Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

NGK B10EG
ma nekialltam a felnik pucolasanak is.csatloam is par kepet a folyamatrol.
elso 2 kepek a felnik elokerultek a raktarbol... masodik 2 kepen mar le vannak mosva, agyakat tisztara mostam, szarakodtam is a fogkefevel vagy masfel orat ... utolso 2 kepen mar nekialltam rozsdatlanitani, egyenlore szappanos acelgyapottal pucoltam, kerekenkent elkoptattam egy parnat... a hatso sztem egesz jo lett, azon csak par pici folton ette at a kromot a rozsda, de az elson nagyobb foltokban maradt 'fekete', vagyis leverte a rozsda a kromot. de majd meg atmegyek rajtuk kromtisztitoval vmelyik nap...
csak az a kerdes mivel kene lekezelni hogy ne fogja meg megint a rozsda ott ahol leverte a kromot

velemeny?
en is nemreg vettem bele gyertyat. gyarilag NGK B10EG kel bele, en egy NGK BR10EG-t vettem bele, ez vmivel dragabb (2300 ft) de sztem jobb is. nikkel elektrodas es alapbol vekonyabbak es kisebbek az elektrodak, ezaltal jobb a szikra elm.

2 polusurol nincs talasztalatom, simsonban volt bosch 3 polusum ott nem volt kulonbseg

nem tudom ezeknel jelentene e vmit....de ahogy tudom az inkabb 4T-nel jo, vagy jelentos...

de hatha vkinek van mar tapasztalata tuaregben is ilyenekkel, mert engen is erdekelne, gondolkoztam mar en is olyanon.
Eladó a bicikli!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_kdx_125_sr
-4785855
Hello!

Új gyertyát szeretnék venni a motorba, szerintetek milyet vegyek? Két pólusúról mi a véleményetek?
aprilia alkatrészek eladóak!
van nagyon sok minden! vanak rotax 123-as blokok egybe vagy darabokba is ! van még 127-es blokk is olcson!
akkor van még 1 sport pro idomgarnitúrám is!
gumik felnik hátcsóvilák müszerfalak van1 zsir uj dell orto 28-as karbim is! ólcson! vannak még gyári kipufogórendszereim is tökéletesek!deknik kuplungok főtengejek olajpumpa hegerek!, stb
ird meg mi kell és mondom hogy van e!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
125oshoz rotax 123hoz van mindenem ami a blokkban blokkon van. :D fordulatszamkihajtas, csiga hozza, atetkerekek...minden ami kellhet.
viszont spiralom nincs hozza most. :D
A power "motort" ami nem motor, hanem elektromágnes (solenoid szelep) úgy tudod leellenőrizni, hogy a két kábelre kötsz pozitívot meg negatívot.(12 V) Ha behúz akkor jó, de azért szedd szét, pucold ki, zsírozd be. Ha elektromos poweres, akkor nem biztos, hogy összvér, hanem egy utolsó szériás 89-es tuareged van. :D
Ha a vezérlő elektronika jó, akkor alapjáraton és egészen 2500-as fordulatig nyitva tartja a szelepet, aztán ez felett bezár (visszaengedi a bowdent) És 7800-nál (vagy amennyi a vezérlőre van írva akkor) kinyit újból.
Fel lehet, csak a 125-ös rallykon gyárilag nincs ezért be kell szerezzél egy maghajtó tengelyt oda a bal deknibe, meg egy müanyag ívesfogazású fogaskereket. Attilahunter majd segít ebben van neki biztos.
Az 50-es Rallykon van gyárilag, csak azt nem tudom, hogy azok belső áttétele, jó-e a 125-öshöz. Meg neked a jobboldali órában van a vízhőfokmérő, amit meg nem tudom biztosan az 50-esében van-e, de mintha lenne, ha jól emlékszem....
ha megvan a blokknál a helye akkor fellehet, de kérdés hogy hogyan fogatod fel, mert ahogy én láttam nincs túl sok hely a műszerfalon.
Szerinted fordulatszámmérőt fel lehet rá rakni utólag?
Mindenkinek köszönöm aki válaszolt.Akkor valószínűleg öszvér lehet az enyém is :D.Fogok még sok kérdéssel fordulni felétek.
A következő.Hogy tudom lepróbálni a power motor működését?Vagyis az egész rendszert,mert nem biztos,hogy jó,a bovden az cserés rajta.Ez elektromos poweres.Esetleg kapcsolási rajz ?
Hali!
Most gondolkodok túra-enduró vásárlásban, és mivel tudom faterodtól hogy te már jó ideje gondolkozol benne, gondoltam kikérem a tapasztalataid.
Cagiva Canyon 600
Tuareg 600
Pegaso 600
XTZ SuperTénéré 750
DR 600
Honda Dominator
stb.

Melyiket ajánlanád? Milyenek az alkatrészellátottságok?
Én a Cagiva Canyon 600-al szemezek, csak gyanús hogy senki nem tudja eladni aki hirdeti Mo-on. (tavalyi hirdetések még megvannak...)
az tuti, sztem rallysoknak irj akik arulnak rallyt bontva, azt szereltek zarassal ahogy lattam, nekem is arrol van, windet nem nagyon latok zarasan neten se. de en is ugy voltam vele hogy jobb ha tom zarni. :)

na jo8 akkor
Simám van nekem is. :D
Na ez nehéz ügy ezekszerint, de nem rég mintha láttam volna hirdetve bontva Rally-t....
korán kell kezdeni a szezont.... :D

Értem. 24-es az már tényleg kicsi a tuaregre.... mind1.
Tanksapkád nincs véletlen erre nem válaszoltál. :D

Na lépek énis, jó8.
jah a sapit elfelejtettem, sapim az van 4 db is de mind sima. :D csak az a 2 zarasom van ami a sajatmon van. en is egy evig keresgeltem mire talaltam vkinek elado zarast.nekem rallyrol valok a sapik amugy.
en is novemberig jartam vhogy tavaly.
tavasszal meg amint van bo 10 fok elo es lehet menni. :D:D:D

2 napja vittek el 2 db 28ast 8500be darabjat.
van meg egy 24esem, es a 28as ami a sajatomon volt, mert nekem ugye most a 34es van fennt. de azt a 28ast nem nagyon akarom eladni, az a pot karbim most. a 24es elado 8ba.

na megyek en mara, reggel keles megint, joccakat
Énis csak a műhelyből tekintgettem kifelé.... :(
Remélem vasárnap már énis tudok gurulni egyet, bele se merek gondolni június van és alig motoroztam. Máskor ha olyan volt az idő még novemberben bőven mentem, február végén meg már szedtem elő....

Más, Milyen karbijaid vannak és mennyiért adod? Csak úgy viszonyítás képpen érdekel. :D
Ja meg zárható tanksapid van?
en nem sokat lattam a mai idobol sajnos. reggel 8tol este 9ig meloztam..... :S de majd vasarnap megyek egy karikat en is vegre.
epp most inteztem egy fasza elso michelin gumit 7be a gepezetre. hatsonak meg van egy jo kis dunlop-om..ezek mennek a kromos felnire ha meglesz pucolva vegre. :) es utana megy be a motorba az egesz vegre. :)
Álmokat kergetünk még egyenlőre.... :D
Hát ma nem mentem a tuareggel melózni, hideg volt mint a franc, de délutánra már megbántam, nagyon szép jó idő lett..... Na mind1.
Az enyém csak 10 literes, de azt se nagyon töltöttem mostanába tele.... :(
jaja, ebben bizok en is. en egy 350esre lennek kivancsi meg egy 600asra hogy milyenek. mivel ugye ezeken agyalok a kesobbiekben talan vmikor a tavoli jovoben..... :D
hat majd 400 ft-ert nem lehet teletolteni a 20 literas kannat sajnos.:S
Talán sikerül idén nyáron valamikor összehozni a találkozót és akkor láthatunk többet. (remélem minnél többet)