hat kesobi felujitasoknal hasznos lehet a dolog, ha veletlen serul a nicasil akkor ugye a henger kuka... a perselyest leg lehet fruni es nem kell rogton masik henger is.
a 10 meg nem is lenne olyan veszes ha faszan megcsinalnak...csak ott a kifuzes es a befuzes+centir... meg tuti kellene par uj kullo is leg... tul sok lenne az mar....annyim nincs ra es nem is akarok annyit raaldozni azert 2 felniert. :) marad a rozsdatlanitas aztan hatha jo lesz. csak egy jo elso gumi kell ra ha jo lesz majd.
lassan itt a muszaki es a hatso gumim elegge csereerett lassan.
Hát valahogy 10 körül krómoznak két motor felnit, így mondta egy srác. Pécsen van egy krómos, nem túl jót mondtak róla, egy tag vitt zsiguli lökhárítót krómoztatni, aztán egy fél év után kezdett kisárgulni, ilyen rezes színü lett....
az egesz jo ar 20e-ert. egy fasza perselyes hengerert. bar nekem szerencsere alapbol perselyes es lehet furni ha kell majd.de inkabb ne kelljen. :D a nicasilos szettet is eladnam, lenne is ra vevo marokszamra. de azert nem akarom csak mert igy ha behullana a hengerem akkor gyorsan felteszem azt es megy is a moci ha kell.csak igy meg all benne 25e huf. :S:S
jaja, a 127est szereltek azzal az 'aranyos' felnikkel.
tenyleg jo ha jo allapotban van.
nekem normal kromos van csak ez is rozsdas sajnos. :S
nem tom mennyibe kromoznak ujra. :S csak akkor meg ki is kellene fuzni meg befuzetni.... az ugy mar nagyon sokba lenne. :S:S
akkor marad a mostani feketere fujt.
de megprobalom lepucolni a rozsdat aztan kiderul milyen lesz...csak ugye ahol leverte a rozsda a kromot ott megint rozsdasodik majd. :S
Tegnap meg felvett msn-re egy gépműhelyes ember, látta hogy érdeklődtem persely után. Ő tud készíteni perselyt, meg tud is beszerezni Wiseco, azthiszem gyártmányut. 20 ezerért anyaggal munkadíjjal perselyezné meg a tuareget. (volt is neki 125-ös tuareg) Alapméretestől- bármekkoráig amig van dugattyú. Motorfelújítást, forgácsolást, főtengely javítást meg még sok dolgot tud vállalni.
Nekem is képekben van meg, csak nem akartam képenként küldeni így becsomagoltam.
Hát az enyémnek gyárilag ilyen arany színű krómozott bevonata volt. Hozzáteszem nagyon szép, ha ép a bevonat. Dee sajnos a mienket is kiverte a rozsda így le lett fújva arany festékkel. De ez a spray-s festék elég semmitérő, szine szép lett csak ha már ráfröccsent a láncról egy pici zsír darabka, vagy olaj mindjárt besötétült a helye. Lefújtam több rétekben keréktárcsa lakkal is, de az meg már kezd lepattogni....
pont ebben a percben lestem a leirast. ez vegul is ugyan az csak nekem pdf-ben van meg. ez meg kulon kepeken. de a kepek jobbak vmivel talan. :) koszontem szepen
epp agyalok hogy kene lerozsdatlanitani 2 kromos felnit anelkul hogy a kromot szetba**m. :D bar eg azt se tom milyen melyen rozsdas...
nekem most ugy feketere fujt felnim van. de van egy szett kromos is bontasbol, csak kisse megfogta a rozsda mar sajnos.kromtisztito nem eleg hozza mar az tuti. :S aztan nekem meg jobban bejonne a kromos felni. meg azon jobb a hatso gumi. :D csak egy jo elso kene hozza.
jaja, azt kene kb tenyleg... de hat ez van..mit tudunk csinalni...en csak azt szoktam mondani mikor varosban 65el rameloz a kocsi hogy mosolyogj hatha trafiznak.
egy szettet talaltam, ez sima tuaregbol valo. a masik blokkban meg nem volt idom szetszedni ma es meglesni sajnos.igy nem tudom abban milyen rugo van, de az a blokk wind-ben volt mikor vettem.aztan kitudja mi van benne mar. :D
jaja, ez igy is van ahogy mondod. es ugye a motoros a taho az emberek szerint....
pedig a motorosok kozott legalabb van osszetartas es tisztelet.
ahogy mondod, autosnak sose segitenek. :D de motoros nem all egymagaban csak emig arra nem jar egy masik motoros...
Ez mindig ígyvan.. Az autós azt gondolja h heh gyökér motor.. megelőzöm..aztán ott totojázik előttem -_-' Nagyon szoktam én is bírni... Főleg azt, amikor a parkolóból is úgy állnak ki, hogy "csak egy motoros jön.. ki tudok menni" Nagyon sokszor kellett nekem satuznom ilyenek miatt és volt amikor csak pár centi választott el...
Nem néznek minket semmibe...
Egyébként meg lehet nézni, hogy kik az EMBEREK az úton... Ha egy motoros lerobban, vagy csak áll az út szélén, a motorosok 90%-a megáll, hogy megkérdezze, hogy segíthet-e valamit... Ha egy autó áll az út szélén akkor mindenki leszarja... Ennyit az testvériségről az autósokban :D
Hát én a robogósoknak nem nagyon intek, néha sok tényleg nem tudja miért intek.... Na mind1. Simsonosok meg ilyen szoc. reál motorosok kivétel nélkül intenek.
Én városban is meg kint úton is a sáv közepén megyek, így van még hely lehúzodnom, ha rohodék meg akar ölni éppen a lehetetlen helyen való előzésével..... Állna meg a szeme mindnek mint a sült halnak.
Volt olyan szarházi, megyek 80-al, megelőz, bevág elém hirtelen fékez és elfordul jobbra. Olyat kellett hogy fékezzek majd, hogy az első kerék is megcsúszott már. Nefélj ment az anyázás a sisak alól meg a mutogatás. A rohadt csótány.
Az ilyet ki kéne szállítani és lelőni a francba.... A városban az MAN mögött nem nagyon virgonckodnak a rohadtak, nem mernek megelőzni mert nam nagyon látnak.....
majdnem elfelejtettem elmeselni a delutani koromet. teszteltem a robogosokat...mentem 70 km-t es eleg sok robogossal talalkoztam, kis es nagy is.... sztetek hany intet vissza? csak neztek mit integetek.... ennyit errol. tobbet nem is intek robogosnak csak akkor ha elore int. erdekes hogy mas motorosok tudtak inteni csak ok nem.... nem baj, de leg mi motorosok tartsunk ossze es tiszteljuk meg egymast egy kezmozdulattal
a 'paraszt motorosokrol' meg annyit hogy ma is mentem varosban 10 km-t 50el... csak cirka 30 kocsi elozott ram majd ment elottem 40el.... meg nyomulnak a seggedbe kinnt 90nel... es akkor mi vagyok a gecik a motorral....
lassan itt a muszaki es a hatso gumim elegge csereerett lassan.
tenyleg jo ha jo allapotban van.
nekem normal kromos van csak ez is rozsdas sajnos. :S
nem tom mennyibe kromoznak ujra. :S csak akkor meg ki is kellene fuzni meg befuzetni.... az ugy mar nagyon sokba lenne. :S:S
akkor marad a mostani feketere fujt.
de megprobalom lepucolni a rozsdat aztan kiderul milyen lesz...csak ugye ahol leverte a rozsda a kromot ott megint rozsdasodik majd. :S
Hát az enyémnek gyárilag ilyen arany színű krómozott bevonata volt. Hozzáteszem nagyon szép, ha ép a bevonat. Dee sajnos a mienket is kiverte a rozsda így le lett fújva arany festékkel. De ez a spray-s festék elég semmitérő, szine szép lett csak ha már ráfröccsent a láncról egy pici zsír darabka, vagy olaj mindjárt besötétült a helye. Lefújtam több rétekben keréktárcsa lakkal is, de az meg már kezd lepattogni....
epp agyalok hogy kene lerozsdatlanitani 2 kromos felnit anelkul hogy a kromot szetba**m. :D bar eg azt se tom milyen melyen rozsdas...
nekem most ugy feketere fujt felnim van. de van egy szett kromos is bontasbol, csak kisse megfogta a rozsda mar sajnos.kromtisztito nem eleg hozza mar az tuti. :S aztan nekem meg jobban bejonne a kromos felni. meg azon jobb a hatso gumi. :D csak egy jo elso kene hozza.
vkinek elado 3.00 /21 es elso gumi? :D
Jobb az én verzióm mint a tied, vagy ugyanaz?
A kormányra kellene felszerelni egy géppuskát, aztán amelyik köcsög módon megelőz arra ráereszteni egy rakasz hevedert.....
pedig a motorosok kozott legalabb van osszetartas es tisztelet.
ahogy mondod, autosnak sose segitenek. :D de motoros nem all egymagaban csak emig arra nem jar egy masik motoros...
ismeros helyzet...azt vettem eszre hogy a legtobb autos nem szereti ha motoros megy elotte....inkabb kocsog modon megelozi majd belassit elotte...
Nem néznek minket semmibe...
Egyébként meg lehet nézni, hogy kik az EMBEREK az úton... Ha egy motoros lerobban, vagy csak áll az út szélén, a motorosok 90%-a megáll, hogy megkérdezze, hogy segíthet-e valamit... Ha egy autó áll az út szélén akkor mindenki leszarja... Ennyit az testvériségről az autósokban :D
Én városban is meg kint úton is a sáv közepén megyek, így van még hely lehúzodnom, ha rohodék meg akar ölni éppen a lehetetlen helyen való előzésével..... Állna meg a szeme mindnek mint a sült halnak.
Volt olyan szarházi, megyek 80-al, megelőz, bevág elém hirtelen fékez és elfordul jobbra. Olyat kellett hogy fékezzek majd, hogy az első kerék is megcsúszott már. Nefélj ment az anyázás a sisak alól meg a mutogatás. A rohadt csótány.
Az ilyet ki kéne szállítani és lelőni a francba.... A városban az MAN mögött nem nagyon virgonckodnak a rohadtak, nem mernek megelőzni mert nam nagyon látnak.....
a 'paraszt motorosokrol' meg annyit hogy ma is mentem varosban 10 km-t 50el... csak cirka 30 kocsi elozott ram majd ment elottem 40el.... meg nyomulnak a seggedbe kinnt 90nel... es akkor mi vagyok a gecik a motorral....
volt regebben vagy 10 de nem leptem be egyikre se aztan inaktivaltak mindet. :S
Ez a retkes freemail, azt írja a címedre, hogy érvénytelen.
Felvettelek MSN-re!