jaja, ilyen nekem is van. de nem tul nagy szerencsere.eleg jo a mostani olaj neki ugy latom, meg lamellacsere is volt ugye iden. de en is szoktam jatszani kicsit a kuplunggal meg melegszik a moci. de az elso sebessegberakasnal akkor is rant azert egyett. :) de ez minden mocinal megvan.csak van ahol kisebb van ahol nagyobb. :D az azert nem jo ha tul nagyot vag oda. :D
en eso miatt hanyagolom a fugazast. :S arra varok hogy elalljon. meg motorozni is kene meg ma. :D
hat jo kor lesz vhogy ratekerni ott az tuti. :S mondani konyebb volt. :D
Nekem is ilyen mikor tök hideg a blokk, olaj. Jár a motor indulás előtt mindig, akkor azt csinálom vele, behúzom a kuplungot párszor kiengedem... és benntartom. lehet hallani, egy bizonyos csörgést amit a kuplung ad, aztán egy 20-30mp múlva megváltozik a hang, na akkor emelt ki a kuplung. Míg hideg az olaj valamelyest, meg "leült" addig összetapasztja a lamaellákat és nem old. Ha így bevágom 1-esbe le is fullad. Meg ha nem fullad le, majd eltépi a láncot olyat csattan.
Ez a jelenség már többen is írták szinte mindegyiknél van.....
Nem kellett mennem melózni így ráérek ma.
Még nem álltam neki a kipuffnak, valahogy rágondolni is rossz....
Csak azt nem tudom, hogy ott azon a kis helyen hogy tekerem én rá a szalagot úgy, hogy az ott is maradjon.....
hat ha 'bevagja' sebessegbe es nem lehet elindulni vele akkor sztem nem old ki rendesen a kuplung, vagy nem emel ki jol, vagy vmi gubanc van a lemellaknal. be is fullad mikor berakod egyesbe?
jaja, jobban is nez ki meg kellemesebb is motorozni egy burkoltabb geppel. terepen jobba kopasz motor az tuti, de nekem nem terepre kell. :D
nem bannam en se ha itt allna mar.eleg lenne egy 350es is. :D
A T4-et is csak nézegettem, igazából ami bejön az ilyen dakar feelinges gép, bár a "kopasz" endurok se rosszak.
Elephant-ba 750-es az ami, a kisebbek kopaszok.
De a V2 az odabasz az biztos. :D
köszönöm! akkor nem ez a gond az a gondom akár hogyan is állítom az egyest úgy vágja be sebességbe és nem lehet vele elindulni :S
erre kérnék valami ötletet tanácsot hogy mit kéne csinálnom
előre is köszi
Ugyan az 350-ben csak V2 Ducati Elephant-editiont keresd. Volt nekem, nagyon állat gép. A horizontális V2 blokk iszonyatosan egyenletes nyomatékleadást biztosít, kb. 2000-től 8000-ig.
Az 5 sebis váltó bőven elég.
Szép álom :D Ami reméljük hamarosan be is fog következni :D Én nagyon erősen gondolkozom azon, hogy hagyom egyellőre a pegasot és veszek egy 600-as Tuareget. Csak előbb meg kell csinálni ezt fszán aztán eladni.
Aztán majd valamikor pár év mulva megint előveszem a Pegaso témát :D
jaja, en is vmi borkultat akarok mint a tuareg. nem szeretem a full kopasz endurokat.inkabb a testesebb turaendurok. :)
jaja. en is ellennek egy pegaval vagy dominatorral. csak azok is nagyon jo arban vannak sajnos. :S
eleg lenne nekem egy nagyobb tuareg is. :D
Az xl, xr-ek se rosszak csak mind "kopasz" motorok, de nem rosszak csak azokból is a rendszámos olyan mint a fehér holló...
Cagiva, nincs olyan sok az országban... nem tudom miért, de ritkák.
Hát az aprilia ami nyerő nálam is, szóba van még a pegaso, dominator, tenere, transalp, africa twin, adventure LC4. Kb árba is így jönnek....
nezegettem en is hasonlo kategoriat mint a tuareg... de arra jutottam marad az aprilia... neztem en is cagivakat...de vmiert nem bizok bennuk, nem nyertek meg annyira eddig.:S
ismeros a rugo dolog.... nekem jo passzosak.epp hogy beakaszthato. :)
jaja, az kene. :D
menni kene egy jo kort megint, csak tankolni is kene. :S nezegettem kozbe a kinalatot 350esbol meg 600asbol.... hat igen szegenyes... par db ami szobajohetne. :S:S
jaja. :D
az nem lehet vmi kellemes akkor ha vegigken mindent a nadraggal egyutt.
de csak sikerul eltomiteni vhogy vegre. :)
holnap megyek mar egy kort en is. mar kihultek az uj gumik. :D
Balance tengely......
A nadrágot úgy, hogy a menetszél kikapja onnan a cseppet vagy hogy. Végig küldi a légszűrőháztól kezdve az oldalidomon át mindent....
jaja, nekem vhogy mondjuk megis jo a csinknal is. bar nekem minimalisan dujt ki csak. de nekem is akkor mikor piszkaltam a rezofestes miatt... en bekentem akkor es azota is jo.
hatha a teflonszalag megfogna.
akkor nem szoltam ha csak 1 felekepp megy fel. :) en csak levenni vettem meg, fel nem tettem sose. :D meg ez 123as is.... :D
akkor neked eleg jol kifujhat ha a nadragot is osszekeni. :S
nekem csak annyi volt legutobb is hogy osszekente a blokkot.
Ez a Bosal kipufogó cement azért nem jó, mert a nevéből is adódóan keményre köt. Nem rugalmas ezéltal a két vibráló, rezgő alkatrész között nem marad meg.... De hát ezt neked nem kell mondanom.
Teflonszalagos történetet megpróbálom még, de az a legidegesítőbb, mielőtt szétszedtem a dugócserére, tökéletesen zárt. Most az istenért nem lehet úgy visszatenni....
Gondoltam énis rá kellene másik bontott kúp is meg a kis csonk, de hát bontott az is. Talán cserélgetném őket akkor valamelyik-valamelyikkel összepasszolna. (elvileg ennek is kéne mert együtt koptak)
"vagy nem lehet hogy forditva tetted fel?" nem lehet fordítva rátenni. :DDDD
Holnap, mikor már ráérek csinálok vele valamit, ez így nem járja, nagyon böki a szemem.... meg azelőtt, hogy tavaly sikerült hermetizálni, beolajzott két farmert, meg egy nike-ot.
Azután jártam surranóba 35°C melegbe.....
hat jo kor lesz vhogy ratekerni ott az tuti. :S mondani konyebb volt. :D
Ez a jelenség már többen is írták szinte mindegyiknél van.....
Még nem álltam neki a kipuffnak, valahogy rágondolni is rossz....
Csak azt nem tudom, hogy ott azon a kis helyen hogy tekerem én rá a szalagot úgy, hogy az ott is maradjon.....
nem bannam en se ha itt allna mar.eleg lenne egy 350es is. :D
Elephant-ba 750-es az ami, a kisebbek kopaszok.
De a V2 az odabasz az biztos. :D
van valakinek alkatresze pegaso 125-hoz?
a hatso lanckerek korul ami van az a gumi kellene ha jo allapotu es ez a gyuru ami a kepeken van
erre kérnék valami ötletet tanácsot hogy mit kéne csinálnom
előre is köszi
Üdv Péter
Az 5 sebis váltó bőven elég.
Aztán majd valamikor pár év mulva megint előveszem a Pegaso témát :D
Bárcsak már itt állna az udvarban valamelyik közül egy, teli tankkal, névre írva....
jaja. en is ellennek egy pegaval vagy dominatorral. csak azok is nagyon jo arban vannak sajnos. :S
eleg lenne nekem egy nagyobb tuareg is. :D
Cagiva, nincs olyan sok az országban... nem tudom miért, de ritkák.
Hát az aprilia ami nyerő nálam is, szóba van még a pegaso, dominator, tenere, transalp, africa twin, adventure LC4. Kb árba is így jönnek....
Nézek éppen vidiket Cagiva T4 350-ről.... nem rossz csak nem dakar feelinges.
huh de jo is lenne annyiert..... nagyon jo helyen laksz. :)
Mai köröm alatt láttam benzin literjét 368 Ft-ért. (Lukoil)
jaja, az kene. :D
menni kene egy jo kort megint, csak tankolni is kene. :S nezegettem kozbe a kinalatot 350esbol meg 600asbol.... hat igen szegenyes... par db ami szobajohetne. :S:S
Tegyél a gumira melegítő párnát mint az F1-be, meg dugj be a hűtőbe egy vízmelegítőt. Mindig üzemeleg legyen a masina, ha kell....
az nem lehet vmi kellemes akkor ha vegigken mindent a nadraggal egyutt.
de csak sikerul eltomiteni vhogy vegre. :)
holnap megyek mar egy kort en is. mar kihultek az uj gumik. :D
A nadrágot úgy, hogy a menetszél kikapja onnan a cseppet vagy hogy. Végig küldi a légszűrőháztól kezdve az oldalidomon át mindent....
hatha a teflonszalag megfogna.
akkor nem szoltam ha csak 1 felekepp megy fel. :) en csak levenni vettem meg, fel nem tettem sose. :D meg ez 123as is.... :D
akkor neked eleg jol kifujhat ha a nadragot is osszekeni. :S
nekem csak annyi volt legutobb is hogy osszekente a blokkot.
Ez a Bosal kipufogó cement azért nem jó, mert a nevéből is adódóan keményre köt. Nem rugalmas ezéltal a két vibráló, rezgő alkatrész között nem marad meg.... De hát ezt neked nem kell mondanom.
Teflonszalagos történetet megpróbálom még, de az a legidegesítőbb, mielőtt szétszedtem a dugócserére, tökéletesen zárt. Most az istenért nem lehet úgy visszatenni....
Gondoltam énis rá kellene másik bontott kúp is meg a kis csonk, de hát bontott az is. Talán cserélgetném őket akkor valamelyik-valamelyikkel összepasszolna. (elvileg ennek is kéne mert együtt koptak)
"vagy nem lehet hogy forditva tetted fel?" nem lehet fordítva rátenni. :DDDD
Holnap, mikor már ráérek csinálok vele valamit, ez így nem járja, nagyon böki a szemem.... meg azelőtt, hogy tavaly sikerült hermetizálni, beolajzott két farmert, meg egy nike-ot.
Azután jártam surranóba 35°C melegbe.....