Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a felvetelen nagyon hangos a blokk sztem is. amugy nem ilyen durvan hangos. de vmiert nagyon kiemeli a kamera a hangjat.:S
szia

en nem alad akarok licitalni hanem 'ez a szerencsetlen is el akarja adni a cuccat'.... lattam hogy keresnek muszerfalat igy irtam...ennyi... en nem tudom te mennyibe adod...en privatban tettem egy ajanlatot es ennyi...de ez az en es a vevo dolga mennyi az annyi...ezert is nem szeretek arat irni itt a forumon...mert ez nem piac...az alku meg stb az max priviben...reszemrol legalabbis... nekem is sokszor irnak mikor hirdetek vmit....ez van... ez egy ilyen szakma.....
Ki volt az a szerencsés?
a 250es cr az eleg bika. van egyik ismerosomnek. az ha odahuzod neki vagja ki magat. :D en mondjuk maradok a kozuton, annyira nem csabit a bokorugras. :) meg sajnos nem is nagyon van hol itt a kornyeken. :S
Ez is valami már. :D
Jobban kalapál ez mint az enyém, vagy csak a felvétel miatt...?
nyugi sracok, mielot lattam volna a kepeidem, kiirtam hogy keresek, nem licitalt rad.. minden ok, az ajanlatok egyformak.. nagyon szepen koszonom a valaszotokat, a srac holnap valaszol es akor beszelunk..
hat az elofordult mar vkinek biztos amilyen jo sufni szerelok vannak nehol. :)
Jó ha van tartalék kéznél. :D

A "nagy" gép melett majd,... vagy a mostani mellé, jó lenne valami bokorugró is, amit lehetne ütni vágni. :D (mondjuk egy CR 125,250)
Az igaz. Viszont olyat már láttunk, aki dieselolajat, vagy hidraulika olajat töltött motorba, ugye?
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne,hogy szerintetek Af1 kábelköteg,kompatibilis lehet a Wind 125-ömhöz?Az ember aki adná azt mondja,hogy az Af1-en is van üzemanyagszintjelző.
Kiváncsian várom a választ
na fennt van vegre. :D bar a minoseget elegge lebarmolta az oldal.:S:S

jaa, eleget ment mar a napon a gep. :D

az is be volt tomitve rendesen, pedig azt csak par napra tettem ossze akkor.az most ki van teritve amugy, annak a felnijei vannak a papirosba most. :D
a blokk megvan meg kompletten, csak lennt van a henger meg a gyula...de olaj benne meg meg minden. :D
Ez se áll a napon, mindig be van tolva a helyére vagy árnyékba, menet közben szívta meg a nap a 24 év alatt... :D

Várom azt a vidit, az előb néztem a másik tuaregedről a vidit, jó hangja van a nyers blokknak, meg a pufó is ott füstöl ahol kell. :D
ja, ha sokat all napon megeszi a szint az ido, en sose hagyom napon ha van ra mod. :D de ugye elotte ki tudja ki hol allt vele.
hat nagyon nem akarnam szetbombazni az orat. :D
Ez is csak piros helyett kisárgultak a naptól...
Nem emlékszem pontosan, de valószínű szegecset kell lecsiszolni és úgy jön szét a számsor. Vagy lehet elég belül meghajtani visszafelé, csak az időigényes.... simsont így csináltam fúrógéppel, egy fél délelőtt alatt visszaért nullára a 25 ezerről. :D
blokk alkatrészek eladóak!
jaja, en is csinaltam minap az uj papucsokkal korbejarost. fel is toltam gyors elobb.lassan meg is jelenik talan vegre. :D
nekem szerencsere eleg jo alalpotban van az egesz muszerfal. ami rajtavan az is, meg a tartalek is. :D
na majd ha unatkozom meglesem hogy lehet atallitani. :D
Jah, több mint a semmi. :D
Nem dolby stereo meg van egy kis recsegés, szél zaj, de azért elég jól visszadja. :)
Most nem tudom fejből leírni, de megoldom ha kell. :D
Mostanába nem szedtem szét műszerfalat... utoljára a mutatókat festettem át pirossal, mert megszívta a nap őket.
Jaja, kár is azt nézni ilyen idős gépeknél....
Szia küldtem egy emailt, aztán majd értekezünk.

Amugy annyira bírom hogy újabban mindenki a másikra "licitál",
kedves attilahunter, markisa 17 nálam érdeklődött, de mindegy mert már megszoktam ezt az új módit, lehet csak én vagyok úgy vele hogyha látom hogy valaki hirdet valamit és valaki érdeklődik utána, nem írok oda hogy nekem is van, hanem hagyom hogy a "szerencsétlen" hagy adja el amit szeretne ha már egyszer ő előbb hirdetett.
Bocsánat a kirohanásért, csak amikor már az X-edik ember csinálja ezt hogy 500-1000forinttal alám licitál (nem tudom ebben az esetben igy van e!) akkor már elpattan a húr:S
ez is vmi mar leg. :D
a hang nem egy dolby stereo.....de a lenyeg latszik. :)
hogy nullazod le ezt? :D erdekelne. :D
nemmintha le akarnam csak kivancsisag. :D
ilyet meg nem csinaltam.
de amugy szerintem felesleges nezni hogy az oraban mi van...korant se biztos hogy barmi koze van a blokkhoz ugye....mibe tart kicserelni...en is feltennem holnap a masikat es senki nem mondja meg hogy nem az volt rajta eddig is....:D
OK, kössz.
irtam