhetoleg addig nem kell hozzanyulni semmiert.vagy lehet ne is nalam lesz az mar, kitudja. :)
van benne vmi.kene egy jo idopont lassan.
csak nehez osszehozni ugye. van akinek fix allasa van, van aki nyari melozik, stb... de jo lenne osszehozni vhogy iden leg.
Azt írja a könyv a 350-esre, (kopaszabb mint odyspiné) hogy üresen 150 Kg, A 600-as 148 Kg
Úúgy motorilag is szinte az a különbség a 2 között, hogy lomhább a 350, viszont az emelkedőket gond nélkül vette 2 személlyel is.. Ugyan úgy húzott mint az egyenesben :D:D
es van amugy vmi meretkulobseg a 125os 350es es 600as tuareg kozott? sulyt nem nezve...csak a meretet. :)
Énis ezért akarom 10 ezer után lehúzni a hengert, hogy megnézzem milyen a főtengely....
Egyébként én már láttam: Tuareg 350, Pegaso 125, Pegaso 600, Pegaso 650,+Strada, RX, Af1, SR, RS 50-125-1000, Touno 125, szinte minden apriliát láttam már :DD
Írjon rá mindenki valamit. Csak összehozzuk. :D
de azert a 20ezret nem akarom megvarni ranezes nelkul. 15 korul ra lesek azert majd, remelhetoleg addig nem kell hozzanyulni semmiert.vagy lehet ne is nalam lesz az mar, kitudja. :)
csak nehez osszehozni ugye. van akinek fix allasa van, van aki nyari melozik, stb... de jo lenne osszehozni vhogy iden leg.