Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van egy videóm, tavaly tavasszal csináltam nem nagy szám, csak egybe pötyögök. :D
http://youtu.be/J3ATyAtSyis
Szia, rendben csinálok és dobok fel róla képet holnap.
Van nekem is műszerfalam másik, nem tudom hány km-el...
De ha kell lenullázom ezt is.... vagy annyit állítok be amennyit a megrendelő kér.... :DDDD
Simsonomét is lenulláztam, mert kapott új hengerszettet, főtengelyt, csapágyakat. Gyakorlatilag újjá született a blokk... azóta van benne 280 Km. :DDDD
jaja, kitudja mennyi ment bele az elozo 20 evben ugye meg masnal volt...
de mind1 is. ha kell van masik muszerfalam 16000rel. :D:D:D:D

komoly kis gep lehet dupla dobbal...
de 160ert...vicc...papirost adnak annyiba ilyet kb... papir nelkul ezert en 80at adnek max. :)
Nálunk is ment bele sok spirál nélkül... meg gondolom az előző tulajoknál is....

Ez egy láma, ráragasztott minden márkát aminek köze nincs egymáshoz. Nagy inas lehet a csávó....
De a dupla dob odabasz.....
nekem van makulatlan muszerfalam ha erdekel.arban megegyezunk.
dobj egy mailt es megbeszeljuk a tobbit.
mennyit kersz a muszerfalert?
jaja, neztem en is az ilyen kis kamerakat...van mar par 1000ert is..de az annyit is er..szar kep, hang stb....
ami er vmit az leg 20-30e.....annyit meg nekem nem er. :D

nekem meg csak 25500on van vhol. :D de en is tettem bele alapbol spiral nelkul egy 100ast tavaly. :D

lattad mar ezt a 94es csodaszamarat aranyarban? :D
http://www.kepesmotor.hu/april...
Pont most néztem Go Pro Hero sisakkamerát 85 rugó.

jaja én pénteken pördítettem át a számlálót 29 ezerre. Van most 29046 km az órában persze.... :D
ha sikerul felvenni a menetet akkor toltsd is fel, had lessem majd. :D

en szerencsere jovheten keveset melozok...eleget meloztam mar a honapban eddig. :D vmikor mocizni is kell.
Valamit majd kitalálok, hova rakjam a gépet.
Sisakon lenne jó, de most szigetelő szallagozzam fel. Ááá :S

Jövőhéten megyek melózni, legfeljebb 7végén gurulok egyet, de addigra kieszelek valamit a kamerára.
hat jah....es eleg rendszeresen dolgozom sajnos szombat vasarnap...de hat ez van....

a lenyeg hogy holnap jo ido legyen es beleteszek egy 50est leg majd a gepbe. :D gyuljon a km. :)

en is agyaltam mar ilyen felvetelen csak kene vmi jo kis kamera.digis gepem van csak nem tudom hova tenni az a bajom nekem is. :S
Nam ajd énis eljátszom ezt. :D

Az gázos vasárnap is meló. :S
Szerencsére nekem nem kellett mert esett az eső egész nap.

Azon gondolkozom, hogy kéne on-board felvételt csinálni. De úgy hogy a sisakra legyen rögzítve a gép, látszódjon az út is meg a műszerfal is. De fényképezőt nem igen lehet feltenni sehova....
helo!
tuareg wind muszerfalat keresek
jaja, az a baj nekem is hogy mikor fujom a lancot utana csapja kicsit ugye es az meg ragad es fogja a port nagyon. :S
de lefujom...megyek egy kort es mosas. :D utana jo a kov fujasig.

aaaa..dehogy is. most estem haza a melobol fel oraja. vkinek ki kell szolgalni a sok unatkozo tahot vasarnap is az uzletben. :S

de holnap megyek egy karikat tuti! :)
Sokkal szebb. :D
A hátsó felnin, agyon, küllőkön, a villán jobbról szép kis por réteg állt helyenkén fél centis vastagságban..... lánc ledobálja a felesleget, aztán ragad rá a por.... :D
Addig lessz ilyen tiszta még le nem fújom újból ami esedékes lenne már. :D

Mentél ma?
na hatha jo lesz akkor vegre es nem fuj ki.

ismeros. nekem is elment vagy 2 oram mire lepucoltam a kivett felniket...nemhogy ha bennt van a mociban...en is fogkefevel mosom az agyat amugy allt. :D az fer oda csak. :D de mennyivel szebb a gep ha tiszta csilivili a kerekagy is meg minden. szerintem sokat dob rajta nagyon.
dehogy baj. :D nem baj az ha minnel tobbet hozzaszolunk. mindenki hozzatesz egy kis plusz infot. :D
remelem tudtam mondani vmi hasznos tippet es sikerul megoldani a dolgot.
az lehet, de senkit nem hallottam meg hog 80w90-es 4 t motorolajat tett barmibe is.... :D
Üdv!
Erről lekéstem, na mind1. Gyárit szerettem volna, de azért kössz. Dobhatsz képet a másik kettőről azért.
Szia, ennek a kipuff dobját elvitték már, de van 2 másik dobom, yamaha, meg cagiva dob ha netán érdekel képet tudok feltenni, az áruk 3e/db
Üdv:Márk
Kipufogó dobnak mennyi az ára?
Aprilia Tuareg 125 Bontott alkatrészek eladóak, akit érdekel valami irjon, és megegyezünk!
Rotax 127es blokkos verzió,
amik vannak még: tank, ülés, váz, futómű, kerék, fék cuccok, lámpa, műszerfal, motorikus cuccokból:kuplung, váltó, karbi stb
Tegnap megcsináltam a teflonos dolgot. Levettem a hengerről a kúpot aztán úgy tekertem rá, kapott bőven. A gond a kis csonkkal van, egy helyen be van kopva és látszik is, hogy ott fújt át... oda tömtem pluszba teflont.
Hogy, hogy teljesít azt majd megírom, mert tegnap nem mentem vele, csak alapjáraton járattam, pár gázfröccsel. Addig nem volt gond. Remélem jó lessz, mert elég nehezen ment fel a csonk a kúpra.

Meg le is mostam tegnap a gépet, hát ne tudjátok meg fogkefével, ultradermel milyen kerékagyat mosni a helyén.... meg a kis réseket, éleket, sarkokat.... amit majd a lánc úgyis összebasz.... 2-3 órát el szöszmötöltem vele.... de most legalább csilli-villi az egész.