Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Jogos, ne haragudj, csak tegnap már sok volt a napból, igazából nem veled volt bajom csak igy jött ki, mégegyszer bocs.
szerintem tökmindegy már kb, se így se úgy nem tudom eladni de leszarom, vegyen mindenki papír nélküli kókány szart
lassan tul leszel rajta aztan majd azt mondod mar hogy gyerekjatek volt. :)
es lehet mocizni. :D
jaja, vannak erdekes tanacsok sokszor. :) de van sok hasznos info is azert. :)
Ez már csak ilyen....
Akkor majd hogy adod el, ha eldobod...
kicsit barátságosabb az ára mint a go pronak. :D
Olvastam már annyi hülyeséget itt a fórumokon.... főleg úgy, hogy az elejétől a végéig elolvastam a Tuareg, Pegaso és AF1 fórumot....
ez a érettségi kipusztít. ennyi magyar tételt megtanulni 4 év alatt nem tanultam ennyit de ha vége meghajtom a kicsi tuareget a bükkbe, csak nehogy úgy járjak mint tavalyelőtt
link ennek az elődje volt nekem ezért a pénzért egész jó
ismeros szovegek...hanyszor ajanlottak mar ezt a csavarhuzos megoldast itt forumon is.
amugy meg ha valakinek kell lehuzo szerszamacelbol esztergalva a lendkerekhez az szoljon. azt nem mondom hogy ingyen, mert draga az anyag sajnos, de jo aron tudok garantalt minosegut.
Jah, egy lehúzót csináltatni esztergályossal qurva nehéz, inkább lefeszegetik.... meg a kuplung lelazítása sebességben lépj a hátsófékre... na az... megint...
Én csináltam spec szerszámot minden művelethez....
Minden 2.-3. lendekerekem csavarhúzós. Csak azért mert a Simó bírta, nem biztos hogy egy olasz gép is szeretni fogja...dehát...kókányok.
Majd talán egyszer 100 év múlva lessz sima országútunk.
jó8.
jaja, keves a katyumentes utszakasz. felenk leg is nagyon. :D kb kilometerenkent 2 m lehet ilyen. :D de a tuareg birja jol.fogtam mar sajnos par szep katyut de meg se kottyant neki.

na megyek en mara sztem. jo8 mindenkinek
Csak gratulálni tudok neki.... ezért is van sok kokány szar a piacon.... De nálam a csavarhúzóval lefeszítem a lendkereket viszi a pálmát.
jaja.
Ezért is szeretnék egy bokorugrót... :D
Tuareg nehéz is meg lágy is a futómű komolyabb terepre. Földút és az aszfalt egyenetlenségeire pont jó, mert ugye mi lenne evvel az országgal, ha volna egy méter sima, vízszintes, kátyúnélküli útszakasz....
Nem, a váltóba. 2T motorblokkba. De oda is legalább olyan gáz.
Mi a farok, gázolaj a benzinbe?
jaja, vki kitalalja aztan a sok tudatlan meg elhiszi es bele is onti..... :D
ja, de minden felvetelen ilyen a hang kb. :)
kosz.
akkor jo ha van olyan kornyek feled. :D
felenk csak szanto 1-2 folduttal...az meg nem nagy muri....
hat lehetne csapatni egy 25os cr-rel is mar boven...
tuareg futomu gyenge terepezni ugye...ezek inkabb aszfaltra es foldutra valok.
vannak..
Két éve mindenki azt hangoztatta a fórumon, hogy a 2T motorba dieselolaj kell, mert az a legjobb neki. Sok hülyeség..
kamera függő is... de jó faszán néz ki a sas.
Gondolom... elég lenne a 25-ös is. :D
Én szeretek terepezni, mondjuk sok feljáró, sirató nincs, de jó terep az van. Tuareggel csak csordogálok terepen, de jártam/járok is nehéz terepen sokat vele. 2 méteres gaztól, az erdőn át a dráva árterében a mezőn, tarlókon, "dzsindzsán"/"gurdajon" át megjártam vele mindent. Persze ésszel hajtava. :D