Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bírni fogja szerintem a 20 ezret is. :)
(legalábbis bízom benne)
Jaja.

Nem ártana a találkozóval kapcsolatban felvetni időpontot újból. Szépen megy az idő és feledésbe merül megint mint az előző éviek....
jaja, autos az van mindig.....
a fotengelyben nekem is van meg par1000 km elvileg.3000 korul van benne kb felujitas ota...fotengo, csapagy, dugo... ezeknek egy 10est meg nagyon also hangon birni kellene. :)
en is pont igy vagyok vele, tervben van a valtas...de majd adja magat ugy is...annyira nem hajtom mert a mostanival is elmegyek barhova ugye... na meg anyagilag se allok tul jol sajnos...de ami kesik nem mulik. :)
Hétközben meg ritkán motorozom, idő hiányában. Hétvégén meg nem tudom hol a sok motoros, csak egy párral lehet találkozni.
Geci autósból van elég.... meg szabálytalanból....
Hát tudnék neki örülni, ha minnél hamarabb jönne el az az idő. De addig is a 125-ös is elvisz ahova kell. Főtengelynek adtam még 10 ezer Km-t így lessz benne 17000 mikor megbontom, nehogy a tügörgök beköszönjenek. El kéne neki menni még bőven, jó olajat kap, nincs széjjel forgatva.... ésszel motorozunk.
hat nem tul sok erre se. delutan voltam egy karikat a kornyeken, cirka 50 km.. 4 motorost lattam..az is mind speedes. de taho autosbol nem volt eleg...na meg a szabalytalan elozeseikbol....
Errefelé sincs sok motor, vagy csak nem akkor mennek mikor én. :D
Általában, max 10 motorossal találkozok az úton, ha pécsen járok. Elkerüljük egymást... :DD
jaja, de lassan eljon amikor tenyleg 600as lesz az a gep. :) de leg 350
felenk sajnos nem tul sok turaenduro van. :S vagyis nagyon keves.... itt inkabb a speedek vannak tobbsegben. a varosban is csak magamat latom turaenduron. meg csak ugy siman enduron is kb. :D
Fogumk még így járni párszor....
jaja. :D
Azokra énis, pegasoval találkoztam már, meg 650-essel is meg az ilyen nagy túraendurókkal. Csak tenerével nem.
Pont ma a benzinkúton volt egy TDM 850-es ikerlámpás.
jaja, sokszor tolem is kerdezgetik hogy 600as a gep? ugye aki lama hozza es nem ismero a 2T es a 4T kozti hangkulonbseget...csak a motor meretet latja...az siman nagyobbnak nezi... nekem is volt mar hogy nem akartak elhinni hogy csak 125os... de ugye papir ott van ugyhogy nincs vita...
hat jah, mindenki tudja mit vallal, ha bukik nincs hiszti. :)
akkor foleg nagy elmeny lesz ha meg nem futottal bele ilyenbe. :)
en a rallyra lennek kivancsi+rx-re, azt nem lattam meg eloben.
(tuaregek, af1, rs, pegaso ... ezek vagy nekem vagy havernak voltak mar..)
Nincs az a hülye rendőr már aki beveszi, hogy ez 50-es....
Múltkor az enyémről azt nem akarták elhinni, hogy csak 125-ös, pedig a forgalmi ott volt a kezében....
Mindenki maga dönti el, mivel közlekedik, de utána ne sírjon a szája.....
Kössz.

Meg is lesem főleg, hogy élőbe müanyagtankost nem láttam még... :D
jaja, en is ezert vagyok rendszamparti..igy nyugodtan viszek utast es nyugodtan megyek...mert nincs para ha megallit a rendor...mutatom a papirokat es mehetek is...
125/50nel akkor vagy nagyon nagy ciki ha esetleg balesetet is okozol meg....de amugy is eleg sok szabalytalansagot radvernek ha elkapnak vele...de ki mit vallal ugye....
gratula akkor. :)

meg kell lesni mit kernek erte es milyen allapotban van, masnem csak kivancsisagbol. :D
Én szeretek nyugodtan aludni, ezt mondom erre 125/50-es dologra. Majd megtapasztalja a tag saját bőrén mikor elkapják....
Ma délután sikeres forgalmi vizsgát tettem C kategóriából.

Jah és láttam egy tuareget a melóhelyemtől 300 méterre lévő kereskedésben. Holnap elmegyek átnézem tűzetesen. Így kocsiból látván 125-ös windnek néztem. :D
jaja, hirbol hallani hogy baszogatjak aki ugy jar vele, de en sose lattam meg ilyet a kornyekunkon... pedig eleg sokan jarnak 125/50el.... es igy ugye tenyleg nem kell senkinek a rendszamos sajnos....
tervezem en is a nagyobbra valtast ugye..de egyenlore nem is mergelem magam a hirdetessel. :D nincs kedvem a sok alkudozos okos emberhez. :)
Jó lenne, ha tényleg komolyan el kezdenének foglakozni ezzel a 125/50 üggyel a fejesek.. Akkor érne valamit a rendszám.. Így viszont mindenki azt hallja, hogy nem kell rendszámos.. Nagyon ritka aki ilyet keres
van amugy erdeklodo legalabb? vagy meg az se nagyon..?
nehez eladni amugy sajnos a papiros 125ost sztem. sokan inkabb mennek papir nelkulivel...csak az a kemeny hogy a papir nelkuli szar utotteket is 160ba adjak... :S
Én ma lettem túl rajta :D:D:D nem nagy szám :D
nincs itt semmi problema reszemrol. :) rem reszedrol se.