Mielőtt szétszedtem 3 hete, akkor ezt a jelenséget kezdte el csinálni, hogy dadogott 5-6 ezer körül....
Te mi alapján döntöd el, hogy jó-e a karbi beállítás?
Gyertya kép, gázreakció?
A súbertű felülről a 2.-ban van. A főfúvóka a gyárinál kisebb csak 100-as. (nem én tettem bele, valamikori előző gazdája)
Nem egyszerü feladat az.... gondolom tudod. :D
Hali!Nekem is hasonló problémám volt, nekem elszállt a gyujtásalaplapon a jeladó tekercs.De hallottam már olyat is hogy hasonlót produkál a motor ha a lendkeréken a mágnes elgyengül.Csak gondoltam megosztom veled a tapasztalatomat.
Karbival nem sokat tudok már csinálni. Olyan tiszta mint a salamon.....
Nem az anyaggal lehet a gond, mert a jelenség olyan mint mikor beköpné a gyertyát, ki-ki hagy a gyújtás.....
5000-es fordulatig jó, onnantól kezdve csuklik.... nem is bír tovább pörögni. :S
pff, az nem jo hir. :S bar a gyertya tud szivatni...engem is nagyon szivatott mar...dadogott a gep meg minden a szar gyertyaval...
de 3 gyertya csak nem szar.... bar en multkor vegigneztem ami itthon van 5...5bol 5 nem volt jo a gepembe...de volt amelyik masik blokkal elotte 2 nappal jo volt... utana vettem zsir ujat 2200ert azota tokeletes.
Nem tudom ilyen könnyedén felfogni már.... túl sokszor voltam optimista. Elég sokba került a javítás... komolyan azon gondolkozom megéri-e már a franba is....
Kurvára bosszant, hogy ezért dolgoztam sokat, hogy a végeredmény ugyanaz maradt. Egy kalap...
Most méregből írok, majd alszom egyet rá..... :D
Ma volt próbaút kb. 10 km. Valami gebasz van a gyújtással.... :(
5000-5500-nál megtorpan a gép, gázt hiába húzom tovább sehol semmi. Olyan mintha csak odáig engedné pörögni aztán tilt.
Próbáltam 3 db gyertyával (Ebből 2 új, egy régi ami volt benne). Mind 3-al ugyanaz a jelenség. Odáig jól húz, és semmi nincs tovább.... Mondjuk 6000-nél nem akarom tovább pörgetni, de érezhetően megáll, mintha rálépnék a hátsófékre....
Kezd lassan kihullani a hajam tőle.....
aprilia alkatrészek eladóak!
van rengeteg mindnem!van 1 2008-as dellorto 28-as karburátorom rotax 123 blokkok hengerszttek!
kuplung válto deknik olajpumpa stb.
akkor van még olcson rotax 127-es blokbol is alkatrészeim!
van még pár bovdenem spirálom is!
müszerfalak lábtartok power elektromágnes , sport pro idomgarnitura kipufogorendszerek felnik gumik stb.
ird meg mi érdekel és én mondom az árat és hogy van e!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
jaja, arra gondoltam en is hogy mindenbol log a piros kis pasztadarabka....draga a tomites....
amugy tenyleg az, de az leg er is vmit. :)
ezert agyalok en is, ha leloki barhol akkor lepattogzik siman...es azert annyira nem olcso a szintereztetes....gyanus hogy marad a festes... hatha nem veri le a toroknal se...az volt a baja hogy ott leverte elotte is... most kiegettem, nagyjabol femtiszta...rozsdatlanitas aztan festes kene meg egy szabadnap minderre. :)
Te mi alapján döntöd el, hogy jó-e a karbi beállítás?
Gyertya kép, gázreakció?