Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaja. Van müanyag kannám is, csak elkérte nagybátyám, de nem hozta vissza. Az a baj a marmon kannával ritkán van benne benzin..... holnap bevizslatok annak is a belsejébe.
en csak a sajatjaimat lattam, jah meg egyet tudok/tudtam a kozelben, mert egyszer hozta hozzam a srac szervizeltetni. :D de utana o is hirdette, sztem el is adta mar...de az 125/50 volt.... kinalta nekem is eladasra de sokat kert erte.....
aza jobbik eset akkor ha a tankod fasza es rozsdamentes.en ezert hasznalok amugy muanyag benzineskannat is, nekem is van regi nagy kanna, de nem igen hasznalom.
Hát nem igen.
A többi képnél nézd az adatokat! (súly, erő, kompresszió viszony....)
Én eddig 2x-er láttam élőbe más tuareget, egyszer vásárban olyan mint az enyém, de nagyon régen, meg a full piros 350-est....
Nana ez nem az. :D
A tankba benéztem nyoma nincs rozsdának.
Tehát maradt a kanna. Felraktam az új szűrőt meg leengedtem a maradék fél litert....
jaja, de ebbol se tul sok rohangal. mondjuk en amugy se lattam meg semerre mas tuareget, akarmerre is jartam eddig. :D
majdnem beszoltam hogy muanyagtankos. :D:DD de aztan latom hogy a kannaban rozsdas. meg neked amugy is lemeztankos. hat a rozsda az ki tud baszni a karbival az tuti.de csak jo lesz lassan vegre.
Csak képem van, sorban: Rally 1989, 1990, 1991, 1992-es modellről nincs fotó.
Gyári adat szerint 32 lovasak. A 89-esben RAVE 2-es szelep van a többibe elektromos.
Tuareg Rallyról nincs ilyened?
Eladó Aprilia etx 125 tuareg bontásból maradt alkatrészei egyben!Váz, első teleszkóp kompletten,tank,kormány,kapcsolók+gázkar, első és hátsó kerekek féktárcsákkal,hátsó fék! Érdeklődés és ajánlatok e-mailba: toni161@freemail.hu Széles utat!
Tuareg Wind 1989.
Tuareg Wind 1988.
Tuareg Wind 1987.
Utolsó szériás Tuareg lehet vagy öszvér már mondtam.
Teszek egy képet melyik az utolsó darabok egyike, 1989-ből....
Gyárilag elektromos power szelepes, valahol a vázon más valami mint a 1988-asokon nem tudom pontosan mi, És az első villa a nagy féktárcsás amit utána a pegaso-ba raktak. Ja és szögletes a hátsó lámpa pont olyan mint a 600-asé.
Tegnap írtam szét lett szedve megint, kipucolva, fújva stb. Lánc spray a súberre. :D
Volt egy próbakör 9-re lett kész, jól húz nem dadog, de még kellene tesztkilóméter. :D
Vettem ma új üzemanyagszűrőt, ezt a papir betéteset. Tegnap segített egy öreg szaki, az ő meglátása szerint finom rozsda szemcséktől dugul. Mert a dugattyúcserekor marmon kannába engedtem le a benzint és abba meg rég nem volt a semmin kívül semmi. Aztmondta ami csapnál meg a karbin lévő dróthálós szűrők átengedik a rozsdát, ez a papírbetétes szűrő meg megfogja. Felteszem majd később, holnap meg útra kelek....
Mikor merre lesztek Móron? Elkészült a rendszám és a jogsim is így szombaton megyünk ha nem esik.
Most, hogy jobban megnézem, még a hátsó lámpája nem ugyan az.. Nekem az is dupla körlámpás azon pedig kocka van. (lehet, hogy ez is cserélve lett rajta) De azon kívül az összes idom stimmel. Ráadásul azt hiszem, hogy csak ebben az évjáratban volt ilyen színű az ülés.
en is erre gyanakszok.
eleg sokat alakitottak igy at amugy... az enyemben is pegaso kozponti, hatso villa es kipufogodob van amugy. :)
nagyon sok eggyezo dolog van a pegakban es ezekben. :)
meg mindig dugul a karbid? :S

utalom en is azt levenni meg feltenni...ezert is nem teszteltem meg masik fuvokaval meg ilyesmi... :S a szivocsonk banna meg a gumicso a vegen csak. :S meg az idegeim
Én veled értek egyet.. egy 89-es hibrid :D Az egész eleje pegaso, pont mint az enyém..
Lehet nem tusom biztosan milyen öszvér szegényke....
Fasz kivan már evvel a karbi dugulással, olyan rossz levenni....
ez se kizart. de en eddig amivel talalkoztam es ilyen volt az mind pegaso eleje volt benne csak. :) aztan semmi se kizart. :)
Bocs, hogy beleszólok a nagyok dolgába, ez is meglehet amit te mondasz viszont én aztmondom, hogy ez egy utolsó szériás Tuareg amin ilyen az első villa, jobbos 300 mm-es féktárcsa amit a pegaso kapott meg később. Elvileg elektromosnak kellene lennie a power szelepének is. Feltéve, ha gyári még amit nem nagyon hiszek, mert van rajta mit helyreállítani.
viszont az eleje ennek is mar pegasobol lett atteve, a komplett elso futomo ha jol latom. gyanus hogy akkor lett lefujva az egesz.
89 es 91 kozotti lehet elso ranazesre. meg 2.ra is
elsore nagyjabol megvannak a cuccai. barmi kell irj batran, van hozza rengeteg cuccom. es segitunk szivesen itt a forumon barmikor.