Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

en lazan elmegyek 4 liter meg akkor is mikor mar regen 0-an all a mutato... csalokak ezek a merok szerintem kicsit... nem mondanam halal pontosnak azert de hasznps amugy, azt megmondja durvan meddig van a tank. :D en pl meg sose tudtam maxig tankolni a mutato szerint, pedgi volt hogy koppig tankoltam..
jaja, a sebesseget mutatja, de en ugy szeretem ha az egesz muszerfalat latom. :) nem mintha azt bamulnam menet kozbe de a lenyeg hogy jol megoldottad a dolgot
Végül is.. mi lehet fontosabb visszajelző az üzemanyagszintnél? :D Mondjuk már biztos kiismerted, hogy mennyiért mennyit tudsz vele menni tehát nem gáz.. :D De én szeretem nézni a visszajelzőket (akkor is ha épp nem működnek :D )
láttam galériádnál a tartót hopp mondom épp ilyet vettem és én is vaterán vettem egyenlőre nem zavaró ja és a sebességet amúgy is írja a gps és az a legfontosabb amit takar
az most kicsit pihen a csaalódás után hogy felesleges volt amit csináltunk
csak az üzemanyag szintjelzőt takarja teljesen a fordulatszám az mind1 hangra váltok a sebességet meg látom amit kell
Te jössz gajavölgyi motoros találkozóra? Júni 10-12.
jah most nezem hogy 50es tuareged van akkor nem tudom lemerni..azt hittem hirtelen 123as blokkos... csak olyanom van sok bontva
holnap megnezem neked ha nem felejtem el. :D van szetszedve vagy 3 blokkom. ha ra van irva akkor irom milyen tipus kell, ha nem lemerem.
Ha befér oda a tolómérő akkor mérd meg a főtengelyt meg a csapágyházat. Méret alapján a boltban kiderül hanyas csapágy....
Meg hát úgyis szét kell szednek akkor meg kiveszed és elviszed...
Nem, sajnos nem látszik rajta semmi. Max marad a szétszedem, és megyek a mintával a boltba :).

Köszi a segítséget!
sziasztok!
Meg tudnád írni milyen évjáratú a tuareg rally?
Nekem is egy ilyen gyári színűm van. Előre is köszönöm. Szép estét!
hm..de ismeros tarto bevallt neked is ez a tarto? en elegedett vagyok vele.eddig jol teljesitett jo par honap hasznalatt alatt. amugy popec lett, bar engem zavarna hogy eltakarja a muszerfalat
Jó lett, csak egy kicsit takar. :D
Kipufogóval, hogy állsz?
Na hát ez az 8-as kompresszióval is csak 3.-ban bírod betolni. Mondjuk nem tudom hány kiló lehetsz....
Mielőtt szétszedtem a blokkot 1-ben is el lehetett tolni....
Széép-széép de ahogy nézem nemkell látnod semmi visszajelzőt :D
mindent eltakar.. :D
GPS tartó elkészült és nem is kell nagyobb plexi
csak hát este lett kész és a képek is akkor készültek
Nekem blokk felújítás előtt volt amikor sikerült egyedül betolni 2-esben, de most, 3-masban is nehéz még 2-en is betolni (ez a 8-as kompresszió) 2-esben mindig csak csúszott a kerék
menyibe adod az egész blokot,? van valami baja mijen álapotba vanak a cucok?
Ja az akkor más. Hát az cserés. Csapágyon nem látsz számokat? Pl 6002 vagy ilyesmi?
Blokk alkatrészek olcsón eladóak!
Helló!

Köszi a választ. Vízpumpa szimering miatt kellett levennem a blokk jobb oldalát. Ekkor láttam a csapágyat, hogy a golyó távtartó kosár, vagy mi darabokra hullott, igazándiból azt nem is láttam, mert nem volt már meg :D. Gondoltam (gondolom) az a főtengely csapágy lehet, de lehet, hogy tévedek (főtengelyen van). És a méret azért kell, mert még nincs szétszedve a blokk, holnap kerül rá sor. És ha meg lenne a pontos méret, akkor nem kéne rohangáljak a boltba a mintával, hanem szétszedés előtt megvenném.

üdv
Rendben, kössz.
ok, holnap sort kerítek rá, aztán írok.
Szép mindkét gép!
A háttérben megbújó olyan kék gépcsodával is hasítottam jó pár km-ert. :D